Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöncelikle çok üzüldüm. benimde annem sorunlu. ama ben eşimi herkese karşı her zaman korudum. onu ezdirmedim. ama eşimde buna rağmen, hatta senin suçun yok ama annenle anlaşamıyorum dedi ve 4 defa ayrılmak istedi. o yüzden eşime çok kırgınım. onu çok seviyorum. bu arada çocuk aldırmanada çok üzüldüm. çünkü bizde tüp bebeklerde uğraştığımız halde bi tane bebeğimiz olmadı. senin yapman gereken, önceki eşini unut, yeni bir hayat kur kendine. yeni bir başlangıç yap derim. kafana hiçbirşeyi takma. hayatın güzelliklerini yaşamaya çalış.:)
327 Yorumla
Soran+1 yılannesi beni istemiyordu onun komsunun kızını istiordu bunu bana demişti ben gelinlik denerken kabinde seni istemiyorum cık git hayatımızdan diye ben bunu esime demiştim ve annem demez öyle bişey dedi kestirip attı ben düğünüme ağlayarak gittim ya o derece kötülükler yaptı ..
Cevap sahibi+1 yılinan benim annemde eşime çok kötülükler yaptı. bizim düğünde kavgalı oldu. annem 1 gün bile huzur vermedi. hemde öz annem. çünkü eşimi istemiyolar. halbuki melek gibi birisi eşimde.
Soran+1 yılezdirme ya eşini unutma annen de bi yere kadar sacına aklar düştüğünde yanında eşin olucak bebeğinin annesi olucak canın kanın olucak inan ben cok cektim ağlamadıgım bi günüm yok abisi de çok çektrdi bana :(
Cevap sahibi+1 yılsen bayağı çekmişsin yaa. ama inan ben ve eşimde senin kadar çektik. annem ben evi aradığımda, eşime diyomuşki, evi birileri arıyo. bu kız kimle görüşüyo diyomuş. halbuki arayanda benim. bu kadar çirkin konuşuyo işte. hatta eşimin bi yakınını eşime yakıştırdı. neler nelerrrr... ama annem işte. ne yapacağımı şaşırdım inan.
Soran+1 yılys kusuruma bakma ama ara sor o kadar ya anen sonucta ama bunları sana yapan anne değildr ya bak sen ne gzl bişilerin farkındasn o bna hiç inanmadı sahip çıkmadı :( annesi bni tehdit etti ya ailem hamile kalarak evlendiğimi bilmiodu esimle hastaneden aldıgımız raporu babama vemkle tahdit etti ya o derece yani :(
Cevap sahibi+1 yılevet eşin ne kadar kötüymüş. ıyyy... bence iyikide ayrılmışsın. aslında kurtulmuşsun. öyle evlilik yürümezmiş zaten. hele de dayak. ne kadar ayıp bişeyyyy yaaa...daha eşime hiç laf söylettirmedim. söylediler ama ben hemen cevabını verdim. lafımı hiç çekmedim. kapımı kapatınca herkes dışarda kalır dedim. ailemden uzaklaştım. benim yuvamı kimse yıkamaz dedim. ama eşimde nankörlük ediyo bazen. ben böyle yapmasına rağmen onu her zaman korudum yinede koruyacağım.
Soran+1 yılnankörlük yapıosa yazıklar olsun ona ya yazıklar olsu n vallaha :( yazıkkkk
Cevap sahibi+1 yılbaldızlarım acayip kızıyo eşime. onlarda senin gibi yazıklar olsun diyolar. ama işte yaranamıyosun. seni en iyi anlayan kişilerden birisiyim. aynı sorunu değişik şekillerde yaşamışız sadece. ama şunu söyliyim. kafana bişeyi takma. senin moralin kötü olduğu sürece kendine zarar verirsin. sana yazık. onlar keyif yaparlarken sen üzülürsün. hayatın güzelliklerini yaşamaya çalış. gez, unutmaya çalış. ben öyle yaptım. tamamen bitmiyo sıkıntılar ama bir nebze olsun hafifliyo.
Soran+1 yılben de kendimi işe verdim tam bi işkolik oldum :(
Cevap sahibi+1 yılzaman geçirirsin hemde unutursun. benim eşim çalışmıyo. o da evde kafayı yiyodu. en iyisi çalışmak. çok güzel bence. unutmak için birebir
Soran+1 yılbence eşler çalışmalılar o zman kavgaya vakit kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılevleneceğimiz gün, güya diycekmişim ki (annem diyo) dünyada evlenmek var ayrılmak var. senet yapalım diycekmişim. ne için biliyomusun. 2 koltuk 1 televizyon vs vs...
