Merak ediyorum, Kürt erkeklerine karşı düşünceleriniz nedir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı arkadaşlar olaylara insanlık gözü ile bakmışlar bir yandan haklılar elbet fakat İsraillilerde insan ama lanetlenmişler yani.
Kürtlerde bence lanetliler.
Büyük ihtimal Hz. İbrahim'i ateşe atmaları sebebi ile olabilir ya da başka sebepler ile olabilir.
Allah onların üzerine aşağılık azabı indirmiş sanki.
Çünkü hepsinde ayrı bir eziklik duygusu var.
Nasıl Yahudi'lere Allah üstünlük verip sonra lanetlediyse , azap indirdiyse ve dünya üzerinde neredeyse bütün ülkeler tarafından sevilmiyorlar, kovuluyorsa buna benzeri Kürtlerin üzerinde vardır.
Netice de insanlar mı evet.
Haini de var, delikanlısı da var.
Ama bir Türk kızı bence Türk ile evlenmeli eğer Türklük bilinci varsa.
Müslüman bir erkek diğer kitap sahibi kızları alabilir iken müslüman kadın diğer kitap sahibi erkeklerle evlenecekse erkeğin müslüman olma şartını koyuyordu.
Bence Türklükte böyle.
Vatanına, milletine bağlı olursa bir nebze evlenebilir bence Türk kızı ama pekaka sempatizanı ise asla evlenilmemeli, evlenilmesi çok büyük bir hata, sorun, dert olur.
Evlenilmez diye bir şey yok.
Ama olmamalı.
Bunları ben yazıyorum ama gel sor ki 25 yaşındaki kız kardeşim Mardin'li büyük ihtimal pekaka sempatizanı o düşünceye sahip biri ile konuşuyor.
İçler acısı.
Çocuk her ne kadar iyi niyetli olsa da düşüncesi zehirli.
Vatan haini..
Böyle biri bizim eve nasıl damat olabilir?
Zaten çok yakın zamanda iç savaş çıkacak.
Böyle bir evliliğin oluşmasında iç savaş çıktığında ne olacak?
Akılsız başın cezası çekilecek.
O nedenle Türk kızı evlenirken dikkat etmeli, bazı şeylerin farkında olmalı, milli his, vatan, bayrak sevgisi , Türklük bilinci şart.
Kız kardeşim de yok Mardin'li " askerler bizim evlerimizi yaktılar " şeklinde konuşmuş tipik Kürtlerin hep bir ağzından çıkan hainliklerini görmeyen acındırma duygusu.
Türklük bilinci olmayan, gündemi takip etmeyen saflar ise onlara kanar, onları haklı görür, kendi vatanına, düşmanına olumsuz bakar.
Dert işte bunlar dert.
Gerek var mı şimdi?108 Yorumla- +1 yıl
iğrenç bir düşünce. Alşah kimseyi bu düşünceye sahip olacak kadar küçültmesin. üstünlük ırkta değil takvadadır. Allah müslümanlıkla türklüğü bir tutacak kadar büyük hataya düşmanımı düşürmesin. amin.
- +1 yıl
Allah*
Soran+1 yılnasıl bir zihniyettir bu arkadaş, olur da iç savaş çıkarsa bunun sorumluları sen ve senin gibileridir. Siz bu yaklaşımla hareket etmeye devam ederseniz hiçbir zaman bu sorun çözülmez. Askerlerin ev yakma olayına gelince tamamen yaşanmış bir gerçek bunlar. ben de Mardin'liyim ve köyümüzde bulunan evin pencerelerinde hala askerler tarafından ateş edilen kurşunların izi duruyor. Anneannem ve dedemler askeri zoruyla köylerinden kovuldular. Bunca zorluklar yaşayan bir milletten siz daha nasıl davranmasını beklersiniz?
Cevap sahibi+1 yıl@birbaşakburcu
@azaddddd
@soran
Bu düşünceler sizleri bağlar.
Ben kendi düşüncemi yazdım.
Ben Türk'üm.
Dinler ortaya çıkmadan evvel tek olan Yüce Yaratan'a inanan bir ırkın evladıyım.
O nedenle ben benim gibi düşünceye sahip bir kız ile evlenmek isterim.
Türk'lük, vatan, millet bilinci olan, tarihi gerçekleri gören, anlayan, algılayan bir Türk kızı olmalı.
Türk kızının da aynen böyle bir Türk ile evlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
İsteyen istediği ile evlenebilir.
Ülke sorunlarını, yaşananları göz önünde bulundurduğunda bir Türk kızının bir Kürt erkeği ile evlenmesi ileride kesinlikle sorunlar çıkartacaktır.
Yaşayarak göreceğiz.
Hatta belki bunu bizzat bizim ev halkı daha doğrusu kız kardeşim yaşayacak.
Kız kardeşim benden delikanlı tartışılır.
Karşısında vatan haini bir insan var.
30 küsür tane isyan çıkarmış bir düşünceye sahip bir hain.
Böyle biri ile evlenmek insanın ırkına , milletine ihanettir.
Maalesef farkında değil.
Yaşarak öğrenecek.
Sizlerde öyle.
Cevap sahibi+1 yıl1800'lü yıllardan beri isyan eden bir topluluk, sürekli dağa çıkıyorlar.
Yakalanan terörist başı öcalan bile yakalandığında " kullanıldım, şeyh saitin devamıyım " diyerek itiraf etmiştir.
40 bin masum vatandaşımızı kadın , erkek, çoluk çocuk demeden, öğretmen, polis, asker hepsini şehit ettiler.
30 küsür isyanın sonuncusu 84 yılında başlattıkları pekaka terör örgütünün yaptığı eylemler ve sonrasıdır.
Köy yakmalar, faili meçhuller, köylerinden sürülmeler işte terör örgütünün yaptığı bu katliamların bedelidir.
Dersim'de de aynı oldu.
Köprüyü havaya uçurup onlarca askere pusu kurup öldürdüler.
Sonra tüm Dersim'e güzel ders verildi.
Herkes özellikle Kürtler kendi yaptıkları hainlikleri görmez, hainliklerinin yaptığı sonuçlar ile mağdur edebiyatı yapar.
İzmir Menemen'de de hainlik yaptılar Menemen'i yaktılar.
Hainliğin bedelidir bu.
6-7 Ekim olaylarında da gördük tüm okulları, devlet yerlerini yakıp , yağmalarını.
Sonuçları acı olacak biz görüyoruz işte.
Uyarıyoruz.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bu günlerde moda oldu kürt kızı kürt erkeği noluyo ya biz heppimmiz Aadolu ağacının yapraklarıyız kaç çeşit amerikan, alman, vatandaşı var keedilerine ayrı isimmi veriyorlar onlar ameriklı ve alman nedenn bize gelince kürt, çerkezlaz diye ayrılmaya çalışıyor askede benimle beraber terörist peşinde canını riske atan kürt köökenli arkadaşım oldu askerlik yaptığım yerde kaçkişi teröriste hayır dediği için öldü. Sadece şu 50 günde şehi olan aske, polisimiz vatan evladının yarısı Kürt. Bölmeyin ayımayın nüfus kağıda T. C yazan herkes Türktür. Çanakkalede yatan, Gazi Antepte, Kahraman Maraşta düşmanı kovanların çoğu Kürt'tü. Ey bu tuzağa düşüp pkknın istediğini yapan zavallılar Kürtte Türk gibi oğuz boyundan gelir Anadolu bizim çimetomuz. Bunun sorumlu Kürtleri ermeni dölü pkknın eline bırakan hükümettir hükümet iktidara geldiğinden beri güçlenen beslenen bir pkk var ve bu şerefsizlerin öldürdüğü amcaları, dayılar, dedeleri olan çocuklar bugün dünü provogandayla unuttu ve oy kullanacak yaşa geldi ve siz kürt kökenli Türklere hakaret ediyotsunuz ys aslında Atatürke, bu ülkeye Çanakkalede yatanlara hakaret ediyorsunuz kendinize, kendimize gelelim yok oluyoruz ölüyoruz bir olalım diri kalalım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence insanlar cok yanis dusuniyor zaten bu devirde butun gencler ayni kafasinda, yani okula gitmis bilgili insanlar, Irkla bir alakasi oldugunu dusunmiyorum, daha cok yasadigin yerle bir alakasi oldugunu dusuniyorum, oranin kulturu yasam stili. Mesela örnegin konyada bir turk İstanbul'da ki bir turkle anlasmazlar cunki yasam bakisilari ayri, istanbuldaki bir kiz daha cok modern bakisili olur konyada ki bir erkek daha cok ayip ne oldunu bilen, öf adet cok saygi gösteren dinine cok daha bagli vs vs, ama konyadaki bir turk konyadaki bir kurtle evlenir cunki yasam bakislari aynni oldugu icin ayni yerde yasadi icin ayni kultur tasidilar icin iyi anlasabiliyorlar... Dedigim gibi daha cok yasam bakisla alakasi bir sey bir insala anlasmak icin. Benim sevgilim turk konyali bende kurtum bende konyaliyim, ikimizde avrupada yasiyoruz, cok iyi anlasiyoruz cunki ikimiz konyali asil ayni yerde dogmusum buyumusuz diye yasam bakisimiz ayni.. Ikimiz dinimize cok bagliyiz ama ayni zamana yasadimiz ulkenin ayak uydurmasida calisiyoruz.
