Aşk İlişkileri Kızlar bir erkeği sizin gözünüzde yakışıklı yapan fiziksel detay nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Detay soruda açık? 🙃 Güncellemeler+1 yıl Fiziksel detay diyorum, yani saç sakal, boy, kilo gibi Kızlar bir erkeği sizin gözünüzde yakışıklı yapan fiziksel detay nedir? Cevapla Nedir Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Ortalama biri olsun lakin bilgili ve nezaketli olsun 10 numara 5 yıldız 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Fiziksel detay diyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yakışıklı demem çok zor bir erkeğe. Çekici diye düzeltelim soruyu. Bacak kalça eller omuz göğüs dudaklar ve bakışlar hepsine bakarım ve dokunma hissi veriyorsa bana o adam çekicidir. 1 2 Yorumla Bulamadım42 +1 yıl Bacak kalça eller dediğin nasıl olmalı mesela Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Dokunmayı isteme hissi mi burada kasıt? Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Abi fiziğe falan hiç gerek yok yeşilleri göster onlara sendeki fizik başkasında yok derler 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzel sakal, boy pozitif güzel bir gülüş daha ne olsundu☺️ 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Boy, geniş omuz, kasli kol, baışlar ve ses tonu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bunlara bakma ben soylim sana Cene kasiHunter eyes gozler Cikik elmacik kemigi Duzgun burun Gur sac 0 0 Yorumla
SutluKurabiyie Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Saclar kesinlikle dağınık olması ya da bukle bukle olması her zaman bir kızın dikkatini çeker. Kısadan çok uzun olması da aynı şekilde 0 0 Yorumla
ORCHIDd Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Boy ve yapı saç sakal bakımlı olması elleri sesi duruşu 😂 0 0 Yorumla
wolfiecty Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl iri yapılı olması, esmer olması falan. 2 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben sevmissem o bana yakışıklı gelir zaten 1 3 Yorumla özgür1022 +1 yıl En güzel cvp bu bence👍 Yorumla özgür1022 +1 yıl sabır beklemeZaten dertle doluyum bir dert daha eklemeSende kadir kıymet yok senin sevgin bu kadarBenden sana elveda melek yüzlü sahtekârBen seni canımdan çok sevmedim mi güzelimBen sana ömrümü vermedim mi güzelimBen sana kendimi kul köle ettimdeSen bana mutluluğu çok gördün güzelimLay lay lom galiba sana göre sevmelerHopa şinanay galiba sana göre sevilmelerUğramazmı semtinize ayıplar utanmalarDuysalar elalem sana ne söyler Yorumla özgür1022 +1 yıl Metin ışık a saygilar Yorumla
bwbwwb28 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bakarım eli yüzü düzgün mü yoksa yakisikli gelmez 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Gülüşü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ortalama biri olsun lakin bilgili ve nezaketli olsun 10 numara 5 yıldız
Fiziksel detay diyorum
Yakışıklı demem çok zor bir erkeğe. Çekici diye düzeltelim soruyu. Bacak kalça eller omuz göğüs dudaklar ve bakışlar hepsine bakarım ve dokunma hissi veriyorsa bana o adam çekicidir.
Bacak kalça eller dediğin nasıl olmalı mesela
Dokunmayı isteme hissi mi burada kasıt?
Abi fiziğe falan hiç gerek yok yeşilleri göster onlara sendeki fizik başkasında yok derler
Güzel sakal, boy pozitif güzel bir gülüş daha ne olsundu☺️
Boy, geniş omuz, kasli kol, baışlar ve ses tonu
Bunlara bakma ben soylim sana
Cene kasi
Hunter eyes gozler
Cikik elmacik kemigi
Duzgun burun
Gur sac
Gözlerinin güzel olması
Saclar kesinlikle dağınık olması ya da bukle bukle olması her zaman bir kızın dikkatini çeker. Kısadan çok uzun olması da aynı şekilde
Boy ve yapı saç sakal bakımlı olması elleri sesi duruşu 😂
iri yapılı olması, esmer olması falan.
Ben sevmissem o bana yakışıklı gelir zaten
En güzel cvp bu bence👍
sabır bekleme
Zaten dertle doluyum bir dert daha ekleme
Sende kadir kıymet yok senin sevgin bu kadar
Benden sana elveda melek yüzlü sahtekâr
Ben seni canımdan çok sevmedim mi güzelim
Ben sana ömrümü vermedim mi güzelim
Ben sana kendimi kul köle ettimde
Sen bana mutluluğu çok gördün güzelim