Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar boş taktikler vermeyin bu kıza taktik maktik sökmez çok garip ve gizemli bir yapısı var ayrıca çok da zeki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zamanında birini çok sevmiştim. En son 6 ay önce kavga ettik bir daha da konuşmadık. Ben depresyona girdim. Atlatmam, kendimi toparlamam 4-5 ayımı aldı daha yeni toparlandım sayılır... Bugün arkadaşı birlikte oldukları eski bir fotoğraf paylaştı.(sevdiğim kızla takipleşmiyoruz). Eski duygularım tekrar canlandı.. Bunca zaman unuttum, geçti gitti sandım. Meğer yanılmışım. Hem de çok😞😞😞... Şimdi tekrar depresyona girmekten korkuyorum çünkü en son pek iyi şeyler olmamıştı hatta delirip bir odaya kapanmıştım 1 ay boyunca antidepresan aldım. Uzun lafın kısası çok değer verdiğiniz hatta canınızdan daha çok sevdiğiniz birini nasıl unutursunuz ya da yokluğuna nasıl alışırsınız? (O beni unutmuştur diye düşünüyorum sen çok seven taraf bendim çünkü çekip giden de oydu)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanks unutamazsın ki
Lise okul numaran bile hatrındayken sevdiğin birini unutmak mümkün değil. Sadece yokluğuna alışırsın sürekli aklına gelmez. Bunun da tek çaresi unutmaya çalışmayacaksın. Gerçeklerle yaşicaksın bi şekilde azalıyor. Bitmesini bekleme bitmez
Aga çok canım yanıyor be ben unuttum sandım niye böyle oldum böyle biri değildim ben😢
Kanks benzerini bende yaşıyorum. En çokta diyorum olm sen bu kadar güçsüz değilsin śâl ak olma felan diye delleniyorum kendime. Ama sana kendi uyguladğım bi taktik vereyim belki yspıyosundur ama söyliyim. Böyle çok bunalımca felan git bi kağıda içinden geçen herşeyi yaz sonra yak. Hüzünlü müzik dinleme. Bol bol dizi izle vikings izle tavsiye olarak ta
Knk dediğin şeyleri aynen yaptım (vikings izlemedim orası ayrı tabi izleyecem : D). Onun dışında sanırım kurtuluş yok. Fotoğrafı bile görünce böyle olduysam karşıma çıkarsa kalptem giderim herhalde. Bütün gün ağladım nerdeyse aynı şeyleri yaşamak üzereyim taç bitti derken😞.
Oğlum beni dinleyin kağıda yazmayın gidin kıza yazın faydasını görürsünüz
@polatalemdarim 3 kere yazdım 4. Yü yazayım mı :) geçtik o konuları geçtiik
Yaz knk avradi darla
@polatalemdarim la git olm yüzsüz müsün :)
Kendimi zorla sevdiremem aw
Oğlum avradlar naz yapar avradi darliycan erkeksin sen bir şey olmaz beni dinle yav avradın başkasina gitmesinden iyidir
@polatalemdarim Bu dediğinden daha büyük bi hata yok bu konuda :) kaçan kovalanır
Reis sen bilirsin o zaman son soruma da görüş yapar mısın
@polatalemdarim bakim
@polatalemdarim hesabın gizli
Bu kombinle sizce nereye gidiyorum? ↗
@polatalemdarim yaptım kral
öyle oluyo
Unuttum sandım olmadı nasıl olacak bu işin sonu?
bilmiyorum ben de öyleyim galiba :D
Senin unutamadığın biri var mı peki?
evet
Nasıl alıştın peki ben tam unuttum derken fotoğrafını görmem yetti bile tekrar başa sardım😞
alışmadım ki 😂 en azından erkeksin
Erkeklerin duyguları yok mu?
yok gibi duruyor
Ya hadi ordan sen karşılaştıkların üzerinden yorum yapıyorsun 3.5 milyar erkek var dünyada : D
sen kaç yaşındasın
22
Burcun ne
Burç ne alaka?
Merak ettim
Oğlak
avradi bırakma
Anlamadım
Karıya yapış knk sevgin bitene kadar
Olum karı unutmuştur diyorum ben de unutmak istiyorum diyorum hala yapış diyon. Beni istemeyeni ben niye isteyeyim? Duygular farklı ama onu hala seviyormuşum..
Kardeşim sen beni dinle kıza yapis sevgi bitince bırak bu sefer kız yapışır
Yahu kavgalıyız diyorum nasıl yapışayım bari nasıl yapacağımı da söyle?
Knk karıyi darla ara mesaj at durmadan
🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Ben sabahtan beri ne anlatıyorum yahu kızls kavgalıyız darlarsam polise ihbar eder beni niye böyle bir enayilik yapayım?
Kardeşim 27 yaşındayım sen beni dinle
Napim 27 yaşındaysan yaşla söz mü dinlenir?
Ne tamam ye o zaman kodumun mali
H*ssiktir s*kerim senin verceğin tavsiyeyi a m q!
Oc avradın başkasına gitsin de yramm gibi kal
çekersin
Neyi çekerim?
acıyı
Knk acının alasını çektim bitmeyecek mi hiç? Delirdim diyorum daha uç ne olması lazım bu acının bitmesi için.
bitmez
E a m q bu insanlar nasıl uzun yaşıyo o zaman nasıl dayanıyor?
Edepli olalım kardeşim. Mesela ben bir kız için yırtınmıyorum hayatımı insanlara veya eşyalara değil bir amaca baglıyorum.
maddi temelli ve insanlara bağımlı bir mutluluk geçicidir. sen de bu geçiciliğin hezeyanına ugramışsın
Knk bilmem farkında mısın hayatın anlamı bizleriz zaten. Kadınlar ve erkekler. Bu acıları boşa mı yaşıyoruz yani? Biz böyle kurgulandık sevmek sevilmek için.
Sevebilirsin lakin yoklar diye acı çekmek sadece sana zarar verecektir
İçi sevgi dolu ve mutluluk dolu bir insan, insanlara değer verir umursamazlık yapmaz. Benim kastım şuydu ki insanlar olmadan hayatımda bir olmadan mutlu olamam gibi düşünceler boştur.
Zorluklara rağmen mutlu olmakta mümkündür. Çünkü mutluluk ve mutsuzluk insanın tercihlerine de dayalıdır.
Bak Albert Einstein bu konuda ne diyor;
"Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da her şey birer mucizeymiş gibi."
Ben ikinci yolu seçiyorum ve gerçekten evreni anlamak, inanmak, iyilik için koşturmak, inandıgım İslama göre bir yaşam sürmek bana huzur veriyor
Tercihlerin senin hayatını ve duygularını tayin eder
Knk ben dinsizim dünya üzerindeki hiçbir dine inanmıyorum. Tanrıya inanıyorum orası ayrı. Amaç derken okuyorum zaten bir amacım var ama bu acı beni amacımdan alıkoymak üzere daha fazla dayanamıyorum gibime geliyor