Soran+1 yılbak benim altınlarımı takılan paraların hepsini aldı tık dememdimm evlendik bana bi iğnesi nasip değildir .. bosandık dayak darp raporum vardı ve ben ne nafaka ne tazminat bişicik almadı düşün ki o kadar sevdim saydım
Cevap sahibi+1 yılama senin değerini billmemişşş. herkes tazminat, nafaka ister. altınını parasını vermezz. çok iyi olmak bazen kötü oluyo.
Cevap sahibi+1 yıldayakta ne. ne kadar kötüüü bişeyyy. off yaaa...çok ayıp çok. erkek adam eşine dayak atmaz. gücü eşinemi yetiyomuş.
Soran+1 yılmutlu olmadıktan sonra ne yapayım parayı pulu ya allah şükür elim ayağım saglam çalışır kazanırım
Cevap sahibi+1 yıle tabi. önce mutluluk. para pul hikaye. hamallık yaparım ama mutlu olurum. değilmi.
Soran+1 yılşuan ki işim cok iyi cok iyi bi maaşım var ve inan çoğu insanın olamadığı yerdeyim eşimden bile öndeyim .. ve allah yardım ederse bunu da atlatıcam büyük bi firmanınn bi bölgesinin blge sorumlusuyum şirket te pozisyonum müdürülük .
Cevap sahibi+1 yılne güzel işte.işinin değerini bil. hem vakit geçer, hem de eski günleri unutursun. ben de memurum. ama eğer benden ayrılırsa bir gün, çalışan birisiyle evlenirim artık.
Soran+1 yılöyle yapmalısın ama kendi seviyende calısan anlatabildim mi bi doktorla evlensen mesai durumları felan bosver saatleri sasna uyan biriyle evlen oh hem iki maaş hemde kavgasız evlilik
Cevap sahibi+1 yılkatılıyorum. öyle boşanma gibi bişey yaparsa bizimki kendi seviyemde birisiyle evlenirim. bu sıkıntılarda olmaz yani.dediğin gibi iki maaş, kavga yok. ne gzel dimi
Cevap sahibi+1 yılhakan iyikide senle evlenmişim diyo. çok şanslıymışım ama annenden dolayı ben bu evliliği devam ettiremem diyo. ne alaka diyorum bende.
Soran+1 yılbence sacmalıyo hakan galiba adın
Cevap sahibi+1 yılevet adım hakan. saçmaladığını söylediğimde de bozuluyo. bak geleceğimi göremiyorum diyorum. açıkçası buldu benim gibi efendi birini...
Soran+1 yılsimdi ne diim ki valla kolay gelsin san a
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler. seninde allah yardımcın olsun. takma kafana bişey. her zaman mutlu olursun inşl.
Soran+1 yılsende insallah
+1 yılonu unutmanın en kolay yolu başka bir ilişki, mümkünse de ciddi
sırf içindeki duygusal boşluk yüzünden seni sevmeyen ve başkasıyla evlenen birini düşünmeye devam etmemelisin20 Yorumla
güncellemeni okudum:) sen evli kalsaymıssın o kadın hayatı sana zehir edecekmiş:))))) imtihara ble kalkısmıssın ama hanımın kıçında değil:@ boşver iyiki kurtuldum diyeceksin bak gör daha gencsin karsına daha hayırlısı çıkar seversn evlenirsin yeniden hamile kalırsın anne olursun hersey gecer gider:))))
06 Yorumla
Soran+1 yılişte sorunda cevremin tabiriyle güzel bi kızım ama ben biriyle aynı yatağı paylaşabileceğimi sanmıyorum düşünemiyorum yani :(
Soran+1 yılteşekkür ederim .. :(
Soran+1 yılteşekkür ederim allah razı olsun ..
OnunLa evLenen kadına ve ziyan oLan bebeğe acıyorum...
Ve sen Sakın üzüLme O adam MutLu oLmayı ve SeviLmeyi Ardından üzüLmeyi haketmiyor..
