Bi film gecemiz vardı tartışdık saatlerce ağladım bi yanıma gelmedi ağlama demedi arkasını döndü yattı pislik şimdi ben bunu nasıl süründürürüm? Bide bunu ilk defa yapıyor be yaptı yürekmi yedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Evliliğin tuzu biberidir bunlar fazla uzatmadan inada bindirmemek gerekir. Bahanesidir incir çekirdeğini bi le doldurmayacak kadar küçüktür. Iki tarafta bunun üzerine gidip çıkılamaz yapmamalıdır. Bir taraf bir yerde aşağıdan alıp orta yol bulmak gerekir. Bu konuda hanımlarının daha vefakar ve cefakardir o yüzden bu güzelliği yapan hanımlar ailenin sigortasıdır. Onlar olursa aile her türlü zorluğun altından kalkar
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamda neden hep ben alttan alayım ki ben konuşup anlaşma taraftarıyım eşim öyle değil inadına günlerce sinir etmeye bayılıyor
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. belki kendisi de kırıldı, tartıştık diyorsun, belki onun da onarilmaya ihtiyacı vardı sonra seni de öyle görünce kızgınlık ya da kırgınlıkla hareket etmek istememiştir ya da o an gücü, biraz zaman geçsin istemiştir ya onun ya senin adım atabilmen için.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılDün gece kötü bir tartışmamız olsun ağzına geleni dedi bana hani bakıyorum inan haksizda değilim..
Onuda anliorum * hemen sinirlendi ve okdr şey dediki bana aklım durdu 2.3 saat gelmedi oturdu kapıda yaptığım yemegide yemedi eve geldiğinde sinırlı değildi nasıl desem sessizlik vrdii. Tepsiye yemeğini koymuştum yemeden gitti sinirden toplamadim dedim gelince yer en sevdiği yemeği yapmıştım. Geldi kendi yedi çok erken yemek yemiştim biliyor dediki sende gelip yesene benle afiyt olsun dedim sanki hiç bir şey olmamış gibi o yemek yerken su doldurdum oma yanağından öptüm bebeğime bakmaya gittim o gelincede bn onu tanıyorum hareketlerinden belli güzelce konuştum haklıyım dedim başını salladı sarıldım oda gulumsedi..
Napayım ki eşim sonucta birinden biri idare etmese olmuyor ❤️kafana takma evlilik bu çok zor yaşamadan kimse bilmiyor..🙂sende git kocana sarıl birdaha olmasın de bunlar tatlı dilli ol eğer gene seni uzuyorsa kendi vicdanına bırak ben öyle yapiyorum.. napayimmm111 Yorumla
Soran+1 yılBen çok gururluyum asla kırgınken sarılamam valla maşallah dedim sana ben yapamam asla bunu kendi gelsin sürünsün isterim
Cevap sahibi+1 yılBen hep yapıyorum napayım yuvammi yıkılsın kocam iyi bu konuda değil okdr iyiliğini görmezden gelemem😊
Cevap sahibi+1 yılBu konudada ben adım atım nolcak
Cevap sahibi+1 yılParamparçayim ama salliyorum
Soran+1 yılValla kocan yatsın kalksın senin gibi eşi olduğu için şükür etsin ben asla senin gibi olamam
Cevap sahibi+1 yılNapayım her konuda alttan alıyorum herkes zorluk çekmiş canım ben iyi olduğumu biliyorum bn onu hiç zorlamam ne bı çiçek al derim ne gözüm başka birşeyde huzur olsun yeter kötü günler olduğu gibi iyi günlerde gelir vicdanım rahat
Bak çok varlıktan yokluğa bile bile geldim şehirden köye bilerek cunki nedenmi serseri değil efendi ama bana sertt. Dua ediyorum Allah düzeltsin diyorum. Birinden biri alttan almasa o evlilik biterki eminim birgün oda anlar benim nkdr sabırlı iyi olduğumu vicdanım rahat.. ilk günden beri ters yapıyor bana kırıyor üzüyor ama takmıyorum artık çok üzüldüm hissetmiyorum üzüntüyü artik
Benim kötüye iyilikle gitki farkın olsun. Yaşım 23. Buda imtihan geçer ve ne kardeşim iyi yönlerini de gör eşinin hiç mi anne babamız zorluk eşten görmedi gördüler ama sabrettiler sen bilirsin genede ama boşanmak kolay ama önemli olan o yuvayı toparlamak😊
Cevap sahibi+1 yılHalbuki ilk yorumu sana yaparken sabaha kadar günlerce ağladım hergun ağlıyorum ama genede iyilikle yanasiyorum sabretmek yakışır bize..
