Kendisi beni çok severdi uzun ilişkimiz vardı.
Ben ayrıldım herşeyi mahfettim. 2 aydır aşırı sinirli ve çok değişti. Yine 1 haftadır konuşuyoruz ama çok soğuk ve benim onu bu hâle getirdiğimi söylüyor.. sizce bu nasıl düzelir? Eskisi gibi olmamızı bekleme diyor ama böylede yapamıyorum
Ben ayrıldım herşeyi mahfettim. 2 aydır aşırı sinirli ve çok değişti. Yine 1 haftadır konuşuyoruz ama çok soğuk ve benim onu bu hâle getirdiğimi söylüyor.. sizce bu nasıl düzelir? Eskisi gibi olmamızı bekleme diyor ama böylede yapamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olmaz geçmiş olsun en çok da kendisine kızgındır şimdi anlıyorum...
Neden ki? Yani çok severdi okadar büyütülcek bi durumda yokdu aslında ama böyle çok sinirli bana karşı
Sevince öyle düşünüyor insan işte. Neden ya seviyordu diyor. Ben de çok sordum bana seni sevmiyorum derken bile neden ya çok sevdiğini söylüyordu dedim.
Şimdi dönse ben ona nasıl eskisi gibi olayım. İmkanı yok olamam ben onu eskisi gibi sevemem artık...
2 aydır ayrıyız hic yapamaidm ki. Ne kadar dua ettim bilsen sevmemek için neler yaptım ama olmuyor
İnsan sevmemek için dua eder mi yaa Çok kötü bir şey bu etmeyin sevmeyecekseniz sevmeyin.
Seviyorsanız da vaz geçmeyin bu kadar basit mi ya seni seviyorum demek birine ben sıkıldım olmuyor deyip gitmek mi sevmek. Siz vazgeçeceksiniz karşınızda ki size koşarak gelecek bu mu?
Hiç öyle olur mu üzdüğünüz kırdığınız şeyi tamir etseniz bile aynısı olmuyor.
Olmadığı için zaten ettim çok canım yanıyordu oda dönmeyecek biliyorum.
Olmayan neydi bunun net bir cevabı var mı içiniz de az mı sevdi yalan mı söyledi ihanet mi etti...
Ben kendi kız arkadaşıma sordum bir cevap veremedi Siz verebiliyormusunuz bu soruya cevap
İhanet asla olmadi. Ben ayrıldım küçük bi yalanı olmuştu ama barışcaktm tabi ilk basta baya sinirli olduğumdan affetmedim yüz vermedim o çok yalvarmisti. Sonrada kendisi gitri ondan beri bu siniri var nefreti var. Bizm normalde ilişkimiz iyi giderdi yani sadece o küçük şeyler vardı
Hep bir strateji işte kendi kendinizi yemişsiniz olmayan bir şey yok işte bal gibi de oluyormuş bir ufak yalan ya siz hiç mi söylemediniz vicdanınıza sorun bir
Tabi öyle ama dedigm gibi hep birikti icimde hep sustum diye öyle oldu. 3. Yıllık ilişkiydi. şu an çok uğraşıyorm ama olmuyor
Benim de 3 yıllık seni de anlamam mümkün onu da anlamam mümkün en azından sen deniyorsun yine.
Ama onu da anla bak kolay değil gerçekten sevmişse bunu anlamak mümkün değil yaşamadan ben anlıyorum affetmek kolay değil.
Çok sevmişti. Ben gidince içmeye başlamış kendine zarar vermiş hepsini gördüm geceleri eve gelmiyor hic. Çok kötü olmuş ama ben hep uğraştım yani o kötü davrandı yine yazdım ben. Daha ne yapayim bilemiyorum ki. O siniri geçmiyor
Dövdü mü sizi kötü davranmak nasıl
En azından birşeyler denemiş kendini değiştirmeye çalışmış yine iyi ben ateist oldum olucam az kaldı
Yok öyle bisey olmadi ama benimle kaba konsutu diyeleim küfür falan yok ama kırıldım tabi baya. Nefeet ettiğini söyledi hic değerim olmadığını falan söyledi
şu an gerçekten çok kötü durumu 1 haftadır konuşuyoruz yine daha iyi içmem dhaa dedi. Borcu vardi yardim ettim. Ama bi yandanda eskisi gibi olmayı bekleme diyor herkese karşı hissizlestim diyor sinirliyim diyor ama yine yazıyor bana
Ah dil yarası ahh 😥Ben onu bile yapmadım tek bir kötü kelime şiddet ne bileyim sesimi bile yüksetmedim. Çabaladım çok hemde çok ne güzel seviyorken nefret ettirmeye çalıştı gerçi edemedik de seviyorum hayla ama içimde öyle şeyler kırdı ki telafisi yok eskisi gibi olmam
Hiç mi düzelmez böyle bisey ya çok üzülüyorum onsuz olmak istemiyorum
Sence düzelir mi kendin tarafsız ol dışarıdan bak bu sorunun cevabını biliyorsun. Sana yapılsa sen affedermisin.
Açıkçası banada şu an aynısını yapiyor ama o gelse benm için düzelir..
Ama bırakan sizdiniz değil mi?
Yani ilk evet sonra kendisi gitti vazgecti.. çok uğraştım 2 gün gecmeden yazdm. olmadi
Konuşun güzelce tekrar tekrar o zaman ama zor bak tam sana göre bir şarkı yaplaşıyorum dinle
https://www.youtube.com/watch?v=Q4TdQRlhbvY
Alttan alıyorum herşeyi yaninda olmaya çalışıyorum iyi olsun diye gerekirse yanina gidecegim
Bence öyle yapın gözlerine bakın konuşun.
Ben şu an yurt dışındayim o yüzden imkanim yokdu ama yaza gideceğim kesinlikle
inşallah iyi geçer.
Teşekkür ederim iyi geceler
İyi geceler...
İki şefkat, 2 cilve, 2 ilgiye bakar. Seviyorsa dayanamaz düzelir… Dert etme zamana bırak…
1 haftadır elimden geldiği kadar yaninda olmaya çalışıyorum. Alttan alıyorum iyi davranıyorm düşünüyorum ama yumuşamıyor. 2 aydır ayrıyız herkese karşı hissizlestim sen beni böyle yaptın diyor
Abartmasın o da:) Ders vermeye çalışıyor. Azcık başın falan ağrıyorsa biraz abart bakalım, ilgisini gözle. Çok üzülüyorum böyle yapmana, başağrım tetiklendi de bakalım nasıl davranacak. Umursamazsa bu iş bitmiş. Kıyamazda ilgilenirse devam edersin…
2 ay önce ayrildikdan 2 gün sonra tekrar konuşmaya başlamıştık ilk böyle merak ederdi ilgilenirdi ama en son tekrar konuşma kesildi yine konuştuk ve ozaman hci umursamadi umrumda değilsin gibi şeyler dedi.. şu an 1 haftadir tekrae konuşuyoruz. Ben yokken baya kötü olmus iyi değil yani ama benm geçenlerde yine bi hatam oldu ve çok sinirli ama yinede sabahları o bana günaydin yazar yani. Beni sormaz falan ama yazar. Konuşmaya hevesim yok çok sinirliyim sana demişti
Düzeltmeye çalışmayın çünkü düzelmiyor. Bitmesi ikiniz içinde hayırlı olur.
Olmuyor onsuzda yapamıyorum
Toksik olmuş böylesi daha kötü inan bana