Hoslanti aldatmaya girermi
yani hoslanmaya baslamisin ama sonra kendini frenliyorsun ve hoslanmayi birakiyorsun
Sevgilim varken ona asikken baskasindan anlik hoslanti olur mu yoks aladatmamidir
Hoslanti aldatmaya girermi
yani hoslanmaya baslamisin ama sonra kendini frenliyorsun ve hoslanmayi birakiyorsun
Sevgilim varken ona asikken baskasindan anlik hoslanti olur mu yoks aladatmamidir
Evet aldatma yani aslında başkasını sevmek ya da hoşlanmak aldatmadır.
çünkü insan birini severken başkasını düşünmez ya da sevmek istemez hatta bakmaz bile bunu yapıyorsanız muhtemelen şu an ki sevgilinizi sevmiyor demeksiniz. bu yüzden de yapmanız gereken şey bence sevgiliniz ile konuşun ve sonra da karar verip ayrılın yoksa diğer türkü kötülük yapmış olursunuz yani ayrılmak terk etmek varken bir insan başkasını severse ayda birlikte olursa bu da tabi ki de aldatmaya giriyor demektir. bu yüzden de bence yapmayın ama siz bilirsiniz bence. her şey gönlünüzce olmasını diliyorum umarım doğrusunu bulursunuz hayatınızda.
Cevabını Bildiğiniz soruları sorarak sadece vicdanınız rahatlatma derdindesiniz.
Sevgilin varken başkasından nasıl hoşlanmaya başlıyorsun yani bir kere gördüğün, muhatap olmadığın insandan hoşlanabilmeyi başarmak büyük bir başarı cidden eğer konuşup muhatap oluyorsan ve hoşlanıyorsan sevgilin varken ne diye muhatap oluyorsun ve alıcı gözle bakıyorsun yani işin hangi tarafından bakarsan bak belli ki ne sevgilini gerçekten seviyorsun ne de sadakatli bir insansın.
Kendini frenleme gereği duyuyorsan zaten bir şeyler hissediyor ve hoşlanıyorsundur.
Umrunda olmayan kişiye karşı frenleme gereği hissetmez insan.
Yani olay gayet net.
Aldatma değil. İnsan ilişki içindeyken bile bir başkasından hoşlanabilir. Önemli olan bunu farkettiği zamanki tavrıdır. Üç seçenek var, ya kendi içinde bu hoşlanmayı bitirmek, bitiremiyorsan, engel olamıyorsan mevcut ilişkini bitirmek ya da ilişkini bitirmeden hoşlandığın üçüncü kişi ile de sevgilinden habersiz ilişki yaşamak. Bu seçeneklerden sadece üçüncüsü aldatmaktır.
Aldatma değildir. Elbette ölen ile ölünmez, birini sevdim diye de her şey gömülmez. Aşk'ı hayatımızın her anın da arayıp bulacağız. Yok öyle çocukluk aşkımdı, sevgilim di, şuyum du buyum du deyip pes etmek. Gönül ya hep der ya da hiç der her zaman. Kimse seviyorum ama demesin. Ama var ise işin için de kusura bakmasın aması olmayanı bulana kadar üsürer bu arayış...
Cevap
12Cevap
Beğeni farklı hoşlantı farklı, eğer biri yakışıklıysa dersin evet yakışıklı çocuk şöyle böyle bu gayet normal çünkü yakışıklı güzel etrafta fazlasıyla var fakat gider sen içinde bişi barındırır hoşlantı duyarsan aldatmışsındır, aldatmayan insan olduğunu düşünmüyorum sürekli gözler birilerinin üzerinde kıçç kaldırmaya meraklı insan çok maalesef keşke herkes benim gibi olsa bu yüzden beni hak eden insan yok 😏
Bence sen anlamıyorsun yazdıklarım gayet açıklayıcı söylüyorum ki beğeni ve hoşlantı farklı herkes birilerini beğenebilir çünkü güzel çok fazla var birini görünce evet güzel diyebilirsin normal bir şey bu fakat içinde o hoşlantı durumu bi kıpırdama varsa bu aldatmadır net bi şekilde, şunu da belirtiyim benim sevgilim olmadığı halde sadece uzaktan severken hiç bir erkeğe hoşlantı duymadım (sevgilim değildi yani) siz sevgiliniz old halde bunu beceremeyip bende kusur aramaya kalkmayın
Olabilir bence insanız sonuçta hepimiz ve tabiki bir hoşlantı durumu olur ki erkekler de sevgilileri varken içlerinden şu kız da taş gibiymiş diyorlardır yani önemli olan kendini frenleyip yoluna devam edebilmen
Aldatmaya girmez bu, istemsiz mutlaka olacak zaten evliyken, sevgilin varken, o varken bu varken başkasından hoşlanmak, insanın elinde değil ama o hoşlantıyı kafada unutmak lazım, üstüne gidip bir şeyler yaşanırsa o aldatma işte.
Bedensel olur o guzel bir kadın görünce bir erkeğin guzel bir erkek gorûncede bir kadının hoşuna gitmesi normaldir
Sevgilin varken başka birisinden hoşlanmak aldatmadır. Sonuçta sen onunla berabersin onu sevmen ve ondan hoşlanman gerekirken başkasından hoşlanman aldatmaya giriyor
Hem erkek ve hem de kadın için seçenekler çoğaldı.
Uzak durmalısın bu düşüncelerden❗❗❗
Sevmiyorsan hoşlanırsın bu sana göre aldatma değil Bana göre aldatma Ona göre ihanet...
Değildir ama sevgiline karşı sevgin bitmiş demektir
Hoşlantı var sonrasında kafanda kurup kurup düşünmek var sende hangisi var?
Empati kur aynı şeyi sevgilinin yaptığını düşün. Cevabını ona göre kendin ver.
Değildir olabilir keyfine bak
Hoşlanamazsın kanki etme eyleme
sevgiline karşı hissin yok demekki
Ne alaka arkadas yaa. Sizler neyin kafasini yasiyorsunuz cidden merak ediyorum
Bir daha cümle kurarken senin alakana uyuyormu diye gelir sorarım.
Isabet olur.
He OK hadi geç karşim hadi...
Emin ol sevgilinde yapıyor o yüzden degil
Kesinlikle aldatma olur bu arafa
Terazi burcu musun
Terazi olmakla ilgisi yok hayat burçlardan ibaret değil
Ben sitenin eski astroloji fenomeniyim bu işlerin dibine kadar indim ve karakterle burcun alakası olmadığını gördüm aldatan burç her insandan çıkan her terazi flörtöz olmaz sadıkları da vardır mesela ben sadık yengeçte tanıdım şerefsizin önde gideni de demek ki neymiş her flörtözüm diyene terazi misin diye sorulmazmış ki sor bakalım terazi olmadığına kalıbımı basarım.
aldatmadır
Hoşlanamasın
Yani olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?