Soran+1 yılCanım benim yaa kıyamam sana doğru diyosun biri alttan almayınca olmuyor seni çok iyi anlıyorum haklısın sabrettikçe her şey güzelleşir Allah bi yerden alırsa biyerden de veriyor canım
Cevap sahibi+1 yılYani demem o ki takma
Soran+1 yılAynen aman kendi kendine takılsın artık benden uzak olsunda biliyormusun insan alışıyormuş sonra dedikleri eskisi kadar acıtmıyor canımı artık hatta bazı dediklerini eskiden olsa ağlardım çok üzülürdüm ama şimdi öyle değil ağlamıyorum içimden bile gelmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Film izlerken tartışmayı nasıl becerdiniz? Abartma sen de. Sen git kocana sarıl bisey olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılİzlemeden tartıştık normalde kıyamaz ağlamama
Soran+1 yılYok ne değiştide takmadı beni onu merak ediyorum çünkü ağlama diye gelirdi
Soran+1 yılGelmedi döndü uyudu
Adamı her gün salya sümük ağlayarak bıktırmışsın normal
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun Allahım ya canım hergün ağlıyım gözyaşlarım değerli
Soran+1 yılUsandıracak kadar çok ağlamıyorum şükür o kadarda güçsüz veya şımarık değilim zaten insan gerçekten kalbi kırılınca ağlar öyle herşeyede ağlanmaz biliyoruz yanii
gün gelir sende onu ağlayacak kadar ortada birakirsin odesirsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte o günü bekliyorum
Soran+1 yılPusudayım zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence yürek yemiş deli başka yerde yat bırak sahurda verme
051 Yorumla
Soran+1 yılBi tartışmada başka yere gideceksem ohoo
- +1 yıl
oho bir yerden başlamak gerek ya d ufaktan
Soran+1 yılEvlilikde olmaz öyle şeyler
- +1 yıl
yemek vermez dicem sen kıyamazsın ama sanki:D
Soran+1 yılAynen o kadar değil veririm ya
- +1 yıl
kalbin kıyamaz işte yani hani belki bir kaç gün isteksiz davranabilirsin
Soran+1 yılBen soğuk yaparım kendi konuşmaya çalışır ama sinir ederek konuşmaya çalışır gönül almaz aptal
- +1 yıl
hım sende uzatır biraz sende sinir et :d cevaplarınla
Soran+1 yılSana bişey diyim mi en ağır lafı et önemsemez bile evet öyleyim der sırf sinir etmek için
- +1 yıl
çok kırıcı bence ya neyi seviyorsa evde onu boz :d kır
Soran+1 yılO kadar gurursuz ki ağza alınmıycak şeyler söylüyorum Ya Rabbi şükür diyor
- +1 yıl
bu kadarı fazlaymış neler diyordur merk ettim daha neler neler
Soran+1 yılO değil ben diyorum o takmıyor bile gurur dahi yapmıyor
- +1 yıl
seni sallamıyor demek ki sende neler neler dyor:D
Soran+1 yılBen çok ağır konuşuyorum gururuna dokunsun diye ama nerdee o yüzden sinirde edemiyorum
- +1 yıl
zor br evlilik o zaman hani bunca lafa
Soran+1 yılEvlilik değil ben zorum 😅
- +1 yıl
zor kadın iyidir:D
Soran+1 yılAhahah taşıyabilene
- +1 yıl
öyle taşınır :D merak etme çıkar
Soran+1 yılBana çıkmadı maalesef ya da ben öyle sanıyorum
- +1 yıl
şansına evet bekar olsa çıkardı belkim seni tanımak zoru başarmak
Soran+1 yılİşte değer bilmemek bu oluyor sanki benden başkasıyla mutlu olabilecekmiş gibi ya da bensiz dayananilecekmiş gibi
- +1 yıl
haklısın aynen ya :) kıymet bilsein bilen çıkar
Soran+1 yılÇıkmaz ya evlendim artık 😃
- +1 yıl
belli mi olur çıkar hayat ne gösterecek bilinmez :d
Soran+1 yılBu saatden sonra çıkmasın ya baksana evlendim hem karakterimiz uymasada bazen seviyorum keratayı
- +1 yıl
:D çıkmasın aklını almasın evet. çd
Soran+1 yılYok aklımı alamaz çıksa bile evliyken eşimi aldatacak kadar alçak değilim
- +1 yıl
yok ya evlilik biter sonrası olur zaten aynı anda değil.
