şu an hayatımda biri var sevgiliyiZ diyebilirim baştan istemiyordum ama ona şand verdim sevmek ıstiyorum diye bana güzel kelimeler kullanıyor aşkım, bitanem, bende diyorum ama ne bileğim sanki istediklerimi yazamıyorum ilk defa böyle bir şey oluyor 3 ay olucak konuşmaya başlaya lı hala sevdiğimi söylemedim içinden gelmiyor henüz. Aklımda kimse yok 2 yıllık bi ilişkim vardı çok değer vermiş ama ilerlemedi belkide ondan dolayıdır
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevmiyorsun sal gitsin..
Bırakmaz ki
Biraz acımasız olursan bırakmak zorunda kalır.
Nasıl yani ama öyle acımasızlığı hal edecek biri değil ki
Parça parça öldürmek yerine bir kere öldür hatun
O halinden memnun ki şikayetçi değil ne zman içinde geliyorsa o zman de hiç bir şey için zormalamam yeterki yanımda ol bana böyle güzel bak dedi
şu an kaybetmemek için öyle söylüyor. Yarın gitmek istediğin zaman daha çok kıracaksın. Alışmasın hatun sal.
Ailesi biliyor evliliğe gider gibş bi şey olmazsa
Ne kadar dayanacaksın sevmediğin birini seviyormuş gibi davranmaya
Severim diye
Ne zamandır sevemedin?
Değer veriyorum seviyorumda ama hani aşık olursun için içine sığmak kalbin deli gibi çarpar hissi henüz olmadı belkide olmasını bekliyorum dur
Benim hayat felsefemde gri renk yok. Ya istiyorsun ya da istemiyorsun. Emin değilsen istemiyorsun.
Bilmiyorum ya
İçinden gelmiyor ise hiç bir şey yapma söyleme
Yapmıyorum zaten ama hep böyle mi olacak
Daha fazla süre bunu hissedersem bence bırak ne sana nede karşıya haksızlık olmasın.. gerçi bu kadar zaman hissetmedim ise sonra da hissedevegini sanmıyorum
Bilmiyorum ya bırakmata istemiyorum gerçekten bana değer veren biri ama insan sevdiğine güzel şeyler demekten çekinmemesi lazım yarın bir gün böyle olursa diye düşünmeye başladım
Yeterince samimi hissetmiyorsan diyemezsin gibi düşünüyorum zamanla olur mu Emin değilim.. ben isinamazsan başta hep de öyle kalır yanı onun için seni bilemiyorum tabi
Bende bilmiyorum ilk defa böyle oluyor çevremden bildiğim biri başkası olsa keserdim konuşmayı tanıdığım için güvende veriyor
Biraz şans ver sende kendini dikkatini vermeye çalışsan sanki daha kolay olur
Evet ben istediklerimi yapıyor kırmamaya çalışıyor beni karakteri tam istediğim gibi
Bunda samimiyetini hissediyorsan muhakkak izin ver sende biraz uğraş derim ben.. çünkü insan her zaman böyle birini bulamaz bulmaya hasret onun için kaybetme kazanamaya uğraş derim kendi adıma
Samimiyet var gerçekten kaybetmemek için şans verdim gerçekten her zaman bulunmuyor
O zaman sana kolay gelsin inşallah isteğin sonuç olur 🤗
Çok teşekkür ederim. İnşallah ya
Rica ederim 🤗
Sevmiyorsan adamın vaktini harcama bence
O biliyor ki zamnla olur beklerim ben seni diyor
Benimde yeni 6 yıllık iliskim bitti
Kötü olmuş
Evet bide ikimizde cok sevdigimiz halde
Neden ayrıldınız
Aklını karıştıran bi ablası var sagolsun baskı yapan
6 yıllık ilişki baskıyla bitmEz bence
Öyle dedi gitti
Ayrılış sebebiniz ihanet vs mı?
Hayır
Eski ilişkinizin üstünden ne kadar zaman geçti?
1 yıl
şu an anlattıklarınızi kısıtlı olarak biliyorum. Bundan dolayı net bir yorum yapamayacağım ama eğer eski ilişkiniz herhangi bir güvene dayalı sorun üzerine bitmişse, hem güvenden yöne sorun yaşıyor olabilir hemde çok değer veriyorum demiştiniz o ilgiyi bulabilmek adına sizi tatmin edemeyen birine katlanmak zorundaymissiniz gibi de hissedebilirsiniz.
Kesinlikle öyle ya tam üstüne bastın güvenimi sarstı ve çok ilgiliydi birbirimizs karşı çok iyi yaklaştırdık ama tartışırdıkta galiba ben psikolojik olarak yine aynısı olacak diye kendimi geri çekiyor olabilir
Karşımdaki kişi de ilgili o konuda bir şey yok ama ben sanki burada şunu demesi gerekiyor diye iç hesaplaşmaşmaya giriyorum
Aslında sorun şu anki kişi de değil. Eski kişiden bahsederseniz niye şu an da bu kişiye bağlı kalmak istiyorsunuz, buna rağmen niye baglanamiyorsunuz ve aşmak için ne lazım bunlar ortaya çıkar
Bu kişiye güvenebilirim çevresinede ama eski sevgilime değil. Bu kişi daha anlayışlı çoğunluk benim dediklerim olur. Benim düşüncelerimi daha çok önem verir ondan
Yaşınızı sorsam kabalık etmiş olur muyum? Durumu çok üstü kapalı konuşuyoruz da en azından olaya yaş grubu olarak bir açıyla bakayim
25 yaşındayım
Aslında mantıklı kararları çok ehemmiyetli şekilde alabilecek bir yaştasiniz da. Ama işte sevgi mantıkla yürütülmüyor. Seve bilmek içinde bazı engelleri yıkmak gerekiyor. O engelleri yıkmak içinde önce nerede olduklarını neyle vuracagimizi bilmek gerekiyor
Evet. Zaten mantıklı düşündüğüm için bı kişiyle konuşmaya başladım diğer türlü yalnızlığımla mutluydum illa biri oldun diye de değil iyi biri olduğuna inandığım için şans vermek istedim
Merak ettim, genelde bu tür duygusal yapıya sahip insanlar vardiyalı bir işte çalışan kişiler oluyor. Siz de vardiyalı bir işte mı çalışıyorsunuz?
Hayır.😊
Duygusal yoğunluğunuz dediklerinize göre fazla. Yaşanmışlıklardan ziyade ek bir etken olmalı. Sonuçta travma geçirdiğinizi düşünmüyorum. Hormon seviyelerinizi etkileyen bir etken olmalı. Ki gerçi çoğunlukla bu konu veya türevlerini, aynı etkiyi oluşturacak türdeki şeyleri düşünüyorsaniz yine aynı tepkimeler alınır.
Nasıl ya daha açıklayıcı olursanız 😊 yaşanmışlıklardan ders çıkardım bazj şeyler iyi ki yaşanmış diyorum diğer türlü bu mantıkla düşünmezdim ayrıldığımda o kadar güçlü kaldım ben bile şaşırdım kendime bu sefer kendimi sevmeye başladım kimsenin sevgisine , ilgisine ihtiyaç duymadım. Duygusallıktan mıdır bilmem ama artık daha olgun düşünen biri oldum.
Hiç uzatma derim.
Beni seviyor bende onu severim diye