- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamasını tercih ettiklerime baştan bloke koyuyorum, sonsuz şükürler olsun ki olmadı da. Acaba benim için doğru kişi mi diye düşünüp sonradan iyi ki olmadı dediklerim oldu. Sadece olması gerekene odaklıyım artık, nett.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılOldu ama o benim suçum değil çünkü evli msn diye sorduğumda hayır hiç evlenmedim demişti ancak konuşma esnasında duydum ağzından başkasıyla konuşurken kaçırdı.
Tabi her şey olup bittikten sonra.
Bu bana yazmaz.
Sonra film koptu.
Kopardım herşeyi.
Gerçi o inat etmeye devam ediyor ama yapacak bir şey yok.11 Yorumla- +1 yıl
Evlileri çekiyorum galiba.
Bu da benim şansım mı demeliyim.
Bilmiyorum ki.
+1 yılYakınlaşma demeyelim de Ulu Cami’den yatsı çıkışı eve salınır iken bir kız ile göz göze geldim seks teklif edecektim zor tuttum kendimi yola devam ettim aa şu an pişmanlığını yaşıyorum atik olmak lazım fırsatları değerlendirmek lazım
00 Yorumla
maalesef 1 sefer oldu... Kaderden kaçamazssın... Bazı şeyler kontrol dışı gelişiyor... Keşkeler de bu yüzden geliyor... Fakat bi yaştan sonra kontrolü ele alabiliyorsun, kafada bitiyor... Mantık duygulardan baskın çıkıyor.. Tedjübe başka bi olay, hatalardan ders çıkarmak gerek..
44 Yorumla- +1 yıl
Kader değil bu kendini masum göstermek için kader diyor sun
- +1 yıl
Yakınlaşmam, tanışıp sohbetim oldu... Ailesi çıkar yüzünden onu başka bir kızla evlenmeye zorladı... Aramızdaki birlikteliğin mümkün olamıycanı bile bile kaptırdım kendimi... Veeeee o evlendi, her şey bitti... Aşk acısından kötü günler yaşadım.. Olay bundan ibaret... Öyle evli adamla cinsellik yaklaşma değil.. Aklın pisliğe çalışmasın kardeşim.. Ayrıca kader dediğim, evet kader çünkü nasip olmadı.. Ve evet, masumdum... Çok masum sevmiştim...
- +1 yıl
Aklım pisliğe çalıştı biraz yasak şeyler anladım soruyu görünce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
ay evet hatırladıkça kusasım geliyor ey alkol senin de ananı si-
611 Yorumla- +1 yıl
aynen alkol yüzünden oluyor hep bende yaşadım
- +1 yıl
bin aletim olsa sokmayacağım kadına soktum lanet olsun
- +1 yıl
Alkolsüz bira içip ( malt) sarhoş olan ve erkeği taciz eden kızlar gördüm shKsk
- +1 yıl
@Tuna6631 erkeği taciz eden kızları mı yazsın istiyorsun 😂😂😂
- +1 yıl
Kimdi o şanslı kişi?
- +1 yıl
@fasulyeseven evet
- +1 yıl
@fasulyeseven fasulyeyi çok mu seviyon hehsh
- +1 yıl
Açıkla artık kimdi o kişi sjsj
+1 yılOlmaz olur mu? Lisede Hoşlandığım Biri vardı mesajlaşırken ondan hoşlandığımı söylediğim için Bana "Öpüşelim mi" demişti. Bu 1. Sorun. :d 2. Sorun ise bu çocuğun Roman olmasıydı jslsdksldkdlsl 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Ayyy romanlar hep mi böyle ya gerçekten benim de lise 1 de vardı Allah affetsin çocuk zorla opmustu beni ve ilk opusmemdi. Üstelik 3 ay sonra beni aldattığını öğrendim. Yani aslında o kızla çıkıyormuş ben yakalayınca da beni suçladı sen beni dinlemedin etmedin ben sana yüzük almıştım diye 😂üstelik affetmem için de cinsellik yaşamamız gerektiğini söyledi neyi affettireceksem 😂😂😂
+1 yılOldu karım ona aşık oldum evlendim aman eşim benim istediğim fizik kriterlerine uymuyor şu an çok pişmanım dışardaki Seksi kızları görünce içim gidiyor nasıl pişmanım ya
028 Yorumla- +1 yıl
Ona belli etme üzülmesin eşin
- +1 yıl
Yani biraz belki ettim üzüldü de aşk kötü bir şey insanın gözünü kör ediyor.