60 Yorumla
+1 yılkürtler kadar başlarına taş düşsün ! Kürt değilim ama tanıdığım çok ahlaklı, içi dışı bir samimi kürt arkadaşlarım var nedir bu ayrım. Kimseyi üstün görme kulum senden büyük Allah var diye boşuna dememişler.. Ayrıca beş parmağında beşi bir değil.
324 Yorumla
Soran+1 yılağzına sağlık
- +1 yıl
Cansın.
- +1 yıl
Hacım öylesine laf yok zaten. Kendini bilmezler var ağzı bozuk ibine kılıklılar. Onlar iyilerin üstünü kapatıyor. Ama diğerlerine affım olmaz.
- +1 yıl
Ağzına sağlık heval :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
125
Cevap
72Cevap
Diğer konusunda 802 cevap paylaştı. Hayir Evlenmem... Irkcilik degil ne kadar Kürt arkadasim olduysa ve komsularim da dahil savunduklari kisi belli ve evlerinde ki resimler ve o bayrak diye bahsettikleri bez parcasindan mevcut... Bense evinin koridoruna Kirmizi boyamis Ay-Yildiz cizmis Altina Atatürk resmi asmis Türk bayragini bayramlarda camima asan biriyim... Eee bir Kürtle beraber olsam bunlarda mutlaka uyusmazlik olur... Haa hepsi öyle mi bilemem en azindan benim tanidiklarimin hepsi öyleydi... Onun icin Evlenmem... Buna ister Irkcilik desinler ister ayrimcilik ama Irkcilik felan degil ben kendim Irkimi daha cok seviyorum... Yapacak bir sey yok..
3518 Yorumla- +1 yıl
Nevruz Bayraminda Dogu illerin de özellikle Diyarbakirda ki insanlarin ellerinde ki resimler o bez parcasi ortada ufacik cocuklarin ellerin de oyuncakta olsa silahlar.. Hepsi öyle degil diyorlar ama degillerse o kadar insan nerden geliyor... Almanyadan mi? ingiltereden mi? :) Ben onlari samimi bulmuyorum ve Sempatiklik duymam Irkimi degerlerimizi cigneyip gecmem. Yaa zaten kalbimm atmadiktan sonraa ben ne yapayim demi :))
- +1 yıl
sonuna kadar katılıyorum yazdığın her cümlende doğru diyorsun valla madalya olsa senin gibi düşünenlere Türk'lere takıcam :)) çünkü gerçekten bizim ırkımızdakiler bile 5 bin yıllık tarihini ve yapılan kalleşlikleri unuttu karadenizliler vatan sever diyorduk onların bazılarıda değişmeye başladı şunu hala görmezden geliyorlar kalleşten kardeş olmaz !
- +1 yıl
Bence de olmaz size sunu anlatayim. Benim komsum evine davet etti ve bana duvarimda ki Türk bayragi cizimini ve Atatürk resmimden dolayi siyaset yaptigimi söyledi... Orda tepem ativerdi. Siyaset ne alaka ben Türküm, Türkiye benim Vatanim, Bayragimda belli, tabi ki savunacagim ve evimin kösesinde bulunacak ben Vatansiz Bayraksizmiyim... Her millet nasil bayragini vatani savunuyorsa benimki de normal dedim.. Orda tikandi sustu... Aklincaaa bana kafa tutuyor beyinsiz. :D Daha siyaset ne bilmiyor... Yani beni evimde ki bayraga laf atan insanlari kardes olarak görmem..
- +1 yıl
ben kürtü evime sokmam onunda evine girmem akılları sıra çok misafir perverlikleriyle iyi insan olduklarını anlatmaya çalışıyorlar Atama bayrağıma ırkıma vatanıma dil uzatan köpekler arkadaşım veya sevgilim olamaz Atatürk yaşasaydı kürtler bırak terör estirmeyi kürt'üm diye bağırsa gırtlaklarını keserdi atamız cumhuriyeti kurduğu dönem hepsini şehirlerden doğuya göndermiş çünkü ne kadar kepaze olduklarını farketmiş 15 çocuk birden doğururlar sonra ''dövlet bize bahmiyir'' derler :)))
- +1 yıl
önceleri gittiğim spor salonu vardı amatör bir yerdi antreman yapmaya girdiğim bigün bir baktım ki ne göreyim? iç çamaşırı atlet altında kapri çorapları dize kadar çekmiş ayağında kundura dunbell cırl çalışıyor biri bu nerelimi dersin? tabikide kürt ondan sonra salonu değiştirdim :)))) dediğin gibi oğuz kaan'ın bir sözü aklıma geldi Türkler kendi ırklarından kişilerle evlenseler hiç bir savaşı kaybetmezler senin gibi düşünenlerin Allah sayısını arttırsın :)))
- +1 yıl
cahilliğin dibine vurmuşsun, ben kürt olduğum halde şu yaşıma kadar bir tane bile kürt bayrağı veya resim görmedim, ya sen pkk kampına yakın bir yerde oturuyorsun ya da normal kürtleri kötü göstermek için kurgu kuruyorsun
- +1 yıl
Bunlar Kürtler degilde Uzayli zaten, bunlar evlerinde cok farkilar zaten laan arayi bozmasam hepsinin evinde ki o yesil sari kirmizi pacavrayi o imralida ki itin resimlerinden düzenlenmis duvarlarini gösterirdim...www.google.ch/search
- +1 yıl
ya * git :)) bu yaşıma kadar hiç bir arkadaşımın evinde de kendi evimde de görmedim diyorum gelmişin orda google den miting alanının resmini bana gösteriyorsun, embesillikte tavan yapmışsın, faşistlikten ruhun gibi beynin de zehirlenip hasar görmüş. bir de bir b0k biliyormuş gibi bilmiş bilmiş takınmalar yok mu:) fikrinin benim için hiç bir önemi yok, sevmeyebilirsin, saygı da duymayabilirsin ama yapılmayan bir şeye yapılmış imajı vererek "0" olan kaliteni eksilere çekmen sana yakışan bir harekettir devam et böyle
- +1 yıl
Mükemmel bir örnek
- +1 yıl
Helal olsun 😍
+1 yılTürk bayanlarının kürt erkeklerine akıl almaz bir sempatisi var buna katılıyorum da. Hem kürtler gördüğüm kadarıyla daha fazla sahiplenici ve koruyup kollayıcı ağır bir duruşları da var yanındaki kadına baktıklarında kuş uçurtmuyorlar etrafta eşlerine de aşırı karışmıyorlar..
