Öpmek isterdim seni yazmıştı. Ben de yanağımı opersin dedim. Bir anda dudağını öpsem napardin dedi. Sinirlendim Böyle bir şeyler planlama dedim. Tartıştık bunun üzerine.
Saçma değil mi böyle konuşması?
Öpmek isterdim seni yazmıştı. Ben de yanağımı opersin dedim. Bir anda dudağını öpsem napardin dedi. Sinirlendim Böyle bir şeyler planlama dedim. Tartıştık bunun üzerine.
Saçma değil mi böyle konuşması?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet sacma kardeşim ciddiyet ciddiyeti olan bı insan evlenmeden cinsel yönelim de bulunmaz
Teşekkürler
Rica ederim
Dudağını mı? Sevgilin? Yok daha neler sapık mıdır nedir. Yanak bile fazla. Sen bir mendile yanağını değdir, o da mendili öpsün. En fazla o kadar
Hayir. Ama bunun planını yapıp da benim tepkimi ogrenmeye çalışması saçma değil mi? Böyle şeyler anlık olur
E gayet normal.. Sen şimdiden böyle tepki verirsen asla öpmeye yanaşmaz ve temas etmeyince soğur
Aferin sana kız kullandırma kendini niyeti ciddi mi değil mi ortaya çıkar :))
Evet peki nasıl anlayacağım
Be kadar sabrettiğine bak belli bi sabır testinden geçince ara ara istediğini ver mesela yanaktan öpmek falan öyle tabi sende çok ağır sabır testine sokma kendin ne zaman güvenirsen o zaman zaten olmuş demektir
Yani yanaktan öpme ve sarılma oluyor. Bugün dudaktan bi anda öpsem naparsin dedi işte ona sinir oldum
Böyle yap sen doğru olanı yapıyorsun. Sana laf ederse ya da seni istemezse demekki tek derdi cinsellik. Çünkü gerçekten seven kişi bu yüzden bırakmaz
Ama beni arzulamasi falan normal mi sence? Demek ki kafasında bunlar var
Yaw orası normal kimse hoşlanmadığı biriyle sevgili olmaz abartma sende sadece niyeti ne onu öğren onu tanı kolay kolay güvenme
Tartıştık işte şu an aramız kötü. Hevesimi kaçırdın hayal kurmuştum dedi
Tamam işte ne dediği önemli değil yanında mı değil mi ona bak
sevdiğin insanı öpmek gayet normal bir şey bende senin davranışın saçma olmuş öpüşmek çok doğal bir mezvu seni öpmek istedi diye seni s*kecek değil ya
Hayır da işte bunu bana söylemesi saçma değil mi demek ki planını kuruyo
öpmek istemesiyle plan kurması ne alaka acaba öpmek kadar güzel bir sevgi göstergesi var mı başka :D kafanda kurma abla gözünü seveyim s*kmeyecek seni
Erkeklere güvenmiyorum işte :(
güvenle alakası yok aslında seviyorsa öpmek ister niyeti farklı olan insan belli eder zaten
sevdiğin bi insana tensel çekim olması kadar doğal bir şey var mı bu hayatta kızım
Ama bunu planlaması saçma değil mi? Öpmek bir anda olan bir şey. O an duygusal gelir opersin falan
ztn çocuk da bi anda öpsem ne yaparsın demiş şakayla karışık
Mal misin abla sen sevgilinse öpecek dudagindan sa am0ndan da
Bence de abartmış uzaktan birbirinize selam verşn kafi aga
Çocuk niyeti bozmuş hahahaa
Sence haklı değil miyim
Haklisin
niye izin vermiyon
Yol yapım calısması
Derken
İlişki yaşamak için yol yapıyor o birden öpme yavaş yavaş uzun öpüşme lere döner öperken el kol rahat durmaz vs vs öyle bı süreç yanı
İstemiyorum ama böyle şeyler.
Onu anladım zaten ama bunu benım degıl erkek arkadasının anlaması lazım
Nasıl tavır koyabilirim? Ve sırf bunlar olmuyor diye ayrılmak ister mi
Bunlar olmuyor dıye ayrılmak isterse bırak gıtsın çünkü o kafadakı insan senı o sebeple istiyor demektır sana saygı duyması lazım iki taraf içinde bu geçerli birbirine saygı duyabılıyorsa insan gerçekten sevıyodur.
Tavır koyma acık acık söyle anlamıyorsa onu yokluğunla cezalandır
Yokluyor bnce ne kadarına müsade edersin diye