Pişman olurum çünkü değer vermiş emek vermiş
Olmam zaten vicdanım yok biri gelir biri gider çok da sevmedim zorunda da değilim...
Pişman olurum çünkü değer vermiş emek vermiş
Olmam zaten vicdanım yok biri gelir biri gider çok da sevmedim zorunda da değilim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben terk etmem kimseyi
Helal ben de etmedim küserim çeker giderim uzaklaşırım ama gitmem. Çok şükür içimde bir pişmanlığım da yok.
Olurum sanırım ama o an ne yaşadığım da önemli. Terkettiysem bir şey beni o noktaya getirmiştir, durduk yere olmaz.
O olan şey sizle alakalıysa bunalıma girdiniz ama size yetersiz geldi ilişki güzel seviyor aldatma yok yalan yok kötü tek bir kelime bile yok sadece siz boşluktasınız sizde ki boşluğu dolduramadı ve siz kafaya koydunuz bıraktınız. Düzeldiğiniz de ne hissederdiniz...
Pişman olurum o zaman. Gider yeniden aramıza düzeltmeye çalışırım, alırım gönlünü.
Ama gururunuz da var o ne olacak gururlusunuz kendinizce diyorsunuz ki o hatalı o beni yalnız bıraktı benimle ilgilenmedi ilgi göstermedi o zaman ne olacak kim haklı burada (Ne b. k dan bi durum değil mi) Bence Seven her zaman haklı 🤣😊
Konuşmayı denedim son kez, insan sevdiğine fazla gurur yapamaz. Konuşup anlaşmayı denerdim, olmuyorsa istemiyorsa da karşı taraf bir daha da asla benden ona adım gitmezdi. Onu beklerdim bu sefer..
Ama her şey sizin yüzünüzden olmuş niye bekliyorsunuz ki O çabalamış demiş ki bize bunu yapma ben sana seni sevmekten başka ne kötülük yaptım ki demiş sormuş sende üstüne demişsin ki sen bana iyi gelmiyorsun sevmiyorum artık seni. O da bunun üzerine seni her şeye rağmen seveceğim ne yaparsan yap demiş ve bir daha da yazmamış.
O temiz kalbinizde ne fırtınalar kopardı bundan sonra acaba Pişmanlık mı vicdan mı yoksa amman yaa mı...
İyi de gidip konuştuktan sonra istemediği zaman dötünde de dolanacak değilim. Zorla güzellik olmaz ki.
🤣😂 tamam da bu terk edilenin yapacağı şey değil mi sen terk edeni soruyorum yaa.
Bilmiyorum belki de ben çok vicdanlıyımdır ya da saf kalpliyimdir biri bana böyle dese ben paramparça olur hayatı sorgulardım gerçekten yaaa bu insan bana kötülük olarak ne yaptı sevmekten başka beni sevmenin cezası mıyım ben derim. Pişman olurum tekrar konuşurum hayla birşeyler hissetmiyorsam zaman isterim biraz anla beni derim bekle derim düzeliriz inş derim.
Çok safça ya gerçekte böyle olmuyor değil mi...
Aşk konularında ben pek duygularımla hareket etmem, çok üzülürüm yoksa. Gerek yok, sizde böyle düşünmeyin bence. Giden gittiği yerleri mutlu etsin, önünüze bakın.
Tabi ki öyle gideni beklemek aptalca zaten ama sevmek de akıl işi değil.
Ben sadece pişmanlığı merak ettim içimde biliyorum terk eden nasıl ederse etsin gir gün mutlaka Ah diyor keşke diyor...
Bir gün herkes evine geri dönermiş üzülme 😅
Evi bulursa döner canım neden dönmesin belediye yıkar deprem olur gök taşı düşer bilemem 😂🤣
Yeniden inşa edersiniz el ele verip bir şey olmaz haha
Bir daha birinin elini tutmak mı düşündürücü benim için zor olur o belki gerçekten hakkeden biri gelir onu bilemem şuna eminim ama tuttuğum hiç bir eli bırakmam...
Ama bırakmışsın 🫣
Ben bırakmadım o ellerini çekip benden gider oldu tutamadım denedim ama kayıp gitti...
Git son kez konuş hadi olmuyorsa tamamen bitir sende ya
Konuştum neden diye sordum cevap veremedi yapma dedim etme dedim sonuç yok. O bitirmiş bana beklemeye bir umut bile bırakmamış o yüzden ben de vazgeçtim artık...
O zaman konusunu bile açma. Böyle unutamazsın.
Unuturum ya niye unutamayayım bu acıya alışacağım diğer acılara alıştığım gibi
youtube.com/shorts/tEuJUlbkmZY?feature=share
www.youtube.com/watch
Bu da benden gelsin ozm söz yok ama yazayım altına.
Yok Hiç bir kıymeti
Yok Hiç bir çaresi
Yok Geçen zamanımın
Yıkılan tüm umutlarımın...
Sen mi yaptın bunu
Evet olmuş mu?
Olmuş evet
Dinlediğin için teşekkür ederim kulağınıza sağlık. Aklıma geldi ya ayıp olmasın kötü hissetmesin diye beat albümü çıkaracaktım onu çıkartmadım ben ya 😂🤣
Neyse Yorumların için tekrardan teşekkür ederim.😊
Haha rica ederim 😇
Sevgi yeterli olmamış ki mecbur kalmışım evet arada uzulurum ama onun için daha doğru insanı bulması icin dua ederim
Ya doğrusu sizseniz bu sizde hiç mi pişmanlık yaratmaz. Keşke demezmisiniz "Keşke biraz anlasaydım keşke biraz dinleseydim keşke biraz konuşsaydık" Demez misiniz hiç
Evet derim ama son pişmanlık fayda etmez
İnşallah pişman olmak durumunda kalmazsınız hiç Teşekkürler yorum için
Rica ederim
Kolay kolay ilişki bitiren bir karakterim yok, eğer gidiyorsam anlık bir kararın sonucu değildir bu.
Peki pişman olur musunuz sizi gerçekten sevmiş hiç bir kötü hatası yok.
Ben öyle birisini bırakmam ki, kadir kıymet bilen bir kadınım.
Nadirsiniz kıymetiniz bilinmez sizin o zaman yorumunuz için teşekkür ederim.
Bilmiyorlar zaten, rica ederim. Keyifli akşamlar.
Üzdügum için üzüldüklerim oldu ama çok eski de kaldılar
Olmam, nankör varlıklarınız sonuçta.
Öyleyiz her insan biraz nankördür...
Nie terk ediyorum o da önemli
Severken gidenler var...
Şerefsizzz öyle olanlar ama
Evet öyleler ya bir anlık gurur ve hırsla oluyor genelde.
Birazcık kendine yenilme gibi gurur evet fazla ağır basar böyle durumlarda
Kötü bir durum ne bu duruma düşün ne de bu haksızlığa uğrayın yorumunuz için teşekkürler...
Saol 🙏🏻
Olurum ben
Olurum tabi