İşin geneline gelirsek ; Neden bu bölücülük? İlişkilere kadar yansımış olan bu ayrım?
İnsan ayırt etmek ve ona göre davranmak büyük ölçüde saygısızlık.
Yok dağa kaldırıyorlarmış yok eşkiyalarmış yok pkklılarmış bırakın kardeşim bu ayakları İNSAN İNSANDIR.117 Yorumla- +1 yıl
Hiç güleceğim yoktu :)
- +1 yıl
kesinlikle evet 10 kızdan 7sini kürtler alır. Sen herhalde hiç türkiyeyi incelemiyorsun, ben kürtte değilim olağan durumdan bahsediyorum sadece. Görünen köy klavuz istemez
Bir insanin irki bir kriter olamaz. olmamali daha dogrusu.
insanlik, dogruluk, güzellik irktan gelmez. icten gelir, bakis acisindan saglanir
vs...
sayet insanin irki onun iyi veya kötü olacagini belirleyebilseydi her irktan canavar cikabilme ihtimali olmazdi
iyiler bir tarafta, kötüler bir tarafta olurdu ama su an karma bir durum söz konusu.
neyse...
kürtlere veya türklere veya baska bir irka karsi hicbir önyargim yok
bir insani tanimadan, fikir sahibi olmadan onunla ilgili bir düsünce sahibi olmamayi tercih ediyorum.81 YorumlaÇoğu yorumlara baktımda hakketen Aziz nesin haklıymış sadece cehalet ve ırkçılık tohumunda başka bişey yeşermiyor bu ülkede okadar yapmacık yalaka özenti çabuk kanan zayıf hafızalı bir milletki.. görmeye durun biri kürt dedimi hurra kelle avına, ya SÖZÜMONA Çok merak ediyorum neden hp" ne mutlu türküm diyene", demek zorunda hissediyorsunuz ki kendinizi böyle deyince ne oluyor yani cennetteki huri-nuri sayılarınızmı artıyor ne yani ne oluyor tatminmi oluyorsunuz kendinizi üstün ırkmı addediyorsunuz.. halbuki bizde öyle bir gereksinim eksiklik hissetmiyoruz böyle bir ırkçılık üstünlük klişesi kullanmıyoruz aşağılamıyoruz yadırgamıyoruz ötekileştirmiyoruz.. Birazda resmin tamamına bakın ve ona göre görün.. BU SÖZLERİM KAFATASI ZİHNİYETLİ OLANLARADIR..
70 Yorumla
+1 yılBEN Evlenmeyi geç sevgili dahi olmam şiveleri ve Türkiyede milletin içinde kürtçe konuşmaları çok sinir bozucu, bakışları çok rahatsız edici ve çok tutucu oluyorlar ayrıca ben yakışıklı bulmuyorum. bunlar benim fikrim küfürlü cevap atanlar umrumda değil :) ayrıca sevgilim de izmirli ben de. İzmirlilere ters
2226 Yorumla- +1 yıl
ingilizce ne alaka savunmaya bak asdfgdf ingilizce dünyaca bilinen bir dil ve bütün elektronik cihazlarda o dil seçeneği bulunuyor türkçe olmadığı zaman ingilizce kullanılıyor o tarz cihazlarda o. yani onu ogremek zorunda herkes çünkü hayatının bir parçası anladın? Ben ATATÜRKÇÜ bir insanım bu benim görüşüm sen ve senin gibiler sadece komik :)
- +1 yıl
Hepimiz Atatürkçüyüz. Lozanda belki senin atan deden sessiz kalırken kürtler özerklik almaya hak kazanmışken Türklerden ayrılmayız diyen tek birlik. Pkk ile kürt milletini bir arada tutan şerefsizlerden olmaz. Kardeşine sahip çık dışlıcağına. İngilizce konuşan sana batmıyorda kürtçe niye zoruna gidiyor. Avrupa bugüne kadar sana sıkıntı çıkardı. Pkk da kürtten çok avrupalı amerikalı israilli askerler var. Bol keseden atarsınız. Devlet dostu değilsiniz. Yaptıgınız tek şey özentilik bu kadar. İzmirde çok iyi insanlarda var ama sizin gibiler yüzünden oranında adı kötüleniyor işte.
- +1 yıl
BEN Evlenmeyi geç sevgili dahi olmam şiveleri ve Türkiyede milletin içinde türkçe konuşmaları çok sinir bozucu, bakışları çok rahatsız edici ve çok tutucu oluyorlar ayrıca ben güzel bulmuyorum. bunlar benim fikrim küfürlü cevap atanlar umrumda değil :) ayrıca sevgilim de Diyarbakır'lı ben de. Diyarbakır'lılara ters.
Bir de böyle okusana - +1 yıl
azad neden her yorumun altında sen varsın peki asdfgasgd ben 1 kişiyi öptüm bu yaşıma kadar ve onunla da ailecek gorusuyoruz yuzuklerimiz var sana denk gelsem zaten tükürüp geçerim :D kızların namusuna laf eden evlenmeden herkesle yatmış aids olma bari :D pisliksiniz iste :D
- +1 yıl
türkiyede japonca konuşacak halimiz yok tabiki türkçe konusucaz gece gece einstein vakası :DdDD @astargan
- +1 yıl
ben ingilizce konusulmasiyla ılgili bişey demedim bir tarafınızdan element uydurmayın bazı teknolojik aletlerde o dil seçeneği olduğu için öğrenmek zorundayız dedim onun dışında sokakta amerika bayraklı tişört vs giyenlere onlara ozenenlere ayrıca uyuzum zaten sen rahat ol
- +1 yıl
İzmirlilere ters mi :) yok konuşmaları yok bilmem ne bahane bunlar güzelim benimde aslim kürt buyurun gelin diksiyon ölçümü yapalim kim güzel konuşuyor :) beğenmediğin kürt insanların elinde senin hazinen ve çoğu bakanlığın. Irkçı faşist pezevenklerden farkınız yok. Senin gibiler olduktan sonra ne İzmir gelişir nede bu ülke.
- +1 yıl
irkiciyim inkar etmedim zaten gizlemeye kabul etmeye cekinsem açık açık yazmam. ayrıca ırkçılık pezevenklikse en sağlam p**evenk benim kürt pazarliyorum, merak etmeyin çok ucuz:D ne adamlarsiniz ya abi sevmiyorum sevmek zorunda değilim var mı itirazı olan?:D
- +1 yıl
eminim annen ve varsa ablan ya da kardeşin de her izmirlinin altında yatmıştır senin gibi :DD sen benim namusuma laf edersen ben de edebilirim azad :D ayrıca lütfen kürtler bana bayilmasin hiç istemiyorum :D
- +1 yıl
şu azaddd köpeği yeni türedi köpekle dalaşa girmeyin çünkü o it ancak havlar insanca konuşamaz buu yüzden uğraşma katarina doğuda hayvan gibi yetiştiklerinden dolayı burada insan gibi konuşmayı beceremezler kendi bacıları kimlerin kucağında görmezler burada bizlere laf ederler ne kadar kürt varsa kalleştir alçaktır !