Soran+1 yılTabide bitmez inş ya
- +1 yıl
inşallah kalbine göre olsun tabi
Soran+1 yılSaol ya senlede muhabbet sardı sakinleştim biraz
- +1 yıl
rica ederim ya hayat devam ediyor baya uzun evet sohbet olmuş :d sanarsın mesaj kutusuna yazıyorum :d
Soran+1 yılAhaah aynen ya hayat devam ediyor iyi kötü
- +1 yıl
kesinlikle :d ya gizli olmasaymış keşke uzun uzun yazardın
Soran+1 yılNeyi uzun yazardım anlamadım
- +1 yıl
mesaj kutusuna dedim ) gizli sormuşsun
Soran+1 yılHa evet ya normaldede ben kimseye böyle derdimi anlatmam bırdada gizledim
- +1 yıl
hım dertli kadınım diyorsun çok hemde evet :) her zaman yazabilir açık bende mesaj
Soran+1 yılYok ya çok şükür kocamdan başka derdim yok onunlada iyi kötü anlaşıyoruz derdim olsa içe atanlardan değilim
- +1 yıl
evet direk yüzüne diyorsun o da duymuyor :d ahah
Soran+1 yılEn azından hakkında ne düşündüğümü biliyor arkadan konuşmam
- +1 yıl
kesinlikle güzel bir şey bence de
Soran+1 yılGüzel olan her şey sanki bende toplanmış eheheh şaka şaka
- +1 yıl
özelden de yazabilir
- +1 yıl
bak sen tüm güzellikler sana çıkıyor
Soran+1 yılYok ya yazmıyım artık ben uykum geldi uyuyum sonrada sevgili kocama hayatı zindan edeyim ehuheue
- +1 yıl
et et :D zindanda sen varken imkansız ama :d
Soran+1 yılAhahah saol hadi byyy
- +1 yıl
grş byby
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSakinleşmeye calis. Bazen oluyor böyle şeyler. Bi yöntem var da ağıt olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSakin olamam aptal uyuyor şimdi ya
- +1 yıl
Bibyontem var da ağır olur işte
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen de onu baştan çıkar Sonra da bir kavga edip sırtını dönüp yat
00 Yorumla Sende sexsi sexsi giyin verme smsmmsnsmsmsmmsmsnsnsmsmms
010 YorumlaEmpati yapıyorum karım salya sümük ağlıyor ufacık umrumda olmaz çocuk gibi ağlıyor popomu devirip yatarım bide beni sürümdürcekmiş sırf ağlama denediğim için. sen zorla kendindenmi soğutuyorsun adamı
03 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma bi tartışma olmuş dimi durduk yere kim ağlar ki
Soran+1 yılBak ilk tartışılır sonra derdini söylersin neden böyle yaptığını sorarsın konuşursun o seni takmaz o yüzden kırılırsın ağlarsın öyle hemen ağlanmıyo istesekde
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıliyorlar kadın aglamasindan ve haklılar herşeye ağlıyoruz 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılAma çok ağladım ya
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur ama oda sinirliyken gelmez
Soran+1 yılBilmiyorum ya çok kırıldım hiç yapmazdı böyle bişey bende hiç sindirebilen tiplerden değilim illa öcünü alcam
Cevap sahibi+1 yılEvlilikte öç almak olmaz. Olursa peşinden saygisizlik ve soğukluk gelir
Soran+1 yılZaten bendede sinirlendim mi saygı gidiyor
Soran+1 yılO zaman ne yapayım bu içimdeki inat gitmez kü
