Bir kadın düşünün temiz bakımlı güzel çekici ve genç. İstediği herhangi bir erkeği elde edemiyorsa ona da kadın denilir mi bu lafı özellikle kendim için söylüyorum 🥹Onu istediği gibi elde edemiyorsa ben dişiyim diye geçinmesin. Hastanede her gittiğim zaman kesiştiğim doktor var fakat nasıl irtibata geçerim bilmiyorum 😭
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu bir başarısızlık değil ki. Sen zaten onunla tanışmak için bir şey yapmıyorsun. Neden başarısızlık olsun ki? En fazla cesaretsizlik olur
Tamam misal birinin sevgilisi var doktorun oda kesik atıyor diğeri ise ameliyatımı yapan doktor istek attım instadan adımı unutmamış hoş geldin Asya dşye seslendi uzaktan istek hala duruyor napim her gün hastaneye mi gidim
Doktorlar hastalarıyla ilişki düşünmez ki her zaman. O gözle bakmazlar yani. Öyle bir şey olsa öğretmen öğrenci, hasta doktor gibi pek çok ilişkiye şahit olurduk. Belki evli nereden biliyorsun? Önce bunu öğrenmelisin. Adını unutmamış olması bir işaret olmak zorunda değil. Annemde burnundan ameliyat oldu ablam refakatçi oldu sonra o doktora beni falan götürdü ama doktor ablamı hiç unutmadı her gördüğünde naber derdi eskiden. Şimdi uzun yıllardır görmüyor hatırlamaz artık
Evli değil ya doğrusun tabi doktor -hasta ilişkisi olarak fakat gönül bu oldu mu olur aşk kural dinler mi hersey kuralında olsaydı dünya çok farklı bir düzende olurdu ben öyle alıngan biri değilim realistim karsımdakinden o hissi almadan gelin güvey asla olmam insan anlar karşındakinin ilgisini tavır bakışlarını doktor dediğim asistan doktor genç daha
Belki yanlış anlamış olabilirsin bende de oluyor öyle bazen. Madem çok istiyorsun o zaman arkadaş ol onunla. Her gün veya sık sık hastaneye gitmek sorun olmaz bence
Ee nasıl olucam ki istek atmıştım instadan gerçi hesabım gizli benim mi değil mi anlamamış da olabilir aşı üstü takip işte ne var bunda 🥴
Tanımadığı birini takip etmez ki durduk yere. Sen olsan önüne gelen isteği kabul eder misin tanımasan bile? Ayrıca doktorlar zaten çok yoğun oluyor. Asistan bile olsalar dünya kadar işleri var. Belki girmedi Instagrama bilemezsin. Bazı kimseler kullanmasa bile lazım olur diye sosyal medya bulunduruyor ama aktif kullanmıyor lazım olursa giriyor. Doktorlar o kadar yoğun ki bırak Instagramı su içecek vakitleri yok
Tanımadığı birini takip etmez ki durduk yere. Sen olsan önüne gelen isteği kabul eder misin tanımasan bile? Ayrıca doktorlar zaten çok yoğun oluyor. Asistan bile olsalar dünya kadar işleri var. Belki girmedi Instagrama bilemezsin. Bazı kimseler kullanmasa bile lazım olur diye sosyal medya bulunduruyor ama aktif kullanmıyor lazım olursa giriyor. Doktorlar o kadar yoğun ki bırak Instagramı su içecek vakitleri yok bunları düşünmen gerek
Bir şekilde arkadaşlık kurmak zorundasın. Sen ne iş yapıyorsun o doktor olduğuna göre senin işin nedir
Ya bazı doktorların ya da insanların hesabı açık olur isteyen takip eder misal benim isteğimi kabul etmemesi için sebep var mı adı üstü istek ne var ki bunda adımı biliyo profilden anlar kim olduğumu ha dediğin gibi doktorlar hastalarıyla ilişki kurmaz kuralına oda dahilse saygı duyarım tabiki ama bu isteği o şekilde yorumlayamaz dimi insan? doktor da ameliyatımı yapan doktor. Ben fabrikada çalışıyorum fakat estetisyenlik kursuna gidiyorum
İnan bana deseki statü farkı kültür farkı var meslektaşımla olurum dese misal ne yapar eder o seviyeye çıkmaya çalışırım hırslı biriyim ama iletişim için ilk adım sosyal medya diye düşündüm:(
