Beni kıskandırmaya calışıyor neden bir erkek bunu neden yapar üstelik yaşı küçük değil?

Biz kendisiyle iyidik iyi giden bir flört dönemimiz vardı sevgilik dönemi falan olmadı. Sonra ben araya mesafe koymam gerektigini hissetim sanki bana güven vermedi bazı sorular vardı aklımda hoşlanıyordum ama bu soru işaretlerleri beni durduruyordu. Sonra ben sessizce işte umursamamaya başladım sonra baktım bu durumu kendisi cok taktı işte birden peşimde gelmeye başladı beni sorguladı falan sonra baktı olmuyor kendiside bi baktım beni görmezden gelmeye başladı umursamıyormuş gibi yapıyordu ama sonra dayanamadı ve göz göze gelmeler oldu ben kendisiyle göz göze gelmemek için cok çaba sarfediyordum ama o her seferinde elinden geleni yaptı. Yani ne yaptığını ve amaçınıda anlamadım kafamı çok karıştırıyor. Şimdide işte bi arkadaşımla böyle iyi olmaya calışıyor ben yanlarından geçerken yakınlardayken böyle konuşmalar şu bu yani hissetim ben ordayım diye bunu yapıyor. Ama bunu neden yaptığını anlamıyorum neden böyle birşeye gerek duyuyor? Hem öyle yapıyor hemde gözlerimin içinr bakmak için fırsat kovalıyor neden?

Beni kıskandırmaya calışıyor neden bir erkek bunu neden yapar üstelik yaşı küçük değil?