- +1 yıl
@neskit ağzına yüreğine sağlık kardeşim :)
- +1 yıl
katarina asıl senin gibi düşünen kardeşlerimizi gördükçe gurur kaynağımız oluyor lynXx61 diye laz'da kürtlere yorumundas yalakalık yapmış karadenizlilerin çoğu sapıttı neredeyse kürtlere davanızda haklısınız sizle beraberiz diyecekler kürtlere yalakalık olsun diye konuşanlarda aşşalıktır siz ecdadınızı unuttunuz birgün kürtler karadenizlilerede saldırmaya başlarsa it gibi türklerin arkasına sığınıcaklar
- +1 yıl
hiç birine güven olmaz tutturmuslar bir kurdistan diye. verelim doguyu da defolup gitsinler sinir kapilari kapansin biz de gormeyelim suratlarini her yerde. it gibi uruyorlar doğurup dogurup sokaga atiyorlar biz uğraşıyoruz
- +1 yıl
yok ona katılmıyorum. doğuyu niye verelim. yıllardır neyin savaşını veriyoruz. 1 metrekare toprak vermeyiz. doğuda güneydoğuda türkiye toprağıdır. tarih boyunca o topraklar için ne kanlar aktı ne ocaklar söndü. hem osamanlıda hem türkiye cumhuriyetinde. şehitlerin gazilerin hakkı var. onlar çarpar adamı. toprak isteyen defolur gider kuzey ırakta çarpışır. toprakmı alır babayımı alır bilmiyorum. ama misakı milli sınırları çizildi ve iç ve dış hiçbi düşmana mezar yeri hariç bir vazo kadar toprak verilmez
- +1 yıl
ne ışidi ne pkk sı. doğu güneydoğu bizimdir. ışide toprak vermekle amerikan mandası kabul etmenin ya da pkk ya da başka birine toprak vermenin arasında hiçbi fark yok. toprağı verdiğin an bitmiştir. o senin değildir. öyle saçmalık olmaz. sanin bir evin var çağırıyosun konu komşuyu evimi koru diyosun. korur ama o evide işgal eder elinden alır. sanada oturup bakmak düşer. olmaz öyle şey. bir savaş durumunda o anda bize ait ne varsa sahip çıkmak zorundayız. hükümetimizden (nefrette etsek) tutun toprağımıza, toprağımızdan tutun evimize ailemize kadar. savaş zamanı kanlımız bile dostumuzdur. çünkü bizdendir.
- +1 yıl
@azaddddd senin ağız üslubun hayvani bir ailede hayvanca yetiştiğini simgeliyor karşımda olsan yemin olsun yüce ırkıma bu küfürlerin bir tanesini söyleyemezdin aklını eline verir kafa tasında aklını aratırdım ! her yere mikrop boku gibi sıçrıyorsun atarlanıyorsun soytarı olduğunu belli ediyorsun katarinaya genelevdeki kızların izmirli olduğunu söylemişsin ben istanbulluyum burada doğdum burada büyüdüm taksim beyoğlu kadıköy mecidiyeköy şişli beşiktaş bu ilçelerde ne kadar travesti hayat kadını varsa mardin diyarbakır muş diye sıralanıyor doğulular ve ben işid'e toprak verelim demedim dememde siz aşşalık kürtleri işid'in eline vermek gerekir dedim işid sizin ırkızı kurutuyor burdan klavye şovalyeliği yapacağını erkek ol kobaniye git ama diğer 400 pkk'lı gibi kaçma işid sizi kazığa oturtuyor haddini bil görgü adap hayaa nedir bilmezsiniz bir evde 20 kişi kokarca gibi yaşarsınız burdan atar yapma açlıktan ağzının kokuyor aşşalık * !
- +1 yıl
@neskit Diyarbakır mardin mustan mi travestiler? Yoksa Maraş hatay bursa Karabük tenmi bende İstanbul'da kalıyorum nerdeysen bir uhrayalim sana ha bu arada madem ben klavye sovalyeligi yapıyorum adam ol git askere pkk ile savas tabi götun yiyorsa yuce irkim mis o Atatürk'ün olduğu bir irktan ne Hayır gelir yahudi bir o. cocugunun evlatlari degilmisiniz madem agzimi duzeltirdin hakikaten erkeksen delikanliysan adam san numarni yolla özelden ya da burdan bide ist deki yerini söyle gelecek hafta cuma oraya gelecem bakalım nasıl duzelteceksin agzimi bir gorelim l*n yarram Kürtler olmasa çanakkale de bir halt edemzdiniz Kürdistan i savunmuyorum ama lozan barış antlasmasinda güney Doğu Kurdistan olacak yaziyor o maddeyi okudunmu hiç? Sözünü zu tutacak kadar adam bile degilssiniz hepiniz sikimize muhtacsiniz
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben kürt olduğum halde kürt erkekle evlenmek istemedim genelleme yaptım bir sevgilim oldu çok pislikti aile olarak çingene gibiydiler sonra biriyle çıktım orduluydu ve beni kürt olduğum için yerden yere vurdu çok yadırgadı benim kürtlükle alakam yok dilini bile kendisi benden iyi bilirdi ama onun gözünde öyle olmamama rağmen apocu falandım birgün Atatürkü savunacak bişey dedim atamız dedim ve bana dediki senin atan Apo değilmi o senin atan dedi ve ben ondan sonra and içtim bir daha kürt bir erkek olsun diye şimdi kürt sevgilim kürtlüğün adı bile geçmez ama şükür en azından yadırgamıyoruz birbirimizi. O yüzden herkes kendi ırkından biriyle evlensin diyorum çünkü mutlaka sorunlar çıkıyor ve insan çok rencide oluyor
77 Yorumla- +1 yıl
kürt düşmanları eksilemiş olsun ya ben sizi ne olsanızda seviyom düşman değilim size sizin düşmanlık yapsanızda yanlız bu kadar kin iyi değil dün gelir kendinize bile kin duymaya başlarsınız dünyada kinden daha önemli şeyler var mesela hayvanların bile koşulsuz şartsız sevgileri sizde bile yok size hayvan demiycem saygısızlık olur o sevgi dolu hayvanlara
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çok kız evlenmem demiş yahu arkadaş büyük b*k yiyin büyük konuşmayın bende KÜRT MİLLİYETÇİSİYDİM ve Hayatta bir türk ile evlenmem derdim ama gönlümü kaptırınca evlendim bende bu büyük konuşma nedir yaa? Kürdistan diye diye her tarafı gezdim herkeze posta koydum ve gel gör ki ülkücülerle birgün kavgaya tutuştuğumda isim vermiyeyim ülkücülerden birinin kız kardeşine gönlümü kaptırdım ama o kız çok farklıydı şimdi evliyim ve 2 kızım var !!!
BÜYÜK "B O K" YİYİN BÜYÜK KONUŞMAYIN !!! Bir Kürt Gencine gönlünüzü kaptırırsınız o zaman ebenizin damını görürsünüz !!!92 Yorumla- +1 yıl
Kürte kardesini veren o ülkücü nün kanindan şüphe ederim
Cevap sahibi+1 yılO ÜLKÜCÜ DEDİĞİN KARDEŞİ BANA KENDİSİ KAÇTI !!! BENİ TANIMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ !!! BOŞ BOŞ GEVEZELİK YAPMA La N !!!
- Diğer konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/NbQJ6O.jpg
foşik tece foşik tece :SD:F
evlenmem kanks
dugun gunu molotof atmak ıstemez kımse :(3310 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/4RJOmL.jpg hacca gıdıp molotofa atmaz mıyız ? @spyzewich
- +1 yıl
kanka al kendını üzme sen yeter kı
https://www.youtube.com/watch?v=IQBkIck6Vbw @azaddddd - +1 yıl
işte kalitenizi gösterip kızı haklı çıkarıyosunuz.
- +1 yıl
ahaha @minusker ahahah :))) yine başlamayalım
kimi savunup sevcegimi size mi sorcam alla alla
Soran+1 yılNe kadar dar zihniyetli insafsız insanlarsiniz ya. Kaç kürt tanıdınız da böyle yorumlarda bulunabiliyorsunuz Hepiniz Allah'inizdan bulun
- +1 yıl
l*n sen asıl nasıl bir şeysin
istedigimi yazar söylerim demi
sana ne bundan?
+1 yılAslına bakarsan ırk ayrımı yapmak çok çirkin bir şeydir fakat öyle bir zamanda yaşıyoruz ki. Irkı bırak dinleri, hatta mezhepleri ve hatta aşiretleri birbirlerine düşürecek durumdalar bazı güçler. Sen her ne kadar ben türk, kürt, ermeni ayırmam desen bile bir şekilde kopukluk ortaya çıkabilir. Ama her turk le anlaşıyor musun? Orası da ayrı bir konu.
