Gizli Üye(18-24)+1 yılevet evlenirdim ama iyi düşünmeniz lazım çünkü ilerde çok sıkıntılar yaşayabilirsin örneği kendi hayatımdan vereyim benim annem 2. evliliğini yaptı ben ilk evliliğinden çocuğuyum allah uzun ömürler versin ikinci evliliğinden bir kız kardeşim var kendisi çok akıllı iyi bir hanımefendi gerçi çocukken az çektirmedi ama neyse konumuza dönelim ben 16 yaşıma kadar annem kardeşim ve kocası beraber yaşadık ve ben yıllarca üvey babam tarafından sürekli olarak hakaretler yemiş aşşağılanmış ve aralıklı olarak fiziksel şiddete mağruz kalmış bir insanım çocukluk yıllarım korkuyla ve bastırılmışlıkla geçti şimdilerde 19 yaşındayım anneannemin yanında yaşıyorum doğduğum büyüdüğüm şehirden ayrılmak zorunda kaldım annemden kardeşimden ayrılmak zorunda kaldım sürekli aklım annemde kardeşimde çünkü onlarda şiddet gördükleri zamanlar olmuştu bu yüzden son 3 yıldır onları düşünmekten ve yılların verdiği aşşağılanma fiziksel şiddettin vermiş olduğu çöküşle bitmiş psikolojik olarak sıkıntılı bir hayat yaşıyorum o yüzden lütfen evliliği çocuk işi sanmayın ilk defa evlenirken ikinci defa evlenirken de iyi düşünün lütfen
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben evlenirdim tabi ki de benim için aşık olmak önemlidir eğer aşıksam gerisine bakmazdım yani her insan anlaşacak diye bir kural yok kimileri anlaşamamış o yüzden de boşanmış olabilirler buna bakmazdım. eğer sevdiğim kadını gerçekten seviyorsam benim için doğru kişi olduğunu düşünüyorsam o azman evlenirdim. çünkü geçmişini yargılamak bana düşmez kimsenin.
00 Yorumla
+1 yılkimse boşanmak için evlenmez
boşandıysa bir nedeni vardır elbet ve sonra da sonsuza kadar bekar kalacak değil
kafama yatarsa kalbime yatarsa evlenirim neden evlenmim00 Yorumla
+1 yılHayatta insanın başına ne geleceği belli olmuyor. İnsan evlenebildiği gibi boşanabilir de. Bundan önce dikkat edeceğim kriter neden boşandığıdır.
Eşine şiddet mi uygulamış, aileler arası bir sorundan mi boşanmışlar, maddi konulardan mı... buna göre evlenip evlenmeyeceğime karar verirdim. Yani boşanmış olması mesele değil, neden bosandığı meselem olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Bir boşanmış olarak evlenirim ne olacak
10 Yorumla
+1 yılBoşanmış birinin yine boşanmış biriyle evlenmesi daha uygun olur bende boşandım ve bekar biriyle evliliği kabul etmiyorum hatta çocuklarım olduğu için çocuksuz biriyle de evlenmem anne babaysan aşk evliliğinden önce mantıkla yaklasmalisin sorumlugunda bi çocuk var çünkü
59 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar oldu boşanalı?
- +1 yıl
@Kriminal_Kalp tekrar evlilik için boşanma süresinin bi önemi var mı
- +1 yıl
Merak ettim sadece
- +1 yıl
@Kriminal_Kalp tm ozaman farklı birseydenmi bahsediyorsunuz diye bende öyle sordum 2 sene ayrı yaşadım ayrılık süresi 7 sene ama resmi olarak 5 sene
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun. Bende de sıkıntılar var epey.
- +1 yıl
@Kriminal_Kalp teşekkür ederim ben hepsinin üstesinden geldim pes etmedim pes etmezseniz üstesinden gelemiyeceginiz sorun yok bence sizede geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim konuşmak isterim aslında
- +1 yıl
@Kriminal_Kalp buyrun sormak istediğiniz bişey varsa buradan sorabilirsiniz
- +1 yıl
Buradan? 😞
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenç yaşta evlenmiş veya eşini kaybetmiş olabilir, o zamana kadar zaten bunları öğrenmiş sorun değil der geçmişimdir ama ikinci kez de evlenmişse evliliğin onun için kıymeti olmadığını düşünür evlenmezdim. Tabi ben de onunla aynı şartlardaysam durum değişir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bekarlara sorsan evlenirim der ama pratikte cesaret ister bu farklılıkları hazmetmek, çocugu yokken o empatiyi yapabilmek, aileye karsı dimdik durabilmek şahsi fikrim. Birbirine denk insanların birbirini daha iyi anlayabileceğini düşünüyorum ben. Bekar kız alıp bile eşini sahiplenemeyen , sevemeyen erkekler varken günümüzde denklik daha sağlıklı...