- +1 yıl
Yazık ya ben olsam bende üzülürüm ya da sen empati lur karın seni beğenmiyor kilon u ya da cok zayıf sın ya da seninkini beğenmiyor herkes açısından üzücü cocuğunuz var mı peki
- +1 yıl
İki çocuk var. Ben karımın istediğin fizikte olmadığını biliyordum ama büyü gibi bir şeydi ona aşık olmuştum annemgil de senin istediğin fizik bu şekilde değil vazgeç dediler ama ben vazgeçmedim o kadar ayrılmaya çalıştım bir türlü olmadı evlendik evlendikten sonra da fizik konusunda pişman oldum şimdi dışarıdaki kızları görünce üzülüyorum neden benim de böyle seksi bir karım yok diye bir de karım çok bakımlı birisi değil spor yap diyorum yapmıyor
- +1 yıl
Boyu kısa ben uzun boylu istiyorum 1.70 olacak en az ince belli ve Seksi bir kalçaya sahip olacak hep bu açık saçık giyen kadınlar bizim ahlakimizi bozdu onalri görünce benim evdeki kadın mi diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Sen boş ver yuvana bak dışardakiler aklı bozar yuvan dağılmasın bir evlilik kolay kurulmuyor dışardakinden fayda yok öyle düşün ki gerçekten öyle hasta olsan karın yanında olur dışardakiler bir anlıktır öyle hata yapmıs olsan bile sen yuvana bak dağılmasın senin fikrin ama dışarda ki elalemden fayda yok yanındakinden başka
- +1 yıl
Oda çeki düzen versin kendine biraz ama bak sen uyarmışsın uygun dille oda eşim beni nasıl beğenir mutlu nasıl olur diye düşünsün birde gerçekten dışardakindan fayda yok insana bazı gördüğüm kişilerden biliyorum kapılıp gidip yuvaları dağılıp pişman olanı gördüm çevremde
- +1 yıl
Çok doğru yok ben hanımımi çok seviyorum
- +1 yıl
Sadece fizik sorunumuz var ne bileyim erkekler tek bir kadına bağımlı kalamiyor çeşit çeşit kadın var Zor bir durum. Karım çok iyi
- +1 yıl
1.52 kilolu değil ama vücut yapısı Seksi değil Toto küçük. Ben 1.70 en az uzun bacaklara sahip ince belli ve belirgin kalçalı istiyorum birde vücudu lazerli olacak
- +1 yıl
Ee karına söyle lazer yaptırsın
- +1 yıl
Değişsin birazcık squat filan yapsın
- +1 yıl
Yapmıyor eringen öldürüyor beni
- +1 yıl
Sonra da erkek başka yöne kayınca suclu olursun gerçekten böyle o aldattı beni olur e kardeşim ben seni uyarmışım değiş azcık mutlu olup edebilmek için çabalaması gerekiyor aslında birde yaşlarda genc 50 60 yaşında değilki boşvermişliğe girsin
- +1 yıl
Ya yetişme tarzı filan işte, bu istediğim tipteki kızlarda biraz havalı oluyor evlendik bir kere
- +1 yıl
Sexe genelde ben davet ediyorum beni heyecanlandir diyorum ansızın Seksi kıyafetlerini giy ve beni çağır sık beni aşkım de ama demiyor utangaç
- +1 yıl
Şimdiki kızlar gerçek ten nerdeyse cıplak geziyorlar ben bile bazen bayanken gmzüme çarpıyorlar ben kapalı bir bayanım ama eşin sana gçre uymaya çalışmalı ama sen yine aldatma eşindir sana davranısları iyiyse saygılı sevgiliyse gerisi ni takmamaya çalış yuvanı devam ettir
- +1 yıl
E ama sen eşisin niye utansın ki alışmış olması lazım güzel bir film çay kahvw içtikten sonra şu bulaşıkları halledeyim geleyim diyip güzel giyinse utangaclık aşmış olması lazım eşisin
- +1 yıl
Bende düğünüm var bu yaza nasipse nişanlımın libidosu düşüklüğünü farkettim ve şimdiden rahatsızım
- +1 yıl
Geride dönemiyorum salon organizasyon her şey tuttuldu bende senin arana katılcam bu gidişle😂
- +1 yıl
Arama katılacak derken , adamı begenmediyaen vazgeç ömür boyu pişman olursun, gel evlenelim
- +1 yıl
Adamı beğenmemek değilde adam düşük bunu farkettim bundan rahatsızım onu uyardım da hatta ama kendini salmış sekste önemsiz onun için gibi biz daha nişanlıyız birde aramızda 10 yaş civarı var 10 yaşta olsa ne erkekler var bilmiyorum bu cok düşük
- +1 yıl
Ay sakın evlenme işte seni tatmin edemez büyük sorun olur yaş farkı çok neden böyle başka erkek mi kalmadı kız iptal et
- +1 yıl
Aşiret kızı misin
- +1 yıl
Orgazm önemli seni orgazma ulaştırması lazım kli,, toris aşkına
- +1 yıl
Yok ben türküm biz aynı memleketliyiz onla eylül 2 si her şey hazır kaporalar verilmiş arabasını satıcakmış bunda masraf edince nasıl dönerim bu işten bende cok düşündüm böyle seks sevmeyen bir erkek var karşımda senin eşin yine davet edince geliyor ben bunla konusmaya çalışsam beceremiyor sevişsek dede gibi yapıyor sesi bilerekten seksten kaçırtıyor insano yapma bunu dedim 1 kere ve uzun süredir sevişmiyor iki öpmeyle geçiştiriyor onunki kalksa hemen iniyor bir problem var normalde rahatlamadan inmemesi lazım seks ten de anlamıyor geride dönmem cok zor laştı baştan kendini öyle göstermedi sevişmeye sekse düşkün biri gibiydi aslında cok farklıymış nişanlana ciddiye binene kadarmıs vucud um kötü değil sorun var bunda vazgeçmeye kalktığımda engel oldu bırakmak istemiyor ama düşüklüğü cok çözüm de bulmak istemiyor kendine o konumu dedirtmek istemiyorda
- +1 yıl
Doktora gitsin acil sen delimisin ya ömür boyu hayatın mahfolacagina şimdiden ayrıl masraf olduysa oldu mutsuz olup bosanacaginiza ömür boyu ayrılın, lütfen ayrıl sacmalama
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir ara oldu eskiden. Pişmanlık duymuyorum ama yaşanmasa da olurmuş diyorum. Keyifli günler..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet oldu, kuzenimle yaşamıştım üniversite okurken.
62 Yorumla- +1 yıl
Yedinmi
- +1 yıl
Sonrasında ne oldu merak ettim 😂😂
+1 yılOlmazlar hep daha çekici geliyor insana ama olmaması daha makul.
20 Yorumla
+1 yılYok olmadı. bu zamana kadar pek birisi'ile yakınlaşmamda olmadı zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞuanda her kadınla yakınlaşmam olmaması gereken bir şey zaten 😂
10 Yorumla
+1 yılOlması gereken kişiyle oldu olmaması gerekenle olmam
00 YorumlaHiç olmadı. Böyle şeylere dikkat ederim, ben istersem olur yoksa umrumda bile olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılolmuştur oldu bitti oldu desek yeridir ya ansızın olur zaten
00 Yorumla
+1 yılEvet oldu 3 4 kişi var her defasın da utanıyorum bakamoyorum ama o utanmana gereknyok rahat oldiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayatımın bazi dönemlerinde sıklıkla oldu bu. Libido bazen dur durak dinlemiyor
00 Yorumla
+1 yılOldu uzamn iffeti beraber isledik sonra evcik oynadik
00 YorumlaOlmaması gereken kişi ile değil değil.. olmasa da olur dediğin biri ile oldu
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef evet asla olmaması gerekiyordu ama oldu kaçınılmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAr ve namusumuz olduğu için öyle bişey olmadı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılYok olmadi. Ama yakinlasmamiz gereken biriyle yakinlasmadigim oldu..
00 Yorumla
+1 yılOlması gerekenin elini tutamadım , olmaması gerekenler peşimde şükür bişey olmadı
00 Yorumla
+1 yılErkeğim, erkek olmama rağmen oldu zorla bela oldu başıma
00 Yorumlaolmadı ama olmasını ıstedıgım bırı var olmaması gereken ınsallah olur dıyorum
00 Yorumla
+1 yılHepsi olmaması gereken insanlardı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok oldu pişmanlığı oluyor gördüğün zaman hatırlıyorsunuz ama zamanla alışıyor siz siz olun hatalardan kaçının 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, olmadı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadı zengin Kürt kocamı bekliyorum
10 Yorumla Oldu ama söylemek biraz zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet komşu kızlarıyla oyunlarda 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel klinikte hastayla olmuştu beni baştan çıkaran oydu ama
00 Yorumla
+1 yılogretmenimi tatmin etmek dışında olmadı
00 Yorumla
+1 yılOlması gerekenler de olmadı
00 YorumlaEvet oldu. Çok temaslı bol temasli
00 Yorumla
+1 yılEvet oldu hemde hiç olmaması gereken birisiyle
05 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@Ferhatçelik35 kiminle
- +1 yıl
Bırak o da benim gizliliğim oldun yae
- +1 yıl
@Ferhatçelik35 eyvallah
- +1 yıl
@emremre0616 saol
+1 yılBüyük konusmamak laızm
00 YorumlaAslaaaaaaaaaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılOlmayacak diye birsey yoktur
00 Yorumla
+1 yılBu soruların altında hep bir tabu çıkıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Soruyu soran baya uyudu sanırım shhaha
Oldu maalesef
61 Yorumla- +1 yıl
Kimdi Peki?
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet pişman değilim 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocamın arkadaşıyla oldu
23 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldu anlatsana
- +1 yıl
Adam bayram etmiştir
- +1 yıl
O mu seni tavladi nasıl başladı
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu. İkisi de evli hatta karşılasıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
İki kişi ile mi
+1 yıloldu ya
42 Yorumla- +1 yıl
Kimdi Peki?
- +1 yıl
Sende her masada varsın aw
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu hem fazlasıyla hemde defalarca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet evli kadınla oldu
00 Yorumla
+1 yılÇok oldu
30 Yorumla
+1 yılOlmuştur
20 YorumlaOlmaması gerektiği için olmadi
00 YorumlaEvet
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok olmadı
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOldu evet
10 Yorumla hayır
10 YorumlaHayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOldu
10 Yorumla
+1 yılBaya oldu keşke olmasaydi
11 YorumlaMaalesef
11 Yorumla
+1 yılOlmadı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet oldu
42 Yorumla- +1 yıl
Kimle
- +1 yıl