Tamam belki kırılmış olabilir ama sevgilim trip atıp duruyor. Ben de o öyle davranınca soğuk davranıyorum.
Bir erkek trip atar mı? Ayrılmayı bile düşünüyorum
Tamam belki kırılmış olabilir ama sevgilim trip atıp duruyor. Ben de o öyle davranınca soğuk davranıyorum.
Bir erkek trip atar mı? Ayrılmayı bile düşünüyorum
Haklı olduğu konuda trip atıyorsa hakkıdır. Trip atmak sadece kadınlara özgü bir davranış biçimi değildir. Nasıl ki kadınlar trip atınca erkekler gönül almaya çalışıyor, alttan alıyor sen de aynı şekilde gönlünü almaya çalışacaksın ve alttan alacaksın.
Trip atmak sadece kadınlara özgü bir davranış değildir.. Gayet erkeklerde atabilir lakin hoş bir durum değildir.. Bu şekilde yaklaşım sergilediği zaman kendisine sorunlarınızı iletişim kurarak çözebileceğinizi söyleyebilirsin..
Cevap
10Cevap
Merhaba, trip attığı konuya göre değişir yani eğer gerçekten ortada haklı olduğu bir durum varsa özür dilemeniz ve bir daha tekrarlamayacağınıza yönelik samimi bir şekilde söz vermeniz gerekiyor ama buna rağmen konuyu uzatıyorsa ayrılın tabii ki. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Gerçekten trip yapan erkek iticiliği diye bir gerçek var öncelikle bunu kabul etmek gerekiyor Ayrıca her şeye trip yapılmaz bana göre önce konuşulur baktı Mesela sen anlamıyorsun o zaman trip yapar ama böyle hiçbir şey söylemeden konuşmadan bir şeyi kafaya takıp veya bozup kalkıp trip yapması hiç olgun bir davranış değil al karşına açık açık konuş devam ediyorsa da gönlünü alma
Bence konuşmayın bir süre
Erkekler genel olarak durduk yere trip atmaz. Sanırım erkek arkadaşının kalbi kırılmış ve sana söylemeye çekindiği için trip atıyor olabilir biraz düşün istersen neden trip attığını geçerli bir sebep bulursan onu çözmeye çalış yoksa onunla konuş bu durumu net olarak.
Gönlünü almak için uğraştığın halde trip atmaya devam ediyorsa bırak kendi kendi kalsın bir süre. Tepki bile verme. Kendine gelene kadar iletişime geçme derim. Sen cevap verdikçe o iyice triplere girecek, hiç uğraşma derim.
Ya tabiki bizler nasıl kırılıyor ve kırıldığımızı veya kizgınlığımızı belli etmek için trip atiyorsak onlar da atabilir bence. Ama taabiki abartmamak şartıyla. Her iki tarafta abartmamali çünkü vıcıklaşıyor.
Etek hediye edilip, özür dileyerek affet beni denilebilir :)
Trip kadınlarla özdeşleşmiş bir kavramken erkeklerin kadından daha çok trip atmasına kaç veriyoruz? 🤔 Trip atan erkek ağlayarak günlüğüne yazsın. Günlük hediye et 😂
Gerçekten bir şeye üzülüyorsa sebebi varsa gönlünü al ama yine devam ediyorsa hiç bi şey yapma hatta umursama sonuçta çok ciddi bir şeye trip atılmaz
Erkeğe trip atmak yakışmaz çok mız mız olur uğraşılmaz
Sen de ona trip at zaten ilişkinin içine etmiş sen de trip ayki ilişki kendiliğinden bitsin hiç olmazsa bitirmek için çabalamazsın
Bence erkeğe trip hiç yakışmıyor
Erkek de trip mi atarmış ayol
Ne için attığına bağlı
Trip atmak nedir yav
Alttan alarak
Sil gitsin
Daha çok sev
Kırıyorsun demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?