150 YorumlaBence Kürt, Türk, Ermeni veya diğer ırklar diye bir şey yok. İNSAN diye birşey var. Kürt olanların gözü eli ayağı eksik mi. boyları çok uzun ya da çok mu kısa. dişleri beyaz değil de pembe mi. gülme ağlama yeteneklerine sahip değiller mi. Bak demek ki dünyadaki insanların hiç birinin diğerinden bir üstünlüğü yokmuş. Soruna gelince çok yadırgadım. Hepimiz İNSANIZ. Lütfen İNSAN olmaya çalışalım çok zor değil deneyin göreceksiniz. çok kolay. Başarılar
95 Yorumla- +1 yıl
Ermenide olsa fark etmez yani
Bu töre diye küçücük çocukları evlendirenleri, eve hapseden, kuma getiren, abisi ölünce karısı yabancıya gitmesin diye evlenen bu geri kalmışlarla asla evlenmezdim kadın olsaydım. Zaten dışarıda da nerede torbacı var hep bu topluluktan, genelde sağda solda insanları taciz eden tipler, kızların yanında da genelde göremezsin kürt birini. Gösrsen bile bizim içimizde medeniyet öğrenmiş biridir en fazla.
170 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDostum böyle sorular sormayın gözünüzü seveyim. Sonra ne kadar cahil varsa burada toplanıyor. Saçma sapan konuşuyorlar. Ben Kürt'üm evet var mı itirazı olan? Bu vatan ne kadar sizinse bir o kadar bizim. İstediğinizi yapın, istediğinizi söyleyin biz bu vatandan vazgeçmeyiz. Sizin gibi dengesizler kurmadı bu vatanı. Vatanı kuranlar Çanakkale'de yatıyor! Sizin konuşmaya bile hakkınız yok. Yok 40 tane kızım olsa vermem yok şu yok bu. Çok şükür size muhtaç değiliz. Biz zaten insan olanlarla evlenmeyi düşünüyoruz. Siz boşuna yormayın kendinizi. İnsanlık diye birşey yok sizde.
https://www.youtube.com/watch?v=ePkIT8Jp2x0
Umarım bu sizi susturmaya yeter! Anlamayanlar illa ki çıkacaktır. Siz istediğinizi yapın bizi susturamayacaksınız. YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ! Anlayamayanlar için Onlara tek bir sözüm var. CANINIZ CEHENNEME!42 Yorumla- +1 yıl
hocam senin nasıl bir düşünce tarzın var dersim zilan roboski çok hoşuna gitti galiba
- +1 yıl
Onları doğru bulmadığım gibi sözde kobanê eylemlerinde halka yapılan zulmü de doğru bulmuyorum.
+1 yılSözlüm kürt bnmde. Gayet iyi anlasiyoruz. Partilerden bahsetmeyiz bizi ilgilendirmedigi için tartışacakta bişey oluşmuyor. kendi halinde mutlu mesut insariz. Ve ırkçılık yapanlara söylüyorum sizde kürt dogabilirdiniz önemli olan karakterinizi düzeltmek insan olarak yaşamayı öğrenmek. Di mi? Şunu da soylemeden gecemiycem. bir partinin pesine gitmek ahmakliktir. Kimseye bisey kazandrmaz. Ancak insanlari böler
90 YorumlaDiğer konusunda 314 cevap paylaştı. Kimse alınmasın herkesin fikrine saygı gösteren biri olarak benim düşüncemede saygı göstermenizi beklerim. Cevabım asla ama asla evlenmem, evlenmezsem öleceğimi bilsem yinede evlenmem, ölmek bile daha iyi benim için
164 Yorumla- +1 yıl
30yasina geldiginde evde kaldiysan bu fikirlerin degisecek sende biliyosun ;)
- +1 yıl
Helal olsun sana
- +1 yıl
Ölurmus daha iyimis
He he.
+1 yılSevdigim zaman onun ya da benim nereli olduğum önemini yitiriyor. Aynı soydanız ki birbirimizi sevmişiz. Aşkta olayı biraz daha abartıp onu benden gelmiş sayıyorum. Hayalet uzuv sendromu vardır ya mesela kesilmiş elin kaşınır. Organını hissetmeye devam edersin. Buna benzer sekilde onun varlığını hissediyorum. Tamamlanmak mümkün geliyor. Kürt bir erkek beni tamamlıyorsa biz zaten tek bedenmişiz demektir, evlenilir. kürt olması değil bana uygunluğu önemli.
42 Yorumla- +1 yıl
Eksileyenler yanlış mı anladı bilmiyorum ama açıklayacağım. Ben kürt değilim ama ne benim ırkım ne de onun ırkı, bunların üzerinde başka ortak bir soydan geliyor gibi hissetmekten bahsettim.
:) siyaseti sevmem daha basit bakıyorum. - +1 yıl
:) Soran sen de bu cevapları okuduktan sonra ne düşündün yazar mısın.
+1 yılYani nasipte varsa yapacak bisi yok ama isin dogrusu evlenmek istemem. Sizin adetleriniz turk kizlarina cok agir. Aileleriniz cok genis. Gorusleriniz cok kapali. Kurallarini cok kati. Yani naa dostum naaaa :)
154 Yorumla- +1 yıl
Sayi olarak
- +1 yıl
Yok benim zaten basim bagli olana da Allah sabir versin cok capkinlar benim disardan gordugum hic de sadik falan degiller.
Irk ayrımı yapan kişileri ben insan olarak bile gormuyorum boyle soruların sorulmasınıda kınıyorum ama toplumumuzda bazı geri kafalı insanlar yüzünden sizde bu gibi sorular sormak ihtiyaçı duyuyorsunuz ama boyle dusunmeyen insanlar gittikce artiyor insanlar cahillikten kurtuluyo ben kürt değilim ama yeri geldiginde kurtlere laf soylediklerinde onlardan cok savunurum en iyi arkadasimda kurt gayet iyi biri
28 Yorumla- +1 yıl
@azaddddd senin ağız üslubun hayvani bir ailede hayvanca yetiştiğini simgeliyor karşımda olsan yemin olsun yüce ırkıma bu küfürlerin bir tanesini söyleyemezdin aklını eline verir kafa tasında aklını aratırdım ! her yere mikrop boku gibi sıçrıyorsun atarlanıyorsun soytarı olduğunu belli ediyorsun katarinaya genelevdeki kızların izmirli olduğunu söylemişsin ben istanbulluyum burada doğdum burada büyüdüm taksim beyoğlu kadıköy mecidiyeköy şişli beşiktaş bu ilçelerde ne kadar travesti hayat kadını varsa mardin diyarbakır muş diye sıralanıyor doğulular ve ben işid'e toprak verelim demedim dememde siz aşşalık kürtleri işid'in eline vermek gerekir dedim işid sizin ırkızı kurutuyor burdan klavye şovalyeliği yapacağını erkek ol kobaniye git ama diğer 400 pkk'lı gibi kaçma işid sizi kazığa oturtuyor haddini bil görgü adap hayaa nedir bilmezsiniz bir evde 20 kişi kokarca gibi yaşarsınız burdan atar yapma açlıktan ağzının kokuyor aşşalık * !
Soran+1 yıl@neskit ulan senin haddine mi koskoca bir millet hakkında böyle konuşmak çakal herif. Ne dediğini kulakların duyuyor mu senin? Daha Öve öve bitiremediğiniz milletin dilini konuşmayı beceremiyorsunuz. aşşalık nedir allasen? Sağdan soldan duyma basmakalıp laflarla gelip burada artistlik taslama al aşağı ederler seni koçum.
