Para para para açılmasın ara varlığı lahmacun ısmarlar yokluğu yara xd

Para para para açılmasın ara varlığı lahmacun ısmarlar yokluğu yara xd

Evet bitirir :D para yoksa aşk da yok zaten. mesela sevgiliniz ile mutlu mu olmak istiyorsunuz dışarı çıkıp romantik bir akşam yemeği mi yemek istiyorsunuz? bu ülkede gidip çarşı da ki lahmacuncu da romantik yemek yiyebilirsiniz sdf
Parasız aşk mutfaksiz ev gibidir 🤣
Geri dönmüşsün abi soru sormaya :D
Bugün döndüm yarın yokum 🤣
Yoğun musun abi iş hayatı nasıl gidiyor :D
Sağlığım yerinde değil iş hayatım zekamla orantılı iyi gidiyor 🤣
Geçmiş olsun abi kendine dikkat et :)
Sağ olasın acısa da öldürmüyor xd
Bitirdiği açıkça ortada zaten. Kimse dışarı çıkıp artık hafta sonu yaptiği aktivitelerini yapamiyor. En azından sevgilisiyle buluşup bir cinema ardından bir yerde oturup karnını doyurmak istese, 500-1.000 , TL parayı gözden çıkartmasi lazım. 20 li yaslarinda üniversiteyi bitirmiş olsa dahi kaç lira alıyor ki bu insanlar bunları yapabilecekler. Buluştular diyelim arabalar gelen vergilerden sonra krediyle bile alınacak gibi değil, el yakıyor. Araba da yok, nereye gidecek bu gençler evde aileleri var. Sevgilisiyle kaç kişi evinde vakit geçirebilir Türkiye'de?
Ekonomi vahim, karınlar zor doyuyor, hayat pahalı, aşk bulunmaz Türk kumaşı oldu gençler için
Cevap
3Cevap
Evet. Sinema para, yemek para, kahve para... Her şey para. Harcamadan vakit geçiremiyorsun resmen.
Üretim ve tüketim zıt kutup ikizidir. İkisi biri olmadan yapamaz lakin alım ile satım arasındaki fark artarsa negatif olarak alınamayan her şey mutsuzluğa tabi bir hayat sunar. Sistem harcamaya dayalı ama bu yolda HALK çok fena harcanıyor..
İnsanlar can verir lahmacun uğruna 😂
🤣
Bitirirse ben o aşkın...
Bitiremez hocam senin aşkını hiçbir mutlak güç
Yoo niye bitirsin 😄
Enflasyon canavarını ehlileştiririz 🤣
Lahmacun ne alaka 🙄
Çünkü lahmacun aşıkların yemeğidir
Darısı başınıza
Enflasyon bırak aşkı, her şeyi bitirir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?