Sevgilimi seviyorum ama aklıma olmadık düşünceler geliyor sebebi ne olabilir?

Kız arkadaşımı 3 senedir tanıyorum 4 aylık da uzak mesafe ilişkimiz var. İkimiz de birbirimizi seviyoruz fakat geçen günlerde aklıma onun hakkında sebepsiz yere ya sevmiyorsam diye bir düşünce geldi. Kalbimde sevgisini hissetmeme rağmen icim daraldı sebebini bilmediğim bir sekilde. Bunu ona farklı yollarla söylediğimde ayrıldık ama ayrılınca yapamadım cok üzüldüm anılarımın boşa gitmesine hayallerimin suya düşmesine onunla konusamayacak olmama cok uzuldum. Sonrasında madem bitmis hayat devam ediyor dememe rağmen aklımdan cikmadj baskalariyla konusmak istemedim aklıma sürekli o geliyordu. Bir şekilde baristik aramiz şu an iyi fakat ayriyiz. Onu sevmeme rağmen niye boyle bir düşüncenin geldigini anlamaya çalışıyorum çünkü cidden rahatsız ediyor. İkileme düşmüşsen sevmiyorsun demeyin çünkü gerçekten seviyorum hatta evlenmek istiyorum onunla. Bu düşünce aklıma geldigi zaman biraz hayattan sıkılmıştım bunalımdaydım yani ruh halim iyi değildi bunun etkisi olur mu veya kişilik bozukluğu testi yaptığımda paranoya ve obsesyonumun olduğunu gördüm bunların da etkisi olabilir mi sevmeme rağmen boyle bir dusuncenin aklima gelmesi rahatsız etti ve çözüm bulana kadar onunla tekrar sevgili olmayı düşünmüyorum ama bir yandan da sevdiğim için dönmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Sevgilimi seviyorum ama aklıma olmadık düşünceler geliyor sebebi ne olabilir?