Arkadaşlar aynı okul aynı sınıfta olduğum bi sevgilim var ilişkimiz 1 yıl 1. ayını doldurdu bile önceden her ilişkide olduğu gibi tartışmalar veya ufak kavgalarımız olurdu. Kaybetme hissim çok vardı. Bi kere ona sinirlenip ağır bir küfür ettim diye ayrılmıştı benden şok olmuştum afedersiniz mal gibi kalmıştım o zamanlar acayip bağlanmıştım ona, hani böyle full aşıktım korkuyodum benden bir gün ayrılır diye. Ama son zamanlarda son 4 aydır ona karşı içimde bi huzursuzluk oluştu. Bi anda geldi bu his, inanın ilişkimiz çok güzel herkesin isteyeceği türden bir erkek o ilgili hediyeler alır güzel şeyler söyler sevgisiz asla ama asla hissettirmez. Tüm ailesiyle tanıştım beni çok ciddi görüyor bende tanıştırdım aynı şekilde ama 4 aydır her şey sarpa sardı bende. Artık beni hiç bırakamayacğından eminim çok ilgili yanımda şımarıyor çocuklaşıyor. Her saniye sevgisini belli ediyor kaybetme korkumda kalmadı. Mesela biraz kilo aldı. Artık bi heyecanı kalmadı bi olay yok kavga yok beni bırakır mı düşüncesi yok e zaten her gün görüyorum. Ona karşı davranışlarımda bi değişiklik yok böyle bi şey yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi kendimden nefret ediyorum inanın en az 10 kere ağlamışımdır bu yüzden. Acaba aşkımın sevgiye dönüşmesini soğuma mı sanıyorum ne oluyor bilmiyorum. Bazen diyorum tamam ya aşığım bazen diyorum ki bi şey hissediyor muyum bi kıpırtı var mı? Kafayı yedim artık asla ama asla ayrılmak istemiyorum tam aksine düzelmek eski hislerime kavuşmak, sorgulamadan kendime kanıtlamaya uğraşmadan ilişkime devam edebilmek istiyorum çünkü 1 yılda çocuk benim her şeyim oldu benim için her şeyi yapıyor onu kaybedemem. Pişman olurum bunuda biliyorum onsuz bir hayat değil onla devam etmek istiyorum. Sanki eskisi kadar büyülenmiyorum ondan böyle uzun uzun bakasım sevesim gelmiyor ama yapıyorumda napıcam ben nolursunuz yardım edin çıkamıyorum işin içinden çok üzgünüm
Sevgilime eskisi gibi nasıl hissedebilirim nolursunuz yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
çok üzgünüm güzelim ilişkim vardı hayatımda hiç bir sorun yoktu of ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle bir psikolojisi olan biri tarafından bırakıldım Sevemediğini söyledi ve hemen hemen aynı gidiyordu ilişkimiz 3 yıl sürdü. Tam sevememişsiniz demek ki bu durumda siz de onun gibi bırakırsanız olacağı söyleyeyim bir daha sizi affetmeyecek kendini kandırılmış kullanılıp bir kenara atılmış hissedecek.
Sevmeye çalışın bilmiyorum nasıl yaparsınız ama illa ki bir neden bulursunuz sevmek için...
işte ona öyle hissettirmek asla istemem çok dua ediyorum düzelmek için keşke bişey olsa ne bileyim ayrılsa benden aklım başıma gelse artık bu seviyeye bile düştüm ama kaybetme korkum kalmadı duygularım köreldi. Peki sonra geri döndü mü size
O da zaten gitmem için zorladı yapacak bir şey yok. Dönmedi dönerse inan istermiyim tekrar bilmiyorum aslında istemek de değil güvenirmiyim tekrardan bilmiyorum.
Şuna emin ol o gitsin bir başkası gelsin onun gibi seven asla olmayacak bunu da iyi düşün...
çok iyi biliyorum bidaha onun gibi birinin beni sevemeyeceğini. Hani şey değil ayrılmak istemek değil düzelmke istiyorum her şey çok güzelken bana rahatlık battı galiba kendimden tiksiniyorum duysa kahrolur çocuk
Sorunlarınız var işte ait olmak varken sahip olmak istiyorsunuz gibi kendinizi hayatın akışına bırakın saçma düşüncelerden gelecek kaygılarından çıkın dünya bir gün o da bugün olarak yaşayın.
Bu kaybın bir telafisi yok kendimden biliyorum ve uyarıyorum. Sonu çok hüsran.
Eminim o da dayanamayacak belli bir süre sonra arıyacak yazacak gerçekten beni sevdiğini anlayacak ama işte çok geç olacak bunu anladığında...
ne zaman bitti ilişkiniz
benim için 1 ay oluyor onun için bence en az 1 yılı var...
emin ol döner eski sevgilim benden soğuduğunu söyleyip ayrılmıştı ben şu anki svegilimle ilişkiye başladıktan 2 ay sonra döndü ama her şey için çok geçççç
evet her şey geç olmadan bir şeyler yapmak lazım...
tamamını okueum fakat sorun ne?
sorun şu eskisi gibi hissedemediğimi kuruyorum kafamda galiba nasıl eskiye dönerim bu düşüncelerden kurtulurum
yani elizabeth biraz ağır konuşsam ayıp olur mu?
yaşım küçük ona göre konuşabilirsen istediğini de yeter ki biri bana yardım etsin yani ):
yok hayır kötü konuşmicma ağır gelecek belki cümlem ama birinin bunu söylemesi gerekiyor. yazıyorum..
söyle
Bak Elizabhet, anlattığın kadarıyla çok güzel bir birlikteliğin var ve gerek sizin aranızda gerekse aileler anlamında herkesin sahip olamadığı bir güzellik içindesin her şey öylesine güzel ve yolundaki. Sen biraz macera mı arıyorsun?
etrafında senin kadar şanslı kaç kişi gördün! ?
yıllarca sevdiğinin yüzünü sesini göremeyen duyamayanlar kavuşamayanlar var !
bu ne sendeki yersiz gereksiz rahatlık!
böyle hissizlik doymuşluk hissi düşünceleri aklına geliyormuş! gelirse gelsin.
geldiği gibide göndermek senin elünde
nasıl göndericem ben ya
aklına gelen her kötü şeyin tam tersini düşünerek