Eski eşim şimdi evleniyor... Ne yapacağım? Delireceğim canıma kıyacağım artık o dereceye geldim :(

ekim 2009 da evlendim hamile kaldım seviodum da evlendim.. evlendik 15 gün içinde neyse pek sorunlarımız yoktu annesi rahat vermedi annesi yüzünden çok kavga etmeye başladıkk ve büyük bi kavga sonucu bebeği aldırdım. hemen kızmayın ama evliliğin yürüyemeyeceğini düşünerek bebeğe de yazık etmemek için aldırdım her neyse biz resmi olarak boşandık. ama yine görüştük sevioduk ben 3 kere dayak yedim her neyse şimdi evleniyor daha boşanalı 2 ay oldu . aklım onu istemiyor ama kalbim acıyor ne yapmalıyım şeytan diyor onun evlenmemesi için bişeyler yap ama olacağımıza da inan miyorum başkasının onun tenine dokunacağını onun la ilişkiye girecek olmsini düşündüğüm an deliriyorum ne yapayım delireceğimmmm bişiler söyleyin... :(
Güncellemeler
+1 yıl
piskolojik yardım alıyorum ama daha yenemedim bu sorunumu annesi o kadar çok iftira attı ki anlatsam şaşar kalırsınız ya en son ki iftirası da erkek kardeşim daha 16 yasında birazda uzun kahvaltıya gelmişti adımı eve erkek alıyora çıkardı :( ve ben evliyken intihar ettim bi kutu hap içtim :( ben çok sevdim hala daa çok seviyorum :(
Eski eşim şimdi evleniyor... Ne yapacağım? Delireceğim canıma kıyacağım artık o dereceye geldim :(