Hayır tabi ki de evlenirsem bir gün ve kızım olursa kesinlikle eski sevgilimin adını koymam zaten eski sevgilim de olmadığı için bunu düşünmeme gerek yok ama olsaydı bile koymazdım zaten bunu yaparsam eşim beni terk eder :D hem ne gerek var kendi sevdiğim bir ismi koyardım sadece
Hiç abartmıyorum yani beni tanıyan insanlar ne kadar keskin kararlar aldığımı iyi bilirler yani o yüzden abartı gibi geliyor olabilir ama ben sözümün eriyimdir öyle olursa böyle yaparım dediğim her şeyi yaptım.
Eski sevgililerimin isimleri güzel değil ki güzel olsa koyabilirdim ama canısı soyismini benden alacak ismi anneye kalıyor 🥰 o yüzden koymak istesemde koyamam ad koyma hakkı annenindir.
Alp ve Umut ismini çok severdim. Önceden evlenince Umut ismini oğlum olursa veririm diyordum ama eskiden flört ettiğim birinin ismi olduğu için artık koymam.
Ben kin tutmuyorum ama bunu bir eşim öğrense acaba kendini nasıl hisseder? Düşünüyorum da onun yerine kendimi koyup düşününce ben olsam aklı onda kalmış galiba bedeni yanımda olsa bile der içten içe üzülürdüm. Onun için bu haksızlığı ona yapmam. Benim kin tuttuğum kişiler de var ama zaten onların isimlerini de pek öyle beğenmiyorum.
Yani bilmiyorum. Koymazdim herhalde. Koyadabilirdim ama xbjzjs. Ama hala unutamadigimdan ve sırf onun adı diye değil sevdiğim ve seçtiğim bir isim olduğu için. Belli olmaz 😅