çevremdekiler hep 18 19 yaşlarda evlendiler şimdi ben 22 oldum ortada da daha belli bişey yok sizce evlilik için geçmi kaldım yoksa 2 3 sene daha beklesem evde kalmam dimi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ben 30 yaşında bekarsam, senin 22 yaş geç demen komik bir durum diyebilirim. aceleye gerek yok. her şey kısmet meselesidir.
erkekler için 30 geç değil bide bu yaştaki erkeklerde çıtır ister zaten 18 19 luklara bakar hep bu yaştaki erkekler olgunu napsin
Bence çok erken minumum 25 o da yani kariyerni falan kurarsın, ekomomik özgür olursun
kanka kariyer yok işte evde boş boş geçiyor zamanım enazından okusam bir meslegim olsa kazancım olsa hadi yine erken derdim
etrafındakiler erken evlendi diye sen neden erken evlenmek zorundasın ki. ben 26 yaşındayım ve neden evleneyim diye düşünüyorum mesela.
Ben camdan atlasam sen de mi atlayacaksın mk
Bence yeterli bi yaş erken bile sayılır hatta hayatını yaşayamazsın
Ben ölmüşüm toprak atanım yok 🤣🤣
kanka cidden öyle ama yaş sendromu yaşıyorum heralde sürekli bir 18 yaşıma dönmek istiyorum 22 çok büyük yaş ya 😔
Ben 23 yaşındayken bir arkadaşım vardı, herkes evleniyor evde kaldım ne zaman evlencem diye ağlıyordu kız. 25 yaşına kadar 2 nişan atıp üçüncüde evlendi. 😂 Sırf evleneyim diye evlenmek... kimseye mutluluk getirmez. Evlilik bir başarı değil.
30 a doğru anca evlenirim evlenirsem. d
canım bende 18 yaşımda öyle diyordum hatta hiç evlenmiycem diyordum ama bu 21 yaşıma gelince çok geç kaldığımı düşünüyorum gençken her şey insana daha güzel daha zevkli geliyor 30 umda evlensem ne evlenmesem ne o yaştaki biriyle kim evlenmek ister
Hahahshhshs okey
Herkes evleniyor diye evlenilmez
yaş için diyorum siz mesela 35 siniz sanırım iki seçeneğiniz olsa evlenmek için 18 imi seçerdiniz 22 mi
Hangisinde hazır hissediyorsam o yaşı seçerdim
Normal bir yaş bence.
Geç mi allahhımmm
küçük bir yaş degilki 21 bana göre büyük yaş
ne acelen var
acelem yokta ne bileyim geç kalmışlık ve olgunluk hissediyorum sanki bir yıl daha geçse evde kalicam gibi
konuştuğun biri var mı?
Erken bile
kalmazsin korkma yasin ideal
Normal
En az 27 28 olmalı
naptın kanka o yaşta kim alır beni 🤣🤣🤣🤣
Neresi orası söyle oraya yerleşicem
hiç tavsiye etmem kanka 🤣🤣🤣🤣🤣
Cahil
İdeal
Geçtir tam yasinda