+1 yılNapacak emzik mi vercek sana sende biraz empati yapıp onu anlamaya çalışsan
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden ben onu anlamaya çalışıyorum o beni anlasın boşa mı ağlıyoruz o gözyaşları değerli can yanmadıkça çıkmıyor
- +1 yıl
Belki onunda canı yanmıştır
Soran+1 yılBelli etsin dimi uyuyan insan canı canmışmıdır sence ay adamdaki rahatlığa bak
- +1 yıl
Hahaha uyumasin da mı yani oturup senle ağlasın mı
Soran+1 yılBak ben uyumadım geldin ağlama desin konuşalım bitsin işte ama aptal döndü uyudu
- +1 yıl
Ne güzel yapmış 😀😀
Soran+1 yılBirini sevmediğin o kadar belli ki
- +1 yıl
Kendimi seviyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkekle konuşmaya başla. O bilmiyorsa kıymetini başkası bilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAldatmam ben kocamı
- +1 yıl
Umarım :)
Soran+1 yılSen aldatıldın galiba
- +1 yıl
Yoo
Cok basit sende başka bir gece seni isteyince dön totonu yat :D
00 Yorumla
+1 yılOoo bak sen zararlı çıkarsın söyleyim
013 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş
- +1 yıl
Biz erkekler alttan altı alır alır… sonra patttt yalnızlık her an kapıda
Soran+1 yılSevmiyor mu beni yani? Bu kadar kolaymı yani
- +1 yıl
Adanın içinde biriktirme diyorum. Öç alacan şunu yapacan vs
Soran+1 yılNe yapayım
- +1 yıl
Naz yağın naz… eski kadınlar nazlıydı… siz kocadan intikam alma derdindesiniz… 7 kocalı Hürmüz izleyin biraz.. siz erkeklerden kalassınız… ilçeyle yaptıramadınız kadının. var mı
Soran+1 yılYaa sanki şimdiki erkeklerde nazdan anlıyor yapmadık mı sanki
- +1 yıl
Üstünde ne vardı balım yaparken
Soran+1 yılAy Allah Aşkına her şey bundan mı ibaret giysiden mi insanın o anki kırgınlığı duygusu hiç mi önemli değil
- +1 yıl
Ya siz kadınlar cidden nato kafa nato mermer awk. Erkeklere odun diyen kız olursa ağzına kürekle vururcam
- +1 yıl
Aunum önemli değilse. Masaya tabak koymadan yemek yiyin
Soran+1 yılAy anlamak mı istemiyorsun zaten insan güzel giyinir dimi heleki kocanın yanında sorun orada zaten yinede tartışma çıkması
- +1 yıl
Jartiyerli galan var mıydı?
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılVakti gelince hayır de pişman olur 😊
00 Yorumla
+1 yılYatağı ayır seksi giyin ama verme
04 Yorumla- +1 yıl
Yatağı ayır bacaklarını ayır verme 😆😆😆
- +1 yıl
Çok doğru
- +1 yıl
😅😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini çok önemseme herkesin bir skt si oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bana bu kadar ayrıcalık tanımıycaktı başta alıştırdı şimdiyse ilgisiz hareketler ben hazmedemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAlış bence heves biter ilgi azalır
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir hafta verme hizaya gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılYa başka şeylere meyletse
Cevap sahibi+1 yılSekse düşkün mu çok?