Evet sosyal medyadan iletişim kurmak iyi bir fikir ama dediğim gibi doktorlar çok yoğun oluyor o yüzden işe yaramaz. Instagramda gizli hesaptan mı yazdın açık hesaptan mı? İnan bana 1 dk vakti yoktur Instagrama girmek için. Hatta hastaneye onunla daha çok tanışmak arkadaş olmak için gitsen eminim buna bile zor vakit bulacaktır
Hesabı gizli ve mesaj atmadım tabiki sadece adım atmak diyelim
Hastaneye gitmem için bahane kalmadı burnumdan da ameliyat olmak istiyorum dedim sırf yakın olmak için oysaki burnum hokka burnunda birsey yok dedi Off bahaneler tükendi 😣
Doktorlar zaten öyle gerekmedikçe ameliyat yapma taraftarı değildir. Özeller para almak için ameliyat der diğerleri gerekiyorsa der. Arkadaşlık kurman da bir sakınca yok ki. Geçiyordum bir uğrayayım diyebilirsin
İşim zor ya hayal oldu 😔
Bence o kadar da zor değil uğraşmalısın. Hiçbir şey kendiliğinden olmaz herkes bir şeyler yaparak istediğini elde eder. Senin durumunda ben olsam açıkçası bende geri dururdum çünkü utangaç biriyim. Ben ancak ailem aracılığıyla evlilik tanışmaları yapabilirim
Uğraş diyorsun ama doktor yoğundur diyosun belki de bilerek kabul etmiyordur bide ben kızım kalkıp adamın üstüne atlayamam karamsara bağlıyorum galiba gördü bilerek kabuk etmedi 😢😢😢😢
Doktor yoğun ama eğer o da seni düşünürse vakit bulabilir ne diyeyim? Yoğunlar diye hiç ilişki yaşamayacaklar mı? Bütün doktorlar evli mesela. Kız olduğun için atlaman doğru olmaz tabii de biraz uğraşmaktan da zarar gelmez. Kızlar da bir şeyler yapmalı hep erkeklerden beklenmemeli. Bence takip isteğini görmedi fazla takılma buna
Hem seni iyi karşılamıyor mu? Yani sana karşı nasıl oluyor nasıl konuşuyor? Bunlardan yola çıkarak da düşüncelerini anlayabilirsin
Sen baya baya benden yanasın kimisi der doktor insan doktorla ilişki kurar evlenir diye basit bir istek gördüyse bile kabul etmemesiniz anlamam kendini onun yerine koy bir sebep var mı kabul etmemen için
Ben isteklerin peşinden gidilmesinden yanayım. Bu yüzden sana da destek veriyorum. Eğer hoşlanıyorsan onun sana gelmesini bekleme çünkü zaten aynı yerde çalışmıyorsunuz bir daha nereden görecek öyle değil mi? Bu yüzden sen ısrarcı ol diyorum. Denklik konusunda yine kendisi gibi doktor olan bir kız mı tercih eder şimdilik bilemem onu zaman gösterecek. Takip konusunda dediğim gibi vakti olmadığına görmediğine bahse girerim. Görmüş olsa bile gizli hesaptan takip ettin galiba. Bu durumda neden kabul etsin ki değil mi? Bende tanımadığım kimselerden gelen takip isteklerini kabul etmiyorum kız bile olsa
Hesabım gizli evet bide bence bilerek kabul etmedi çünkü 387 ydi takipçisi 88 olmuş
Hesabı açsam işe yarar mı artık
Bir anda o kadar kişiyi neden çıkardı acaba
Hayır hayır öyle değil
387 ydi takipçi 388 olmuş
Denekki girmiş instagrama birinin takip isteğini onaylamış benimkini de görmüş olmalı hesabın gizli olması bir şeyi değiştirir mi sonuçta kontrole gittiğim gün attım isteği
Bence hesabı aç öyle takip et. Bu arada böyle yazışmak zor oluyor sana daha fazla yardımcı olmak istiyorum istersen özelden yaz
Onu demiyorum hesabı açtım diyelim isteği silip tekrar mı atayım
Evet tekrar yap bakalım ne olacak
Yok vllhi ya utanırım zaten kontrol günü hatta hastane çıkışı direk istek attım istek hala duruyo yani istek gönderildi olarak duruyo keşke bir ümidim olsa en ufak bir kıvılcım zaten gerisi gelirdi..
Belki olur belli olmaz hemen umutsuz olma şimdi isteği gizli hesaptan çek profilini aç öyle takip et bakalım ne olacak
ciddi ilişki olarak edemezsin
Abla ne saçmaladın
Bu ara psikolojim bozuldu ya takıldım kaldım bu düşünceye