Aşk İlişkileri Bi seçeneğin olsa ne seçerdin? Nyfluu Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bi seçeneğin olsaydı hangisi seçerdin ve neden? Zamanı geri almak Birisini unutmak Zengin olmak Eski aşkına kavuşmak Öleceğin günü bilmek Huzurlu ve sağlıklı ama hep aynı şekilde yaşamak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Zamanı geri almak.. 18 yaşıma geri dönmek ve o hatayı yapmamak Bi seçeneğin olsa ne seçerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Ben zamanda yolculuk yapmak isterdim 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl Hiçbiri..hayat bir şekilde olduğu şekilde güzel..geleni yaşamak en iyisi 0 0 Yorumla
İchmert Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Zamanı geri almak olurdu aşka bu kadar soğuk olmazdım 0 0 Yorumla
MertCan3406 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Gerçek hayatta Böyle bi seçenek olmadığı için dikkatli karar verirdim 0 0 Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Önce sağlık sonra zengin olmak derdim 😁 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. zengin olmak :D 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen peki 0 1 Yorumla uslanma +1 yıl Nasıl bir hata yaptin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben zamanda yolculuk yapmak isterdim
Hiçbiri..
hayat bir şekilde olduğu şekilde güzel..
geleni yaşamak en iyisi
Zamanı geri almak olurdu aşka bu kadar soğuk olmazdım
Gerçek hayatta Böyle bi seçenek olmadığı için dikkatli karar verirdim
Önce sağlık sonra zengin olmak derdim 😁
Zaman zaman zaman
Zengin olmak
zengin olmak :D
Sen peki
Nasıl bir hata yaptin