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim karımın bana uyguladığı tarifee
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de yatakta film çevirtme bebeğim :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önce tahrik et sonra yapma 😂
00 YorumlaYatağı ayırdım
07 Yorumla
Soran+1 yılO kadar olmasın diyorum ya
Soran+1 yılBende çok gıcığım aptal ya canım
Soran+1 yılSinir ediyor ya film gecelerini önemsediğimi biliyor bildiği halde ağlattı bide döndü uyudu aptal
Soran+1 yılYa cumartesi gecesi film izliyorduk
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Transparan gecelik giy vermeden uyu
00 Yorumla
+1 yılBoşanarak
01 Yorumla
+1 yılYemek yapma iş yapma protesto qjsjwjenwjs
00 Yorumlanasıl mı kolay değil mi ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok basit
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılTrip at
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasıyla hayal kur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNapak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerme
00 Yorumla
+1 yılAldat sanalda
018 Yorumla
Soran+1 yılSaçma yorum yapma niye aldatıyım bi tartışmaya adam mı aldatılır hakediyomu bunu
- +1 yıl
Sanalda aldat dedim. Yanına gelmiyorsa bu gece başkasıyla sohbet hakkı tanımış oluyor sana. Umursasa içi içini yer illaki gelirdi yanına
Soran+1 yılSanaldada aldatmam ben aptalmıyım evlenmişim bu adamla
- +1 yıl
Ne demek istediğimi tam anlamadın illa cinsellik olarak demiyorum. Şu an bu yaptığımız sohbet gibi. Hatası yüzünden buraya sürüklemiş seni. Sen de acıma bunu hakkediyor çünkü takıl rahat rahat burada sohbet et içini dök
Soran+1 yılHaklısın yaptığı çok içime oturduda buraya sürükledi ama yinede içim el vermiyor
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl3 yıl oldu
- +1 yıl
Baya da olmuş
İlk defa mı böyle davranıyor
Soran+1 yılEvet normalde kıyamazdı bana ağlama diye gelirdi gönlümü almaya çalıştı ama bende kırıldım karşılık vermedim ben bu tip aramızda geçenleri kimseye anlatamıyorum bu yüzdende buraya yazdım anlatacak kimsem yok
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın
Çevreye anlatırsan yarın bir gün karşına çıkar
Bana neden tartıştığınız özelden detaylı anlatır mısın bi erkek gözüyle yorumlayayım
Soran+1 yılboş ver ya ben pek anlatmayı sevmiyorum bu tip özel şeylere saygım var
- +1 yıl
Birbirimizi asla görmeyip tanımıcaz bence iyi gelir sana
Soran+1 yılÖzelde değilki ben bu film gecesini çok önemsiyorum oda uyuyor bişey desem hemen bak seyretmem senle falan diyor bende seyretmezsen seyretme defol dedim bide önceki tartışma konuları aralandı falan
- +1 yıl
Garip bi davranış ama film gecesinde uyumak ne bileyim... Genelde şehvete döner sonu
Soran+1 yılUykuya aşırı düşkün hem aramızda tam iyi değildi kaynana problemide vardı önceden tartışmıştık falan sen anlamazsın kadınlar anlar kaynanadan 😀
- +1 yıl
Kocanın sana olan ilgisiyle ne alakası var ama
Bence heyecanı bitmiş adamın
Ya ozel den yazsana böyle parça pinçik sohbet oluyor
Soran+1 yılÖzeli açmıyorum ayrıca bu sanalda aldatmak mı
- +1 yıl
Değil iç dökmek
Rahat rahat dökelim benimki açık yaz bana
+1 yılBırak gelmesin
00 YorumlaHee öylemi olmuş knk
00 Yorumla
+1 yılGaliba yürek yemiş
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tartıştık, saatlerce ağladım, yanıma gelmedi. Bu kocayı nasıl pişman ederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler