Dişilik..
Kişilik..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

dişiliğinin farkında olup farkettirebilen kadın boş değildir zaten. dişilik zaten kişiliksiz birinde eğreti durur. yani dişiliğine baktığında aynı zmanda kişilikli birini de seçmiş oluyo.
soruya gelicek olursamda , ben bu site yazan erkeklerin dışında, özellikle kendi çevremde karşılaşmadım sadce kadın olsun yeter diyen erkeklerle. eğer bu şekilde düşünüyor olsalardı ortada 35-40 lı yaşlarda erkek evlenemiyo olmaktan yakınmazdı. o kadarda yüklenmemek lazım erkeklere: )) madem erkekler bu kadar boş neden herkesin hayatında bi erkek var ya da böyle boş bir cinsiyeti neden ister kadınlar. her zamn söyelerim ben nereme istersem orama bakabilir. onun bakacağı yeri yine ben belirlerim. bahsettiğiniz anlamda dişiliğime bakıyorsa kişiliğimi farkettirememişim demektir. yani kabahatin bi kısmı bendedir: ))
Erkeklerin hepsi aynı değil. Zira bana göre dişilikten etkilenen erkeklerin %90 ı istediklerini aldıktan sonra uzaklaşırlar çünkü bağlayan bir şey yoktur. Fakat kişilik sahibi biriyle bağlarını koparmazlar. Aslında her iki cins için de geçerli diyebiliriz bu durum. Vitrin bir yere kadar iş yapar, iklim cezbetmiyorsa.. Keyifli geceler..
Çok güzel ifade etmişsin..
Teşekkür ederim..
Teşekkür ederim tekrardan.. :)
Tekrardan ricalar.. :)
İkisine de bakar bir erkek bence. Ki erkek olsam ikisine de bakardım. Dişilik dediğimiz şey de olması gereken bir şey zaten. Bunu küçük hareketler, konuşmalar bile belli eder.
Kişiliği oturmayanın dişiliğini ne yapayım?
Cevap
65Cevap
Dişilik önemli, kişilik nerdeyse hiç önemli değil :D
Bu benim şahsi gözlemlerim ve bilgilerim doğrultusunda olmuşmuş bir düşüncedir :D
Dişiliğe bakmaktan kişiliği göremiyorlar.
Benim için kişilik önemlidir. ama çoğu kişi zaten güzelliğe ya da paraya bakar
Kimse dişiliği olmayan biriyle kişiliği mükemmel diye sevgililik talep etmez mantıklı ve doğal olarak. İkisi de bi bütün.
Kişiliği olmayanın , dişiliğini napacaksin ki. Yani her şey disiliktemi bitiyor 40-50dk idare ettin iş bitti ya sonra? Her iki taraf içinde geçerli. Kişiliği olmayan insan aklınıza gelebilecek herşeyi yapabilir. Uzak durun cııs
Erkekler dişiliğinden etkilendikleri kadınla cinsellik.. kişiliğinden etkilendikleri kadınla bir ömrü yaşamak ister
Kaliteli erkekler kişiliği oturmuş dişi ister. Diğer kesim de nefes alsın yetercilerdir ki onlarda mide bulandırır
Karekteri hafif olan bir dişiyi hayatimda istemem, yanında durmayı birak el ele carsida iki adim yürüyemiyorum. İliski yataktan ibaret degil, karekteri sağlam olmalı.
Harun abiyle bir beraberlik istemem açıkçası fakat kişiliksiz bir kadında istemem biri diğerinden ayrı olamaz illa birisiyle kişilik tabiki.
Hem dişilik hem kişilik..
Dişil enerjisi bol olan kızlar 2 ay mutlu eder 12 ay ağlatır hemcinslerim uzak durun..
Bolca kişilik naif bir dişiliğe yarın nikah 🤭😁
Uzun vade de bir ilişki için kişilik, kısa vadeli bir ilişki için ise dişilik...
Dişilik tabi
Dişiliğe karakter de eşlik ederse ilişki süresi uzamış oluyor ya da ilişki ciddileşiyor ama ilk etapta dişilik
Mantıken ben de karşımdakinde o erkekliği isterim arkadaşlar kimse önce kişiliğe bakmıyor inanmayın.
Tabikide karakter Necati
Ortası yokmu bunun adıda dikişlik olsa
Erkeklerin hepsi kişilik , kızların hepsi dişilik demiş xvxjjskss. Tabi ki dişilik. Ama illaki vardirya kişiliğe de bakan.
Kişilik tabikide dünyada 4 milyar dişilik var ama kişilik ondan çok daha az o yüzden nadir olan daha değerlidir.
Dişilik Tabii ki
Dişiliğini yerinde kullanan zeki ve kişiliğiyle göz dolduran bir kadın.💫
Genelde ikisi de kas para boy üçlüsüne yöneldiği için tek farkları bir harf kalıyor...
Dişiliği daha çok ön planda tuttuklarını düşünüyorum.
kişilik diyenlerin % 95'inini dişilik peşinde olması... bence kendileri de karar veremediler hala
Kişilik diyenlere bakmayın siz o yüzden güzel seven kızlar şu an içten içe acı çekiyor
Kişilik derler ama dişiliğini kullanan o…lara bayılırlar.
Dişiliği olmayan birisinin kişiliği kimsenin umrunda olmuyor maalesef
Knk instagramda açık saçık resimlerini koyan esk*rtlara bakman yeterli. Bir sürü beyin yoksunu yazıyor mesela bi kişide resim sanatıyla uğraşıyor kimsenin umrunda değil
Bakarlar sadece kullanmak için asla ciddi düşünmezler
@Tubaacelyaaa aynen öyle
Kişiliği yoksa bı insanın kalan özellikleri de beş para etmez
Kişiliği olmayan kadının dişiliği bir işe yaramaz.
Ooooo şimdi burada çoğu kişilik der ama dm pek öyle demiyor 😬😬
Dişilik. Evlilik olayına gelince kişilik arıyorlar bi tek.
ikiside önemli bence
İşte o "sence".
Bence kişilik daha önemli dişişikte bi tık olması gerekli :)
Buradaki BK yiyenlerden bahsediyorsan onlar dişi sineğe bile şey yapar. Gerçek erkeklerden bahsediyorsan kişilik diyorum.
Dişilik.. Kişiliğe bakan az.
herkes yanlış cevap vermiş kişilik yoksa dişilik bir anlık zevk olur o kadar ya ömrünün geri kalanında kişiliksiz ya da kötü bir dişi ile bir ömür geçmez
işin ilginç yanı da hep dişiler dişilik demiş
Dişilik doyıma ulaşınca geçer karakter baki dir karakteri olmayan bir kadınnın teneke den hiç bir farkı yoktur aynı şey erkekler içinde geçerlidir... 🦂 '
Çoğu dişiliğe bakıyor
Dişi ve Seksi kız görünce içim eriyor. Hele o ince belli ve Seksi kalçalı kızlar pürüzsüz tenleri dehşet ya nerde bize öyle. ki düşmez ki şansımız yok
Kişiliği olmayanın dişiliğinden soğurum sevgimi saygımı tüketirse asla dokunmam ama dokunduğumuda yakarım
Kişilik ne işlerine yariicak Türk erkeğinin onu tasiyacak kapasitede olan da çok az zaten. Lafa gelince kisilik derler o ayri
Dişilik. Kafası kontak olsa bile kadın dişi ise daha çok beğeniyorlar.
ortalama her kız kendisinin kişiliğinin özel olduğunu iddia eder
Kişilik tabi bozuk olmasın ama erkek gibi kızla da yapamam ben
İkisi de gerekli. Biri gerekli diğeri gereksiz gibi bir durum yok.
Kişilik en önemlisidir hocam , beyinle düşünmek gerekiyor. Allah beyin vermiş demi bize 😅
Valla bence erkeklerin işi gücü cinsellik onlara bakana rastlamadım ki bu bir gerçek 😂😂
Benim görüşüm de gerçekten kişilik önemli, dişilik ise son satırlarda :)
Dişilikkkkk erkek için çok önemli daha sonra kişiliğe bakıyorlar fakat o da çok önemli değil 😀
Dişiliği oturan kadının, kişiliğide oturmuş demektir. Sevilir hatta ölünür!
Dişiliğe önem verirler
Kişilik, net…
Dişilik çoğu erkek için daha öndedir.
Kişiliği görecekleri nadiren görüyorm
Kişilik dişilikten daha önemlidir !
Erkekler dişiliğe kadınlar kişiliğe
Hah hadi oradan be kadınlar mı kişiliğe bakıyor 😂
@SorunsalCevap mesela ben evet 😂
kadınlara inanmak erkeklerin doğasında var ama bir istisna yapıp; Bunun deneyimini yaşamadan inanmak mümkün olmuyor maalesef yorumunu yapacağım 😂
@SorunsalCevap öyle bir çıkar umarım
Çıkmasa da dert değil ben artık eski ben değilim 😊
Her iki cinste en önemlisi kişiliktir
Önce dişilik sonra kişilik
Dişilik tabiki
Nefes alsın yeter diyorlar
Kişilik olmayanda dişilik olsa ne yazar.
Erkekler kişilik demiş çoğunluğu 🤣yalaaannnn
Dişilik baştan çıkarır, kişilik hayatına aldırır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?