Biz kendisiyle iyidik iyi giden bir flört dönemimiz vardı sevgilik dönemi falan olmadı. Sonra ben araya mesafe koymam gerektigini hissetim sanki bana güven vermedi bazı sorular vardı aklımda hoşlanıyordum ama bu soru işaretlerleri beni durduruyordu. Sonra ben sessizce işte umursamamaya başladım sonra baktım bu durumu kendisi cok taktı işte birden peşimde gelmeye başladı beni sorguladı falan sonra baktı olmuyor kendiside bi baktım beni görmezden gelmeye başladı umursamıyormuş gibi yapıyordu ama sonra dayanamadı ve göz göze gelmeler oldu ben kendisiyle göz göze gelmemek için cok çaba sarfediyordum ama o her seferinde elinden geleni yaptı. Yani ne yaptığını ve amaçınıda anlamadım kafamı çok karıştırıyor. Şimdide işte bi arkadaşımla böyle iyi olmaya calışıyor ben yanlarından geçerken yakınlardayken böyle konuşmalar şu bu yani hissetim ben ordayım diye bunu yapıyor. Ama bunu neden yaptığını anlamıyorum neden böyle birşeye gerek duyuyor? Hem öyle yapıyor hemde gözlerimin içinr bakmak için fırsat kovalıyor neden?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çevreniz ona ilgili olursa sizinde olabileceğinizi sanıyor sanırım
Ama başka kıza öyle yapıp benden ne bekliyorki? Yani napmamı bekliyor kendisine ödül mü vereyim amaçı ne?
Başkaları tarafından tercih edilen biriyim imajı veriyor olabilir yani ne kaybettiğini gör der gibi
Yani benim tepkimi mi ölcüyor kendince? hani sen değer vermezsen verme bak başkaları veriyor sana ihtiyaçım yok gibisinden birde hani kıskanıp kıskanmadığıma mı bakıyor açaba
Büyük olasılıkla bu tür eylemleri kişiden ilgi göremeyen insanlar yapar
Hırs yapmış seni elde etmek istiyor
Bende öylr tahmin ettim aşk veya sevgi olsaydı böyle yapmazdı dimi o şuanda şunu hırs etmiş sen beni nasıl umursamazsın cünkü geçen benim gibi umursamaz davranıyordu sonra yine iyi oluyor sonra işte ben bakınca bakmıyormuş gibi davranıyor sonra işte en son bi 30 saniye bana bi bakış attı uzaktan şok oldum hangi ara geldi bilmiyorum ama mimik oynamadı hiç gülümsemeden bana baktı intikam içinmi hani şey mi diyo elde edeyim sonra beni böyle cöpe atar gibi yapıcam istedigini almış olucak egosunu tatmin edicek dimi ben umursamaz davranıyorken bikeresinde parkın orada arabayı üzerime sürer gibi yaptı hava atar gibi masus
Yani onun davranışlarınıda anlamıyorum anlam veremiyorum ama tam olarak erkek kafasınıfs anlamıyorum
Aşağı yukarı dediğin gibi hırs yapan düzgün bı ilişki kuramaz yurutemezde
Ama sence beni neden böyle hırs etmiş? Neden bukadar inat ediyor cok koştu peşimden bazen oda umursamaz davranıyor egosu cok var ve beni korkutuyor bu aşık olan seven insanın egosumu olur olmaz
Hayır demeni kaldiramamistir
Hayır demedim ama hareketlerimle belli ettim istemediğimi yani kaçtım olduğu yerden ve umursamadım
Elde edemeyince hırs yapar bazıları ona benziyor
Hmm anladım bu iltifatlar falan hala ondan dimi bu sert bakışlar falan bazen bakıyorum delirmiş gibi uzun uzun bakıyor bazen normal olup iltifat ediyor bir anımız var işte o bana öyle uzun uzun baktıgı zaman erstesi gün karşılaştık biz kahve alıyorduk bana gayet gülümseyerek geldi nasıl olduğumu sordu sonra iltifat etti orada bir kadın nekadar güzel bir iltifat bu dedi sonra bana işte gülğmseyerek somurtkanlıgımı taklit etti yo öyle bişey yok dedim öyle olsun dedi gülğmseyerek böyle degişik mimikle sonra bende en iyisi susalım dedim oda aynen dedi ve susmakla ilgili bir atasözü söyledi yani burdada anlaamadım ne demek istedi ne oldu konuşmayı da anlamadım ama gerildim
Bu arada bana ben önemliyim ben ve beni sen hasta ediyorsun cümleleride kurmuştu önçeden