Egeyi nasıl mutlu ederim?

Lütfen yargılamadan ve bu yoldan dönsün falan demeden iyice bir dinleyin. 20 yaşında bir erkek arkadaşım var çok yakın arkadaşız ve kendisi eşcinsel, Başka bir arkadaşıma çok aşık oldu ama arkadaşım homofobik ve kız arkadaşı var. (kız çok gıcık birisi). Bu 20 yaşında olan arkadaşımın adı ege ve çok yakın olmadığım ama hatrı sayılır bi arkadaşlığımın olduğu çocuğun adı da serkan, 26 yaşında ve serkanla ayda iki kere falan buluşuruz ama egeyle her fırsatta 2-3 günde bir biryere gidiyoruz ben egede kalıyorum ege bazen bende kalıyor. Bu ikisi aynı ortamda bulunuyor bazen benim aracılığımla egeyle hep buluştuğum için serkanla buluştuğumda bazen egeyi de götürüyorum mutlu olsun diye (yararı olduğu söylenemez). Ege serkanı görünce böyle kalbi tekliyor tatlı tatlı bakıyor ama serkan takmıyor erkeklere yanladığını bilmiyor çünkü. Ege eskiden ilişki yaşadığım biri ama meraktan ama yaşadığımız her şey bizi birbirimize daha yakınlaştırdı çocukluktan beri arkadaşız diyebilirim onun derdi benim derdim oluyor artık. Serkanla sevgilisini ayırmaya çalışıyorum çünkü kız zaten çok gıcık 1 haftada 25 bin lira para yedi sırf parası için sekoyla beraber olduğunu mal bile anlar, cebinden tek kuruş çıkmadı kızın aynı ortamda bulununca da hep bana laf sokmaya çalışıyor üstelik daha sadece 3 4 haftalık bir ilişkileri var sekoyla. Egeyle sekonun olmayacağı belli gibi çünkü serkanda hiç cidden eşcinsel havası yok ege içinde birşeyler uyandırır mı bilmiyorum ama arkadaşım aşk konusunda çok acemi ilk defa aşık oluyor nasıl davranacağını da bilmiyor mal gibi bir şey, ben bu çocuğu nasıl mutlu edebilirim gidip eşcinselliğe azıcık yakın birine aşık olsa neyse imkansıza gözünü dikmiş ve aylardır böyle ayda 1 kere anca gördüğü çocuğu instadan stalklıyor her stsine saniyesinde bakıyor tatlı tatlı mesajlar atıyor ama seko eyvallah birader falan yazıyo ne yapmam lazım çöpçatan olmak için ya
Egeyi nasıl mutlu ederim?