10 YorumlaHiç kimseyle evlenmezdim... Ne bekar, ne boşanmış... Bu devirde dengini bulmak imkansız... Illa bi ağrıza çıkacak... Evendikten sonra, çocuk oluyor ve hayatın tepetaklak dönüyor... Artık sana ait bir hayatın kalmıyor.. başkalarının hayatı için programlanmış bir robot haline geliyorsun... Eşin, çocugun, eşinin ailesi ve sayre... Hele ki boşanmış bir insanla evlenirseniz ve onun çocukları varsa YANDINIZ🙄
00 Yorumla
+1 yılHayat bu büyük konuşmamak gerek ve her insan hata yapabilir ve eğer ki arada sevgi varsa bu tür şeylerin bana göre önemi yok.
10 YorumlaEvliliğe giden yolda her heyecanı benimle yaşasın isterim. Bu sebeple istemezdim ama asla asla demiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten aramızda güven bağı ve sevgi varsa evlenirim. Sonuçta onla tek farkınız evlenmiş olması. Seninde geçmişte ilişkilerin oldu ama sen sadece evlenme aşamasına geçmedin. Onun yerinde sende olabilirdin. Bunu sorun etmezdim.
21 Yorumla- +1 yıl
Helal
Hayır evlenmezdim çünkü ben bakir bir insanım karşımda ki kişi de bakir olmalıdır
00 Yorumla
+1 yılBenden önce evlenip boşanmış olması sorun değil, seviyorsam evlenebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki, hayat bu kime ne getireceği belli olmaz ben de aynı durumda olabilirdim fakat birden fazla ya da büyük çocuğu olursa zor olabilirdi, bazı çocuklar annelerini paylaşmak istemiyor veya birden çok çocuk olduğunda hiç evlenmemiş olanın ailesi o kıza kötü bakabiliyor "gözünü boyayıp çocuklarını üzerine yıkmış" diye bakıyor
00 YorumlaBirini çok beğenmiştim yeni ayrıldığını öğrendim sonra mesela onla evlenirdim ama süreci yeni olduğu için uzaklaştım. Yani kolay kolay evlenmem çok sevmem beğenmem gerek.
24 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim. icin sıkinti olmaz ni yeki olsun. o insan değilmi. yaradilani yaradan dan ötürü sevmek var. artik şu toplum daki yanliş algi kafasini bi yıkın bir damla icin değmez birini kirmak üzmek anlayış olsun yeterki.
00 Yorumla
+1 yılBoşanma nedeni benim için önemlidir belki hayatındaki insana şiddet uyguladığı için boşanmıştır veya aldattığı için. düzgün birisi'ise sorun yok benim için evlenirdim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Yorumlarda insanlar gene tecrube etmeden duygulariyla konusmus. Yok bakire degil yok bosanmis. Oyle bi an gelir ki o dul dediginiz kadinlarin ayaklarini yalarsiniz. Buyuk konusmayin
10 Yorumla
+1 yılHayatın karşısına ne çıkaracağını bilmiyor insan. Şimdi klvye başında evlenirim yok evlenmem demek kolay da yaşayınca öyle olmuyor maalesef. O yüzden bir yanıt veremiyorum bu soruya
00 YorumlaBüyük konuşamam ama istemezdim, insan kime aşık olabileceğini seçemiyor sonuçta. Anlaşamadıkları için boşanmış olsalar sorunlu bir kişi değil ise böyle düşününce sorun yok tabii neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBoşanma nedeni benim için önemli ama bu sadece evlenceğim kişiye soracağım bir şey olmaz boşandığı kişiye de sormam gerekir neden boşandığını kafamda kesinleşmesi için
00 YorumlaBoşandığı kişi ölmüş ise evlenirim cocuğu da olsa farketmez onun dışında evlenmem katil olurum yoksa😀
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Bu Ön yargı ile zaten kimsenin hayatına dahil olma sen
- +1 yıl
@Hayatgercek ön yargı ile ne alakası var gerçekler bunlar herkes senin gibi olaya basit bakmıyor nelerimi gördüm ne pislik yapanları gördüm sen ne gördün de ön yargılı olduğumu söylüyorsun istisnai durumlar mutlaka oluyor fakat genel olarak hep sıkıntı çıkıyor gördüm
- +1 yıl
10 parmağın 10u bir mi. Sen yine de yargıyı bırak bence
- +1 yıl
@Hayatgercek yıllarca ön yargısız yaşadım hep kaybeden zarar gören taraf oldum sana tavsiyem yargıyı eline al hanımefendi istisnai durumlar mutlaka oluyor hakkını yemem yüzde 10 yüzde içinde dertsiz başa dert almaya gerek yok herkesin Bi kalbi var kimi geniş kimi dar dediğin gibi herkes bir olmaz buda benim düşüncem oda senin düşüncen herşeye bu kadar basit bakanları Görüyorum şiddetli geçimsizlik veya boşanıyorlar bende bu kadar detaycı olduğum için kıyamet bekarı kaldım çok şükür😀😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılTenezzül etme. Ben ettim de noldu. Sevdim sırf boşanmış diye ayırır kendime de ona da bunu yaparsam Allahın gücüne gitmezmi dedim sevdiğine gittim. Terk edildim. Değmezmiş
20 Yorumla
+1 yılHayır kim bilir ne sorunu oldu da boşandı hasar kayıtlıyla uğraşamam
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci kez evlenmeyi düşünmüyorum. Düşünseydim de kadının boşanmış olmasını önemsemezdim. Ben hiç evlenmemiş olsaydıım da önemsemezdim.