Yeniden sevmeyi ve yuva kurmayı dene.. Durumun gerçekten zor.. :((11 Yorumla
Soran+1 yılben biriyle aynı yatağı paylaşabileceğimi düşünemiyorum bi yuvayı kuramam ki :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
o bebeği aldırmamalıydın sen ona kıydın ne olursa olsun bu olmamalıydı belki o bebek sizi birbirinize baglardı bu sıkıntıları yasamazdın artık kabullnemekten baska yapacak bişiyin yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme bak ayrıldık simdi o bebek ya babasız yada annesiz büyüyecekti daha mı iyiydi ben zaten bi vicdan azabı içinde yanıp kavruluyorum bunu bana deme yalvarırım :( iyi değilim
Unutmak zorundasın. Mecbursun.. Benimde eşim beni 7 haftalık bir kadın için boşadı. 4 ay oldu evleniyorlar.. daha çok yeni. Bende üzülüyorum ama yaptığı kötü şeyleri aklına getirmeye çalış. Bırak böyle iğrenç bir adamın teni başkasının temine değsin.
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. ALLAH sabır versin şunu unutma demekki ileride daha çok mutsuz olacaktınız o yüzden ayrıldınız şer görünen her şeyde bir hayır vardır bunu unutma.
10 Yorumla
+1 yılunut demek kolay ama..unutulmuyor işte.bir aşkın acısını alacak tek şey yeni bir aşk tek tavsiyem budur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yıl:(((yapcak bir şey yok baskasıyla birlikte olcak...
unutucaksın...yaşadıkların ağır farkındayım ama güçlü ol00 Yorumla bence sevin kurtulmuşsun dayak ne ya..evliliğe 3. kişinin karışması ne gibi bir hak gördü kendinde eşinin bu dengeyi kurması gerekti kuramamış bence ayrılmışsın ve şuan yaşadığın normal bir dönem yardım almanı tavsiye ederim otur oturduğun yerde
00 Yorumlaher seyi gectim de, dayak diyorsun yahu..kurtuldugun icin sevinmeli, bir an once normale donmelisin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılolan olmuş artık yapacak birşey yok maalesef sende kendi hayatına bak artık
10 Yorumla
+1 yılbenımde canım yanıyo aklım almıyo ama dün öğrendim evleniyormuş kalbim yanıyo neden böyle oldum bir buçyk sene geçti canım yanıyo... çok kötüyüm haykırasım var bırakma beni gitme diyeee canım yanıyo yaaaaa...:(
10 Yorumlasizin ilişkiniz bence sadece cinsellikten ibaretmiş seni de hala o delirtiyor sizde aşk yok cinsel çekim gücü var
10 Yorumlaonu dusunmene artık onu unutmaktan baska caren yok..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. ohaa o adamdan iyi ki kurtulmuşsun 16 yaşındaki kardeşine söylediği lafa bak şıllk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. kararları almışsın. Annesi yüzünden sen yine kavga ederdin unut o erkeği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzüldüm senin adına ama eğer seni sevseydi evlenmezdi bu ne ya 2 ay geçmiş evleniyo :S
00 Yorumla
+1 yılAyrılmasaydınız şu anki halinden çok daha kötü olurdun.
00 YorumlaSana bunları yapan biri için kendi hayatını zehir etme
00 Yorumladeli olma senin mutlu olan gerek bence.. kız iyi birimi araştısaydın yaban ellere gitmesin..
03 Yorumla- +1 yıl
ha ha ha ne komik ..başına gelsin de gör sen
- +1 yıl
o kadar iddialı laflar etme sonra yuttururlar sana o lafları ;)
+1 yılCanım benim sen Allaha havale et ki keske o cocuga aldirmasaydin kac ayliktir
00 Yorumla
+1 yılKurtulduğuna sevin o piskopattan
13 Yorumla- +1 yıl
yafuu dayak yedim diyoo teselliyi bıraksın kinlensin
+1 yılBile bile Lades dersen sonuçlarına katlanırsın...
00 Yorumla
+1 yılsende evlen baskasıyla...
04 Yorumla
Soran+1 yılben daha 20 yasındayım o ise 29 du ben istemiyorum ki kimseyi o bu asktan ümidini kesti galiba evlendi ama içimde nefret doluyum ben mutlu değilsem oda mutlu olmasın :(
- +1 yıl
bunu düşünerek mutlu olmayı denesene..
Soran+1 yılallah yardımcım olsun :(
- +1 yıl
amin allah yardım etsin ...umarım zamnla düzelir herşy..
hey kadın!
git bir şeyler iç,sonra film izle.00 YorumlaDeğmez boşver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzelden konuşabiliriz bu konu hakkında?
00 YorumlaSalla gitsin.
12 Yorumla- +1 yıl
teselli verdi kih kih kih
- +1 yıl
ohhh salla onu bolcana grşrz
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler