Selamın aleyküm arkadaşlar benim bir arkadaşım boşanma aşamasında ve eşini kıskandırmak için benden yardım istedi ve sosyal medyadan ona mesaj atıp bir kız onu çok beğendi diye mesaj atmamı istedi bende attım senaryo yazdı benden fotoğraf istedi bende attım eşi ile barıştilar eşi konuşmaları gördü bunların yalan olduğunu söyledim hepsi senaryo dedim kocan istedi dedim bana mesaj attı gece seni yakicam dedi başıma bir iş gelir mi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir şey olmaz yapamaz. Kendisi istemiş. Adamla konusmaları silme kalsın bir kaç ay, bir şey olursa onun istediğini delil olarak sunarsın.
Benden sesli olarak konuşup istedi hts kayıtlarında çıkar büyük ihtimalle ama dava mahkemeye verilme durumu olur mu
Böyle seyleri nasıl yapıyorsunuz hiç anlamıyorum. Okurken bile beynim sulandı karmakarişik işler. Siz neden girdiniz ve kabul ettiniz böyle bir oyunu?
Yok bir şey olmaz
Bana dava almazlar değil mi karısı heryerden engelledi beni Kocam ile görüşme dedi bende kocan benden uzak dursun dedim
girmeyin böyle toplara
Bu işten nasıl kurtulurum eşi de dedi zaten eşimden uzak dur bende tamam dedim bir daha asla beni aramasın dedim bana bir şey olur mu
Gelebilir. Niye karışıyorsun ki sana ne
Ne gelecek ki boşanma aşamasında olan adam başka kadin bulmuş onu kıskandırmaya çalışıyor ve bu fotoğrafları mesajları yeni tanıştığı kıza gönderecek ve sana bağlı biriyim demeye getirecek di konu buraya kadar geldi
İşte karışmaman gerekirdi. Bırak millet ne yaparsa yapsın
Yok ben esi ile ilgili bir şey yapmak istemiyorum ama bu adam boşanma aşamasında idi ve başka kadını kıskandırmak için rica etti
Tamam ya hu ona karışmamalıydın. Kabak senin başına patlamış
Bundan sonra ne tavsiye edersin
O işe girme kardeş
Ben uzak durmak istiyorum bu bana zarar verir mi peki daha sonra
Git arkadaşına söyle
O da biliyor galiba ve bu tezgahı o kurdu ama karısı telefona el mi koydu yoksa gizlimi aradı bilmiyorum
İkisi sana tuzak kurmuş da olabilirler dikkat et
Nasıl yani neden ki
Arkadaşın da biliyorsa neden izin veriyor eşinin sana yazmasına
En fazla ne yapabilir ki
Ne olacak canımı mi alacak
Aynen çok kasma
Zaten bu arkadaşım internetten başka kız bulmuş ona aticam dedi bana ve ona ne kadar sadık ve güven veren biriyim anlasın dedi
Ama eşi ile barıştilar olan bana oldu
Anladım bir şey olmaz korkma
Peki kadin acaba bunu kocasından habersiz mi yaptı acaba sonuçta kadin barışma teklifi etmiş bunu bozmak istemez herhalde zaten heryerden neden engellesin ki dimi benimle uğraşmak istemez belki
Eşiyle konuşmaya devam etme belli ki seni korkutmak istemiş kocasından uzak dur diye ve istediğini almış gibi. Hiçbir şey yapamaz da olmaz da çünkü hiç kimse eşinin böyle bir arkadasi olsun istemez. Yanlış anlama kötü birisin demiyorum sonuçta arkadaşına yardım etmişsin ama kadın direkt bir şey olursa bu arkadaşı yuzunden olur diyip kocasını uzak tutmak istemiş artık o kadar
Ben zaten bir daha kesinlikle aramam kadına dedimki kocan benden uzak dursun arayıp sormasın ve beni engellemiş zaten korkutmak amaçlı mı diyorsun
Aynen muhtemelen öyledir korkmana gerek yok bir şey olursa da elinde kanıtlar olsun mesajlari vs hiçbir şeyi silme bir yere de kopyala her ihtimale karşı
Ben gönderdiğim mesajları sildim ama hts kayıtları beni destekliyor Vodafone görüşme kayıtlarını verir herhalde
Bundan sonra yine yazarsa veya herhangi bir şey olursa silme
Tamam bundan sonra belki karısı beni denemek için arayabilir hiç görüşmemek ve telefona cevap vermemek en iyisi galiba
Aynen
Peki bunu koz olarak kullanabilir mi tehdit şantaj
Kullanmaz sanırım uğraşacağını sanmam
Uğraşsa bile ne olacak ki en fazla benim eşime kız ayarlıyor der sanki kız ile buluştuk konuştuk adamla birlikte olmadılar ki benlik bir durum yok bu saatten sonra herhalde
Yok yok sakin ol merak etme
Peki şantaj olur mu sonuçta ortada kız yok bir şey yok
En iyisi git arkadaşına sor sen