00 Yorumla Yok nayırr nolamazzzz. Ben sıfır kilometre istiyorum😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem diyemem büyük konuşmamak lazım. Eğer ayrılma sebebide bir problem yoksa evlenebilirim. Nasip
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Kilometresine bakıp bir ekspertiz kontrolüne sokmak lazım. Beyin, ön, arka takım, motor, şase ne durumda, kaportada durum ne.. vs
00 Yorumla
+1 yılKendim de hiç evlenmedim. Bu yüzden eşiyle ayrılık nedeni, evli kalma süresi ve ona olan sevgime bağlı olurdu bu durum. Yoksa zor.
00 YorumlaEvlerinim benden önceki hayatı beni ilgilendirmez çocuğu olsa bile evlenirim sevdikten mutlu olduktan sonra umrumda olmaz
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır isterse dünyanın en güzel kızı olsun
025 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Cinsellikle alakalı eşim olacak kişiye başka erkeğin dokunmasını istemem
Soran+1 yılEvlenmeyenler de yapıyor zaten bu kafayla düşünürsen hiç evlenemezsin o zaman
- +1 yıl
Benim düşüncem böyle yanlış zamanda doğdum ben , öyle birşeyi istemiyorum sonucu isterse bekarlık olsun
- +1 yıl
Geçmişi olan kızı direk reddederim , hiç zerre acımam o an sevgim ona tamamen biter soğurum.
- +1 yıl
Öğrendiğim anda bırakırım direk isterse düğün günü olsun
Soran+1 yılAşıksan nasıl bırakıcan
- +1 yıl
Unutmaya çalışırım artık üzülürüm ama bırakırım maalesef en iğrendiğim şey bu
- +1 yıl
Ve evlilik sonrası ögrenirsem yoğun psikolojik travma geçiririm hayattan soğururum ölmek bile isterim o derece temizlik konusunda vs titiz biriyimdir hemcins erkeklere karşı mesafeli biriyimdir
Soran+1 yılSen yaşamadın mı
- +1 yıl
Hayır sabrediyorum yaşamadım doğru kriterime uygun bir kadını bekliyorum , mantıken düşünürsen onu hiç bırakmam bile sadık bir erkeğim valla milyonda bir denk gelecek biriyim sadık kalma yönünde , bir kız bu durumundan fırsat bilip sadık bir erkeğe ulaşabilir.
- +1 yıl
Hele eskort kızmış falan en nefret ettiğim en uzak olan şeydir bana göre sevmiyorum iğreniyorum igrenç bişe
Soran+1 yılTercihine saygı duyuyorum
- +1 yıl
En tuhaf olan şey ise 24 yaşıma kadar çabalasamda sadık bir erkek olsamda sevdiğim biri olmaması 😂 kadınlar kendilerini üzecek erkek seviyor
- +1 yıl
Sen kendin hayatın boyunca hiçmi bir kadına dokunmadın dokunduysan el değmemiş kız istemen tuhaf. İlerde evlendin anlaşamadın boşandın diyelim ozaman da mı böyle düşünüp evlenmeyeceksin evet diyorsan gene çok tuhafsın. Ve Büyük konuşmuşsun öyle biri cikar ki karşına öyle bi seversin ki çocuklarına bile babalık yapmayı kabullenecek noktaya gelirsin büyük ye asla büyük konuşma.
- +1 yıl
@Mordabirenk hacı kendinle karıştırma beni , ayrı dünyaların insanıyız
- +1 yıl
@birincisi bakir erkeğim ikincisi asla sevemem kararım net uzak olsun öyle kadınlar benden
- +1 yıl
Sen gene de büyük konuşma derim😉
- +1 yıl
@Mordabirenk yok hacı düşüncelerimiz farklı , büyük konuştugum yok bu arada.
- +1 yıl
@Mordabirenk temizlik olarak titiz biriyim hemcinlerime mesafem var onların dokunduğu bardaktan yine içmezken , böyle birşeyi asla kabul edemem
- +1 yıl
Tamam öyle biriyle evlenmezsin ilk etapta el deymemiş temiz olur ama sonradan aldatılırsın ruhun duymaz ya da bakiredir ama sadece bakiredir anladın sen ne dediğimi o açıdan diyorum büyük konuşma diye kardeşim
- +1 yıl
@Mordabirenk öyle bir şey olupta eğer öyle bedene dokunduysam intihar bile edebilirim buraya yazıyorum , evlenmeden önce uyarıcam karşıdaki kişiyi inanılmaz titiz biriyim
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin kardeşim hayırlı geceler🖐
- +1 yıl
@mordabirenk bendeki durum maalesef farklı sadece bu sebepten sevmiyorum diyelim ilerde boşandım beni böyle kabul edecek bakire birini bulmaya çalışırım.
- +1 yıl
@Mordabirenk bakire olmayan kızları yadırgadığım aşağıladığım yok bu arada sadece sevmiyorum.
Evlenmezdim sanırım. Ama büyük konuşmayayım.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Niye evlenmeyeyim ki düzgün karakterli olduktan sonra?
10 YorumlaEski eşiyle sürekli iletişim halindeyse asla evlenmem.
00 Yorumla
+1 yılBoşanma sebebi önemli, seviyorsam evlenirim.
01 Yorumla- +1 yıl
Birde insanları yargılamayı bıraktım, yargı onun hayatını bana çeker ❗️
Neden boşandığı önemli bunu bilirsem evet ona göre karar veririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılevlenilir de bend eğil, o defteri kapatıp kilitledim anahtaratı yuttum
00 Yorumla Çocuk yoksa ciddi düşünürüm çocuk varsa olacakmış gibi bakmam
00 Yorumlaböyle biriyle sevgili olmuştum. Fakat hayal kırıklığına uğradım. Aldatıldım yüz üstü bırakıldım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle kadın daha çok kıymet verir erkeğe bi defa boşanmış daha temkinli olur ayni duruma düşmemek için daha dikkatli olur her konuda tabi sende onu mutlu edersen ilk travmasını unutturmak için elinden geleni yaparsan o kadınla mutlu olunabilir bence evlenilir tabi öncelik karakter karakteri iyiyse problem yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Senin böyle bi sıkıntın var bize sorduğuna göre 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılAdama sorarım niye boşadın bunu diye. Derseki dosta gelmez evlenmem.
00 Yorumla Neden olmasın sevgi aşk varsa geçmişinin önemi olmamalı👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. elbet evlenilir.
peygamber evleniyor bize ne olmuş ki00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden evet derdim artık ona bile hayır diyorum diğer zaten hayır diyorum
00 Yorumla
+1 yılolabiir neden olmasın neticede oda bi evlılık gecirmis ayrılmıs
00 YorumlaNeden boşandığına bağlı ama çok tercih etmem yine de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılMantalite olarak karşı değilim. Boşanmış olması tek başına bir anlam ifade etmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok sevmişsem kıymet de vermişse bana evlenirim...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün biri olduktan sonra olabilir hatta çocuklu olması daha iyi olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu yoksa olabilir ama çocuk varsa kırmızı bayrak
00 Yorumla
+1 yılNe olacak o da insan. Boşanmış olması onu dışlanmış kılmaz ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılYok ben aaa boşanmış kışşt kışşt piss deyip kaçarım, tövbe yaaa
00 Yorumla Artık kesin yargılar vermiyorum ve kimseyi kınamıyorum çünkü hepsi başıma geliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Seviyorsam...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, gerekli koşullar sağlandıysa evlenirdim.
cut.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ben birçok şeyi yaşamadım ve bekarım. Uyumlu olacağımızı sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar için sorun olmuyor çok ama erkekler genelde saha önce başkasına kadınlık yapmış diye geri duruyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim karakteri iyi ise bana sadık ise sevgisini veriyorsa bana kafalar uyuşuyorsa evlenirim.
00 Yorumla
+1 yılHiç evlenmedim ama bunu dert edecek birisi de değilim benim evlenip boşanmayacağımın garantisi var mı birisi bana evlendin boşandın seninle olmam dediğinde nasıl ki kırilacaksam ben de bu yüzden kimseyi ikinci plana koymam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden olmasın severse ve kotu bırseymı sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir neden olmasın. Genelde daha olgunca yaklaşıyorlar evliliğe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlaşabildiğim ve mutlu olacağım kişinin boşanmış olması önemli değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar