İlişkilerimin kısa sürme sebebi..
Tr de bunu sorun etmeyen erkek bulmak zor yahu , en kıskanç değilim diyen bile bir müddet sonra sorun etmeye başlıyor nerden biliyon diye sormayın bye
İlişkilerimin kısa sürme sebebi..
Tr de bunu sorun etmeyen erkek bulmak zor yahu , en kıskanç değilim diyen bile bir müddet sonra sorun etmeye başlıyor nerden biliyon diye sormayın bye
Bir kızın ne giyeceği, kendi kararına bağlıdır ve bu karar kişisel tercihlerine, kültürüne ve inançlarına bağlıdır. Ancak, bazı toplumlarda, dekolte giymek veya açık kıyafetler giymek, cinsiyetçi ve ayrımcı düşüncelerin neden olduğu toplumsal baskı ve eleştirilere neden olabilir. Bununla birlikte, herkesin giyim tarzına saygı gösterilmesi ve insanların kendilerine uygun giyinme özgürlüğüne sahip olması gerektiği düşünülmektedir. Bu nedenle, kızların dekolte giymesi bir sorun değildir, ancak giyim tercihleri her zaman başkalarının rahatsızlığına ve haklarına saygı duymalıdır.
Hangi çağda yaşıyoruz bunların aşılması gerekli herkes istediğini giyer kimse karışamaz hem güzel giyinmek güzel görünmek herkesin hakkı kişi kıyafetiyle karşılanır üslubu ile uğurlanır Her neyse benim manitam giyemez
Yab şimdi ben essek kadar kadına şunu giyme bunu giyme diyemem ki.
Kadın kendini biliyorsa nerede nasıl davranmasını bilir zaten. Bu yaştan sonra millete yön verecek değiliz.
Benim sporda giydiğim malum yeri kız kulesi gibi gösteren gri eşofmanımı giymemde sorun olmazsa onda da sorun olmaz :d
Açık ve netim.
Yapıştırrrr seni başa tutturdum asdfssfafa
Ya hayır ya kjhgaskjhsagjsagf
Yiğidin malı meydanda devam ahdjsjs
Ya ben böyle hatırlanmak istemiyorum KJHHASDKLJHSD
Maalesef akıllar da son durum böyle kalacaksın agdhsgsjfloajsjdka
: / 😂
Cevap
48Cevap
Neden sorun olacak? İlk başta sorun etmeyen birisi daha sonra sorun etmeye başlıyorsa ondan daha sahtekar birisi yoktur
İsterse çıplak gezsin banane amg hayat onun hayatı müdahale hakkım yok. Bırak kız arkadaşımı Karım olsa ne yazar. Çok rahatsız ediciyse ayrılırım biter.
Çok rahat erkek de sevilmez ya sahiplensin kıskansın kudursun hatta ama son sözü ben soyliyim 😅
Aradığınız köleden kalmadı efendim sadflhlsjkglsfag
etek boyuna bağlı. kadın kendini teşhir etmeyi seviyor diye serbest mi bırakmak lazım
Teşhir ne alaka ya bu nasıl zihniyett
Pardon, mini etek giyerel bacsklarını göstermiyor musun? Bu bir bacak teşhiri değil mi?
yakışıyor ve görüntü kirliliği yapmıyorsa giysiiiin elbette
herkes bakar ama o benim kız arkadaşım :P
Ben bu konuda kısıtlamadım zaten benim kız arkadaşım kendine yakışanı giyerdi onun sevdiğini de ben severdim öyle bir ilişkimiz olmuştu hep...
Giyerse giysin. Memeleri kafam kadarsa sadece eğilirken dikkat etsin yani. Birde alt göğüs dekoltesini anca evde yanımda giyebilir, zaafım var çünkü.
Kıskanmıyorum diyen erkek kendi samimiyetini gözden geçirsin önce.. Bir de dikkat çekici fizik varsa, bu iş yalpalar
Giyilecek yer var giyilmeyecek yer var. Ortamına göre değişir. Genelde karşımam. Giyim asla obje olmamalı aşırıya kaçmadıkça
İyi güzelde şimdi dekolte var dekolte var senin nasıl giyindigini biz nerden bilelim üstelik az da olsa kiskanilmak insanın hoşuna gitmez mi
Olur hiçbir erkek izin vermez hangi dünyada yaşanıyor tabiki giyilebilr ama abartmamak şartıyla siz abartiyosunuz hemde çok
Hayır, sorun etmem. Ne giyeceğine ben karar verecek değilim.
Sorun olmaz olacak gibiyse de zaten ayrılırım olur biter
Bu zamana kadar sorun etmedim, bundan sonrada etmem..
Evlilik düşündüğüm biti değilse umrumda olmaz istediğini giysin
Yo sıkıntı olmaz evdeyken yanımda giyebilir
Olur tabiki eğer karisilmazsa bence sorun vardır
Dekolte de giyerim minide giyerim kimseyi ilgilendirmez sorun ederse basarım tekmeyi 🥳
Hele helee
Ayrılmasam bile çok sinir ederse takarım boynuzu hahah😉
Bad girll😈
Kız arkadaşım olacak kişi nerede ne giyeceğini biliyordur herhalde
Aşırıya kacarsa ve erkeklerin baktığına şahit olursam olur.
Nerede nasıl giyineceğini biliyorsa sorun olmaz. Gereksiz yere dikkat çekmeye çalışması egosunu tatmin etmesine işarettir. Egolu insanlarla da işim olmaz.
Abartmadigi sürece sorun etmem. Hatta biraz dekolte ile seksi olması hoşuma gider.
Flört mü, yoksa sadece arkadaş mı? Arkadaşsa neden sıkıntı edeyim? Zaten flört olayına da karşıyım.
Sevgili
Ayak bileğime kadar etek giydim düğünde kocam bana dedi hiç güzel olmamışsın dedim neden dedi eteğin kısa çünkü sustum ayak bileğine kadar uzun giymiştim
Kadın mücevherat gibidir erkeği de onun sahibi şahsen ben benim hazinemi başkalarının görmesini istemem. Dekolte ne lan
Saçma sapan herkesin bakışlarını üstüne çekecek bir şey giyerse sıkıntı yoksa bana ne
Herkes istediğini yakışanı giyer kimse de karışamaz
Çok açık giyinmem zaten
Giyemez ben bakarım bitek
benimle ol çıplak gez
Kendi kararı 🙃
Sorun olur evet.
Seven adam kıskanır. Dağılın
Evet sorun olur.
Hayir onu oyle kabul etmisimdir zaten
Aşırısı olur.
Herşeyin bir sınırı var.
Öyle giyinen biri kız arkadaşım olamaz 😊