- +1 yıl
@neskit ya senin gibi pislik ve geri kafalı insanlar oldukça bu ülkede bu sorunları aşamayız sende azcık zeka olsa biraz düşünürde konuşurdun sana çok görmüyorum ama at gözlüklerinle geziyorsun ve cahillik işte elden bir şey gelmez sizin gibi insanlar yüzünden geride kalmış ayrımcı ve kürtleri sevmeyen bir toplum yetişiyor ama benim gibi insanlarda çok onların haklarına saygı gösteren bir farkımız olmadığını anlayan bence sen bu düşünceden kurtul derim cahilliğin en büyük göstergesi sen ve senin gibiler sadece acıyorum sizin gibi düşünen insanlara yeter bence bu size
- +1 yıl
bayrak yakmak masum insanların kafasını taşla ezerek öldürmek kamu malına zarar vermek siyonislerin emri altında çalışmak eğerki bu kardeşlikse biz değiliz gerizekalı aşşalık olan sen ve senin gibi adi köpeklerdir 15 ay doğuda askerliği ben yaptım 6 defa çatışmaya girdik 2 devrem gazi oldu birinin bacağı koptu diğeri kolunu kaybetti gevura sıkar gibi üzerimize kurşun sıkıyorlardı yarı aç 2 -3 gün uyumadan kilometrelerce yol gidiyorduk sen buna kardeşlik ileri zeka diyorsan Allah seninde belanı versin vatan sevgisi imandandır senin gibi imansız bunu anlamayacaktır buğulu camın arkasından bakmak kolaydır sıkıyorsa içlerine girde bir bak ! senin gibi cahille tartışıcak değilim 2 şey affedilmez beden tecavüzcüleri ve vatan tecavüzcüsü hainler dir ! şua yerinde rahatsan benim gibi düşünüp askerlik yapanlar yapmaya devam edenler sayensindedir sizler utanç kaynağısınız
- +1 yıl
tek türkler ölmedi bu vatan için kürtlerde öldü bende biliyorum neyin ne olduğunu bütün şehitler ve gazilere bende ağladım bende üzüldüm sen benim güldüğümü mü sanıyorsun emin ol senden daha çok içim yanıyor ve daha iyi biliyorum neyin ne olduğunu sen biraz araştırsaydın bu kadar tepkili olmazdın o dağdakileri yarısından fazlası başla millet be kürtleri adı çıkmış sadece sanki türklerden de kanı bozuk yok biri iki kanı bozuk çıkıyor sizde aman durmayın etiketi yapıştırın sen ne dersen de benim düşüncem saygı göstermek zorundaydın her ne kadar beğenmesen de ama benim düşünceme saygı duymadığın için kusura bakma benden de düzgün bir şeyler bekleyemezsin ve senin yaşadığın olayalar yüzünden bu kadar tepkili oluyorsun ama kürtler de çok şehit verdi o dağdaki insanlar yüzünden bunu da göz ardı edemezsin
- +1 yıl
senmi üzüldün bide benden daha çok için yandın öyleymi? bu yorumuna ne gülebiliyorum nede üzülemiyorum sadece acıyorum lanet olsun timuçin hala tekerli sandalyede ne içinmi? vatan için sizin için ! diğer erdinç ise tek koluna 4 mermi birden girdi kan kaybından ölmemesi için kolunu omuzdan aşağısını mecbur kemerle sıkıp kolunu kaybettirmek zorundaydık cobra 2 saat sonra gelebilirdi tumiçinin kopmuş bacağını belki dikebilirler diye ben elime aldım helikoptere biz taşıdık -10 derece kadar soğukta saatlerce koştuk aylarca hazır konserveden uykusuzluktan her an ölücez bu kalleşleride götürmeden ölmek yok diye ettiğimiz yeminler için sen sadece bir gün bizimle geçirseydin nedemek olduğunu cümlelerden daha iyi anlatırdım devremin biri malatyalı kürttü kürt dilinede onların isteklerinede lanet okuyordu bunlarla aynı ırktan olmaktan utanıyorum allah kahretsin bunları diyordu biz öyle olanlara birşey demiyoruz demeyizde sen olayları yanlış anlıorsun ve gözlemciliğini yanlış yapıyorsun
- +1 yıl
gerçekten seninle tartışmak istemiyorum konuyu değiştiriyorsun salak bizde şehit verdik vermedik mi sanıyorsun her şehit gazi haberlerinde bizde ağlıyoruz ama suçsuz insanların haklarına giriyorsunuz tartışmamız bu konuda olmadığını sende çok iyi biliyorsun ben dağa çıkanları değil ülkemizde ayrımcılığa uğrayan hakları yenilen kürtleri savunuyorum sende bunu bilsen iyi olur dağa çıkıp vatanını satanları kimse savunmaz zaten saptırma konuyu ve bir daha bu konu hakkındaki yorumuna cevap vermicem çok değişik yerle çekiyorsun çünkü
- +1 yıl
zekan tatile çıkmış geri çağır %99'u terörü destekleyen bir aşşalık ırktan ve senden senin gibilerdende nefret ediyorum beş kuruş etmezsiniz oksijen alıp vermeniz dahi havayı kirletiyor sizin vatan sevginize sokayım beyninizde karmaşa evrimi yaşıyorsun 1 delil ile 40 alimi yendim 40 delil ile bir senin gibi cahilleri yenemedim cahille tartışmaya girmek benim suçum senin değil cahelet cümlelerinden süzüyor !
Yok olmayacak bir durum.
Kara kaş kara göz Türk erkeği varken. Bunun için kendi ırkımdan olanla birleştiririm hayatımı böylesi daha iyi.
Zaten tutucu sayılırım farklılıkta katırmak istemem ne kendime ne ilerisine.240 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende başlangıçta ırk ayrımı yapmıyodum ta ki Kürt bir erkekle tanışıp arkadaşlık edene kadar sonra anladım ki en iyi dediğin Kürt bile arkanı döndüğünde seni sırtından bıçaklar. Kürtlere elini verirsen kolunu kurtaramazsın
231 Yorumla- +1 yıl
sen niye genelleme yapiyorsunki dengesiz bir insanla tanistin diye herkesi kotu belleme kurt degilim ama hepimizin turkiyede yasiyoruz nufus kagitlarimiz ayni her insan bir tutulamaz
Hayır , en modernin bile için den küçük bir aga çıkıyor bir irkci havalar sanırsın burası kurd memleketi bizde türkler olarak dışlanıyoruz
268 Yorumla- +1 yıl
Yok 80 milyon... :D + Arkadaş birçok etnik grup saymış. Eğer hepsi, hatta hepsini geçtim, Türkler, bu diğer etnik unsurlardan değil de sadece bir tanesinden hoşlanmıyorsa, burada sıkıntı Türkler'de değildir bence. İğne-çuvaldız durumu şart...
- +1 yıl
yemek yediği kaba eden hayvanlar sevilmiyo genelde. batan bişey yok ortada...
- +1 yıl
azaddddd dışlandınızda nasıl 27 milyon oldunuz o zaman köpek yavrusu gibi doğurmanıza nasıl müsade ettik. dış devletlerden çocuk başına para alıp üremenize nasıl göz yumduk dışladıkta.
+1 yılirk asla ønem tasimaz benim icin yeterki adam gbi adam olsun... turktede cerkzdede kurttede laz dada azeride de var her tur pislik... 1 kisi yuzunden binlerce ksii yakilmamali... ama kultur acisindan bakildgi zamn bnce en dogrsu herkzin kndi kulturne yakin olan ile evlnmesi dha uygun olur evliligin selamti icin ask biter evlilik bitmz ama saygi n zmn biterse evlilikte biter iste o zmn..
