Aşk İlişkileri Tam yapamadim da ne yapman lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ilk defa öpüştum cok gsrip hissediyorum napman lazim? Güncellemeler+1 yıl ne yapmaliyimmm? Tam yapamadim da ne yapman lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
thesilenttt35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bi şey yapma öpüşmek kötü bi şry değil tadı tuzu yok kalorisi yok kilo yapmıyor zayıflatmıyor ama hala da canın isityor bundan güzel şey mi var 0 12 Yorumla Soran +1 yıl evet degil ama nasil yapacagimi bilemedim Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Hiç mi video izlemedin Yorumla Soran +1 yıl alt dudagimi emdi Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Detayı burdan verme istersen Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Sana kalmış gerçi nasıl istersen Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Sana tavsiyem aç internette +18 videoları izle orada izlerisn uygulamalı yaparsın Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Garipten kastın iyi anlamda kı kötü anlamda mı Yorumla Soran +1 yıl iyiiii Yorumla thesilenttt35 +1 yıl İyi anlamdaysa bu normaldir durmanı tavsiye etmem :) istediğin zaman banada yazabilirsin deneme için Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Uygulamalı ders verebilirim dldldldd Yorumla Soran +1 yıl ya nediyosun ya Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Ne demişim Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dilini ağzının içinde gezdir dilini en alt dudağı hafif ısır zaten bunlar sana yeterli gelir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl o alt dudağımi emdi Yorumla Hendestra +1 yıl Sende emseydin Yorumla Soran +1 yıl emdim ama devamini yapmadim Yorumla Hendestra +1 yıl Ellerinle boş durumdaydı vücudunda gezdirseydin ellerini Yorumla Soran +1 yıl ilerisini istwmiyorum Yorumla Hendestra +1 yıl Hım anladım sen akışına bırak Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlkinde normal böyle şeylerGözlerini kapat akışına bırak 0 5 Yorumla Soran +1 yıl nasil olucak anlamiyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Partnerinin alt veya üst dudağını emmeye çalış olacaktır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten zevk almaya başladığın andan itibaren gerisi otomatik geliyor Yorumla Soran +1 yıl kolay mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet pek zor bişey değil Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlkler garip hissettirir alışırsın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nasil yapicam bilemedim Yorumla
sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Git kopruden atla bu nasıl soru 0 0 Yorumla
Dejavuu24 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl İslandıysan kendini rahatlat 0 5 Yorumla Dejavuu24 +1 yıl Kızım y@rranı tutcan işte bu kadar basit oda senin @mını elliycek Yorumla Soran +1 yıl istemiyorum ilerisini Yorumla Dejavuu24 +1 yıl O zaman öpüş ve tadında bırak Yorumla Soran +1 yıl öyle zaten Yorumla Dejavuu24 +1 yıl Ama o elini atarsa vajinaya kendini sala bilirsin dikkat et Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Otur düşün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ooohoooho çok kolay ki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl nasill Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E yazda sòliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Òzelden rahatsiz edenler oluyo sonra Yorumla Soran +1 yıl cok mu öpüştünn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazcaksan yaz yoksq burada sorup durma Yorumla Soran +1 yıl kaybol Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çok basit yapman gereken 0 25 Yorumla Soran +1 yıl nasilne yapcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlisin yazamadim kii Yorumla Soran +1 yıl burdan soyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yok sonra engel yiyorum yazabilirsen yaz. Sonra. Engellersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alt dudak üst dudak falan nan neyse ûyeligim gitcek 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunlardan önce. Yapilmasi gerekenler var o daha basitlestiriyo bu durumu Yorumla Soran +1 yıl neler onlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yaz. Üyeligimden olcam bak cidden gizlisin yazamiyorum Yorumla Soran +1 yıl bir sey olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana göre. Olmaz. Bu cekingenlikle normal yapamaman yemicez korkmaa neyse ne. Burdan yazamam sonra. Saçma sapan yorumlar. Yapiliyor Yorumla Soran +1 yıl cekingen degilim fenayım sadece ilk oldu dndndn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet o yüzden yazamadın belli 😅 Yorumla Soran +1 yıl aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar fenasın ki bana yansıdı ateşin jfkddks Yorumla Soran +1 yıl evet fena haldeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim kanka bu sobbet. Hic. İyi yere. Gitmiyor bunu birbirimize. Yapmayalim 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu saatten sonra bize hande yenerin sarkişi gider Yorumla Soran +1 yıl shdhdjdjdjd sana kendimi kanıtlamak zorunfa degilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnan ki buna. Bende hep fikirim ne olur kendini bana kanitla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl NznzmMms Yorumla Soran +1 yıl byee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gülen güle canimcim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen hala ordamisin Yorumla Soran +1 yıl ya kaybol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sihirbazmi sandın beni sen Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Isırma yeter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bi şey yapma öpüşmek kötü bi şry değil tadı tuzu yok kalorisi yok kilo yapmıyor zayıflatmıyor ama hala da canın isityor bundan güzel şey mi var
evet degil ama nasil yapacagimi bilemedim
Hiç mi video izlemedin
alt dudagimi emdi
Detayı burdan verme istersen
Sana kalmış gerçi nasıl istersen
Sana tavsiyem aç internette +18 videoları izle orada izlerisn uygulamalı yaparsın
Garipten kastın iyi anlamda kı kötü anlamda mı
iyiiii
İyi anlamdaysa bu normaldir durmanı tavsiye etmem :) istediğin zaman banada yazabilirsin deneme için
Uygulamalı ders verebilirim dldldldd
ya nediyosun ya
Ne demişim
Dilini ağzının içinde gezdir dilini en alt dudağı hafif ısır zaten bunlar sana yeterli gelir
o alt dudağımi emdi
Sende emseydin
emdim ama devamini yapmadim
Ellerinle boş durumdaydı vücudunda gezdirseydin ellerini
ilerisini istwmiyorum
Hım anladım sen akışına bırak
İlkinde normal böyle şeyler
Gözlerini kapat akışına bırak
nasil olucak anlamiyorum ki
Partnerinin alt veya üst dudağını emmeye çalış olacaktır
Zaten zevk almaya başladığın andan itibaren gerisi otomatik geliyor
kolay mi
Evet pek zor bişey değil
İlkler garip hissettirir alışırsın.
nasil yapicam bilemedim
ne yapmam gerekiyor derken?
Git kopruden atla bu nasıl soru
ne yapmak istiyorsun
İslandıysan kendini rahatlat
Kızım y@rranı tutcan işte bu kadar basit oda senin @mını elliycek
istemiyorum ilerisini
O zaman öpüş ve tadında bırak
öyle zaten
Ama o elini atarsa vajinaya kendini sala bilirsin dikkat et
Otur düşün
yeniden öpüş
Daha çok dene
Ooohoooho çok kolay ki
nasill
E yazda sòliyim
Òzelden rahatsiz edenler oluyo sonra
cok mu öpüştünn
Yazcaksan yaz yoksq burada sorup durma
kaybol
Çok basit yapman gereken
nasilne yapcam
Gizlisin yazamadim kii
burdan soyle
Ya yok sonra engel yiyorum yazabilirsen yaz. Sonra. Engellersin
Alt dudak üst dudak falan nan neyse ûyeligim gitcek 😅
Bunlardan önce. Yapilmasi gerekenler var o daha basitlestiriyo bu durumu
neler onlar
Ya yaz. Üyeligimden olcam bak cidden gizlisin yazamiyorum
bir sey olmaz
Sana göre. Olmaz. Bu cekingenlikle normal yapamaman yemicez korkmaa neyse ne. Burdan yazamam sonra. Saçma sapan yorumlar. Yapiliyor
cekingen degilim fenayım sadece ilk oldu dndndn
Evet o yüzden yazamadın belli 😅
aynen
O kadar fenasın ki bana yansıdı ateşin jfkddks
evet fena haldeyim
Anladim kanka bu sobbet. Hic. İyi yere. Gitmiyor bunu birbirimize. Yapmayalim 😅😅
Bu saatten sonra bize hande yenerin sarkişi gider
shdhdjdjdjd sana kendimi kanıtlamak zorunfa degilim
İnan ki buna. Bende hep fikirim ne olur kendini bana kanitla
NznzmMms
byee
Gülen güle canimcim
Sen hala ordamisin
ya kaybol
Sihirbazmi sandın beni sen
Isırma yeter
Pratik yap
nasil