Kafam çok karışık acaba seviyor mu sevmiyor mu?

Hoşlandığım çocukla okulda aynı sınıftayız çocuk aşırı yakışıklı çoğu kız ondan hoşlanıyor ama o hiçbir kıza yüz vermiyor öyle bi tip yani ben 5 ay önce falan watsaptan ona açılmıştım ama o benden hoşlanmadığını söylemişti sonra iletişimi kesmiştik ama son zamanlarda aşırı göz göze gelmeye başladık hep bana bakıyodu ve arkadaşları hep benim hakkımda konuşup bizi shipliyorlardı ben hala ondan hoşlanıyorum ve arkadaşlarım bu durumu fark edince kıskançlıktan bana küstüler kesin arkadaş grubumdan biri o çocuktan hoşlanıyo neyse ben tabi vazgeçmedim ama arkadaşlarımı kaybettim hepsi benim itici olduğumu söylüyorlar ve ben arkadaşım olmayınca özgüvensiz oluyorum şu an 12. Sınıfım ve üniversiteye hazırlanıyorum ve bende anksiyete başladı derslerimi bile dinleyemez oldum herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum bi yandan o benden hoşlanıyomu diye düşünüyorum bi yandan arkadaşlarımın saçma laf sokmalarına katlanıyorum geçen gün mesaj attım görüldü attı ama aynı ortamda olunca hep bana bakıyor ve aşıkmış gibi davranıp flört ediyor kafam çok karışık onunla olmak çok istiyorum ama arkadaşlarım beni aşağıladıkça dahada özgüvensiz oluyorum durum bu yani ona karşı ve arkadaşlarıma karşı nasıl davranmamı önerirsiniz bu arada çocuk koç burcu
Kafam çok karışık acaba seviyor mu sevmiyor mu?