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam 3 yıldıe bir kürtle evliyim belki bir tükle evli olsam bu kadar mutlu olamazdım, çok şansı hissediyorum kendimi eşimin aileside çok iyi insanlar onlar fazla dindar bende bekardan baya açık giyerdim ama onların bana karışmaması benim onlara olan saygımı arttırdı mini etekte giydim ne kaynanam bana nede oğluna bişey dedi saygı duyuyolar tabi bende onların yanında giydiklerime dikkat ederim... Eşimi çok seviyorum ve inanın kürt türk diye ayrımcılık yapmayın
92 Yorumla- +1 yıl
Buyuksehir görmüş biridir yinede canini sikmayalim mutlulugunuz daim olsun
Cevap sahibi+1 yılHayır bizim tanıştığımızda çok iyi türkçe konuşamıyordu lisedeykeb arkadaşlarla diyarbakıra gitmiştük orda tanıştık şu an İstanbul'da yaşıyoruz ama yinede çok anlayışlı bir insan bana karşı
+1 yılIrkımı bozmak gibi bir niyetim yok ben annemden babamdan Türk-Türkmen karışımı olarak doğdum yani Türküm. Benden doğacak nesillerin de başka bir etnik kimlik üstlenmesini istemiyorum.
171 Yorumla- +1 yıl
Yasasin saf turk kani
+1 yılSeversem ırkın ne önemi var? Irkimizi bizler secemeyiz, o yuzden insan nereli olursa olsun diger irklara saygi duymalidir. Kisacasi seversem kim ne derse desin, irki nolursa olsun tam, yurekten SEVERiM :)
91 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim arap.
Irk ile olmuyor bu isler. Kim guven veriyorsa sevdigini belli edip sahipleniyorsa. Isterse kurt olsun arap olsun. Alman olsun turk olsun farketmez.
Once insanlarla oturup iki kelime edin. Ondan sonra iyimi kotumu anlarsiniz bir insani.86 Yorumla- +1 yıl
Keske dusunseler.
- +1 yıl
+1.
- +1 yıl
oturup yemek yersin varını yoğunu senin önüne serer yalan değil ama akşam sen uyurkende cüzdanını çalar. evindeysen seni korur ama gider akşam dağa çıkar askere kurşun sıkar. hepsini biliyoruz bunların. yaşadıkta.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı peki hiç ne cektiklerini düşündün mü aklına getirdinmi? Dilleri yasaklandı namuslarina göz dikildi yemek yolanmadi doğuya ektiklerini yediler yıllarca sence bundan çatışma ya girmiyorlarmiydi askerle ve askerde şehit olan kürt sayısı turk sayisindan fazla bunları bilip konuşuyorsun değilmi
Kürt diye bir millet yok saden.
kendini türk kabul eden insanla evlenilinr151 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki hayır.
Türk olsun çamurdan olsun, gidip bir ayakkabı boyacısı, simitçi, hamalla evlenirim, yeterki TÜRK OĞLU TÜRK olsun, ama yinede bir kürtle evlenmem285 Yorumla- +1 yıl
Kadinin en delikanlisi sensin
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim @fbfbffb ve @headexpert
+1 yılÇocukluktan beri hayalini kurduğum düğünde kimse kürt halayı çekip tepinemez kıyameti koparırım
214 Yorumla- +1 yıl
üzgünüm hayaller ülkesinde yaşamıyorsun seninde dügününde şemmame söylicek :D
- +1 yıl
büyük konusuyosun dur bakalım zaman neler gösterecek sana
- +1 yıl
büyük konuşurum bu konuda vallahi olamaz öyle bişey, yıkarım başlarına yeri
Tabiki sevsem nereli olursa olsun :) ayrimcilik yapan o. Cocugu degilim
164 Yorumla- +1 yıl
@babe1991 hamburga selamlar
+1 yılKurtlere karsi bir tavrim yokama kurt erkekleri cok kaba kadina deger vermiyorlar o yuzden evlenmezdim.
175 Yorumla- +1 yıl
Sizdeki derken biz neyizki?
Soran+1 yılBen de dün sokakta içmiş kokuşmuş rezil, insanlara saygı duymayan bir Türk gördüm. Ama bütün Türkler böyledir diyor muyum ben? Bu nasıl bir yaklaşım nasıl bir zihniyettir?
+1 yılKürt, Türk ayirt etmem, Müslümansa severim. Ama babamin hatri icin de bir kurtle evlenmem. Cunku kurtlerden nefret ediyor. Kirmam onu.
150 Yorumla
+1 yılKürtler aile ve düşünce bakımından çok sert ve sıkı. Bana göre değil. Evlenmem.
210 Yorumla
+1 yılKürdüm !! Fakat;
Ülkem = Türkiye...
Bayrağım = Ay-yıldız..
Dinim = İslam..
TÜRK-KÜRT KARDEŞTİR..159 Yorumla- +1 yıl
böle diyosan ve gerçekten samimi ve içten niyetlerle böle düşünüyosan evet senle kardeş bu millet. ama diğerleriyle deil.
- +1 yıl
Tek sorun cehalet
Soran+1 yıl@hoşafınferyadı @Toruko çoğu kürt böyle düşünüyor arkadaşlar. şundan emin olun ki böyle kürtlere atıp tutan haksızlık edenler kötü niyetli, sağdan soldan duyma, basmakalıp düşünclere sahip zihniyetsiz insanlardan daha çok sahiplenir bu ülkeyi. ama şöyle bir şey de var ki siz ve sizin gibi sürekli Kürtleri ezen hor görenler, kafasında olmasa bile bazı Kürtleri kutuplaştırmaya sevk ediyor. Ben de bunlara dahilim. şu yazılanlara bir bakın. bir millet bu kadar mı aşağılanır? Biz de insanız bizim de onurumuz gururumuz var. Bu zihniyetle devam edildiği sürece hiçbir zaman huzur bulamaz bu ülkedeki insanlar.
Soran+1 yıl@hoşafınferyadı
Soran+1 yıl@hoşafınferyadı @Toruko
- +1 yıl
Böyle kürt olsun canımı yesin.
Kürtleri cok severim kesinlikle evlenirim
134 Yorumla
Soran+1 yılbir tanesin sen
Soran+1 yılkesinlikle öyleyizdir :) ama önyargılar işte. Senin gibi düşünenlerin var olduğunu görmek sevindirici ama gel de bunu milletimize anlat
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla 9yildir evliyim. ikimuzde kürdüz. superiz yani
131 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleksilemeseniz çatlarsiniz dimi
+1 yılKürt olduğumu söylediğimde kız arkadaşım ailesinin baskısı yüzünden benden ayrılmak zorunda kaldı. Bizler seçmediğimiz bir ırk yüzünden garip bakışlara maruz kalıyoruz. Önyargılarınki gibi kötü insanlar değiliz
111 Yorumla
+1 yılArkadaşlar kürt türk ayrımına artık ırkçılık demeyin lütfen. Zira kürt diye bir ırk yoktur. Onlar bir karışımdan ortaya çıkmışlar bence. d
94 Yorumla- +1 yıl
Harwardda sen bilmezsin oraları
- +1 yıl
Olum sus l*n sen homosapienlerden bile ilkel aşşağılık birşeysin...
Her kürt pkk'lı değildir. Irkçılık yapmak Türklere yakışmaz. Kürt oldukları adam olmadıkları anlamına gelmez. Şahsen evlenirim ben müslüman olduğu sürece tabiki.
923 Yorumla- +1 yıl
He ırk ayrımı yakışmaz ama din ayrımı yakışır değil mi? Asıl Türk, kanı önemser. Türk tarihine, Osmanlı'ya değil, GERÇEK TÜRK TARİHİNE (Bkz: Göktürkler) bakarsan görürsün Çinliler'in aramıza karıştıklarında neler olduğunu...
- +1 yıl
Ben din bilgisi vermedim, tarih ve ırk bilgisi verdim ama bunu bile anlayamamışsın. Ayrıca dinine göre senin burada tanımadığın onlarca erkeğin içinde olman, onlarla konuşman, profiline koyduğun fotoğraf vb. vb. haram değil mi? İşinize gelince ne kadar da dindar oluyorsunuz. Ayrıca DİNİMİZE GÖRE deme, DİNİME GÖRE de...
- +1 yıl
Belli olsaydı eğer, DİNİMİZ demezdin. Ben söyledikten sonra söylemenin bir anlamı yok. Ayrıca da, yazdıklarıma bir şey söyleyemeyip de konuyu değiştirmen de güzelmiş. Neyse. Seni engin din bilgin ve bol hümanistliğin (ama din ayrımı yaparak) baş başa bırakıyorum. İyi geceler.
Ben bir Çerkes im öncelikle onu söyleyeyim. İnsanların cins renk ırk düşünce ve dini inanışlarına göre sınıflandırılması ya da ayrı tutulmalarına sonuna kadar karşıyım.
40 YorumlaHayır. Uyuşabileceğimizi düşünmüyorum. Düşüncelerde çatışma çıkar mutlaka.
141 Yorumla- +1 yıl
Bravo
Evlenmek mi? Ben kürtlerle konuşmaya bile tenezzül etmem.
289 Yorumla- +1 yıl
kurtler sana cok merakli yaa.. senin icin ölüyorlar. egoist.
- +1 yıl
oyle oyle. musluman misin?
- +1 yıl
Adamsın !
- +1 yıl
@Instinct
- +1 yıl
Canin cahenneme !
- +1 yıl
Sen varya birtanesin
- +1 yıl
Yürü be :)
+1 yılDiger kürtlerden bır farkı varsa bellllki... minikbir ihtimal
123 Yorumla- +1 yıl
Turkler tek karakteremi sahip.
- +1 yıl
genel olarak söyledim. siz anlamak istedıgınızı anladınız. @pesimist23
- +1 yıl
KÜRTLER hepsi birdir diger KÜRTLER derken neyi kastettigini acikca soylesen daha iyi olurdu.
Ben milliyetçi biriyimdir ve haddinde fazla kürt, arap, laz arkadaşlarım var ve hatta ateist le bile oturup sohbet etmişliğim var. Bir insan şerefsiz se bunun dini, dili, ırkı yok arkadaşım. Yeter ki mert olsun donek olmasın...
80 YorumlaBüyük knşmak istemiyorum ama hayır istemem ailem de vermez ztn..
140 Yorumla- Diğer konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim diyen kızlar, bir an önce evlenin de ulkeden sktr olup gidin madem. Terörist çocuklar yetistirin molotof falan yapmayi öğretin.
191 Yorumla- +1 yıl
Adamsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır. Çocuklarımın damarlaarında da %100 Türk kanı dolaşacak
218 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSiz de adamın dibisiniz kardeşler:)
- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
Taktire değersin :)
- +1 yıl
Ulan alayinizi Arap orduları belledi 670-740 yılına kadar Türk kanı mı kaldı?
Irkçılık yapmam. Fakat Pkk'yı desteklemiyor ise, memleketi Doğu'da olmasından ötürü Kürt ise neden olmasın. Kültürlerimiz ortaksa, anlayaşabiliyorsak, seviyorsak evleniriz.
70 Yorumlaaynı fikirde olduğum kürt arkadaşlarım var çocukluktan beri hiç ırk ayrımı yaşamadık yıllarca.. uyum varsa insanlar beraber olabilir..
70 Yorumlakürtle evlenicek olan kız ancak ya keriz ya da kezbanus olur başka'da halt olmaz kürt'le evlenicek kadar Allah kimseyi çaresiz bırakmasın !
140 Yorumla
+1 yılbayanlar ne kadar evlenmem desede aşık olduklarında gidip ırkını sormuyorlar sonradan öğrendiklerinde ayrılanınıda görmedim anlayacağın aşk bu otada konar bokada
60 YorumlaIrkçılıkdan değil de Kürt oldukları için evleneceğimi sanmıyorum
@Sonmermi Ankarada değilim ;(101 YorumlaBiz Kürt'üz hemde Irak Kürt'ü abim bir Türk kızıyla evli. yani evet evleniliyor :)
141 Yorumla- +1 yıl
Helal :)
Iyi insan kotu insan kavramini unutan beyninize turk sevgilim cok oldu asiri tutucu kurtum bir sevgilim tm tersi idi ama ben 29 ekim o Newroz kutladi benle ask bu iste beyninize isiyim soruya bk irkci turku de irkci kurdude toprak kabul etmesin a. q cunku onlar atesten...
15 Yorumla- +1 yıl
biz bölücü türklerde gördük. senin kız arkadaşın senden bir kaç posta yemek uğruna vatanını satmış belli. tanıdığım öyle kızlar oldu.
- +1 yıl
Birincisi ben orda irkcilara lafi attim. Buda sende olesin demektir. 2. apo dedigin kisiyi ne kadar arastirdinda yorum yapiyob kulaktan bilgilerle. 3. hadi bizimki bez parcasi sizin ki ne. Diyelim sizinki sehit kanini temsil ediyor o kadar asil yani. Be zihinsiz tarih bilir misin? Diye sormayacam belliki bilmiyon. Bu devlet ilk kurtarilmaya calisilirken ilk destek kimden geldi? Ilk. direnis nerde basladi? Ilk cephe dogu cephesi degilmiydi. Bati ne yapiyordu dogu milli egemenlik cigliklari atarak fransizlari puskurturken. Dur dusunme soylim. Amerikanin manda be himayesi dusunulur. Alman hayranligi var almanlarla dost olalim. Ingilizler guclu somurgeleri olabiliriz aslinda. Taki doguda atayla ilk savas kazanilana kadar ses yok. bir bu cografyayi ilk alp arslanla beraber aldik. Melik sahla garantiye. 2. selimlede nam saldik. Biz bu devleti kurtulus savasinda turk kardeslerimiZle gogus goguse vererek aldik. O zaman gogus. goguse savastigimiz kisiler vardi. Simdi sizin gibi yavsaklar.
kesinlikle olmaz. türk olsun sakat, çirkin, tipsiz olsun ama kürt asla olmasın.
2610 Yorumla- +1 yıl
Halkların KALLEŞLİĞİ varken, halkların KARDEŞLİĞİ olmaz Azad. Yorumun bile, bu kızın yanıtına haklı bir neden oluşturmuş...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurtle evet, ama PKKli, TKPli ya da onun gibi serefsizlerle hayir. Ins da allah nasip etmez zaten boyle bir sey.
103 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrica sanirim sakin sen bundan sonra turkle ayirim yapiyorlar deme. Sorun cok sacma, durduk yerse ayirim yapmissin
Cevap sahibi+1 yılHahaha, saol :)
+1 yılEvlenmem. Ayrıca şu süslü klişe cümleleri bıraksak diyorum " insan olsun yeter"
" biz birbirimizi sevdikten sonra önemli değil" gibi gibi.161 Yorumla- +1 yıl
Helal :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılIslami azbucuk benimseyen biri bilirki irk ayrimi asla yapmamak gerek. Kurdu istemeyen turku , turku istemeyen kurdu anlamak mumkun degil. Tabi batida kurt anlayisi biraz farkli. Sadece televiziyondan izliyorlar. Ben kurdum ve bu ulkeyi Türkiyeyi o bos konusan turk musvettelerinden daha cok seviyorum. Icabinda seve seve ayyildiz bayragimiz icin canimi feda ederim.
50 YorumlaBence evlenilmez. Çünkü kendisinde bozukluk olmasa bile akrabalarında elbet bozukluk vardır. Bu bozukluk çocukları da etkiler ;)
150 YorumlaKürt değilim fakat Türk Kürt ayırımı yaparsınız dizi oyuncularının yüzde 80 kürt onları beğenirsiniz bu ne çelişki. Kürtler evlilikte daha sahiplenici çok şahit oldum.
62 Yorumla- +1 yıl
Sahiplenici oldukları için töre adı altında kadına yapmadıkları kötülük kalmıyo arkadaşım
+1 yılTabiki evlenirim ırk ayrımı yapmak cok cahilce zaten Ortadoğu bu yuzden kaybediyor müslümanlar birbirine düşman oldukça pkk sempatizani veya apo sempatizani degilse türkiyeyi seviyorsa neden olmasın
61 Yorumla- Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem