Sevgilime verdiğim değeri alamak?

4 yıllık bi ilişkim vardı bitti, sevdiğim için hertürlü fedakarlığı yaptım, onun için üniverstemi yaşadığı şehre seçtim 20 saat mesafeye, ablalarının laflarına, yaptıklarına katlandım sevgiliyken!!, ben 20 saat gittim onun için ilçeden merkeze yarım saatlik yolu gel demeden gelmiyordu, ailesiyle tanışmaya gittim herkes biliyordu bizi 4 yıl geçti okul bitince evlenicektik bana yapılan muameleye sessiz kaldı, saygızlık yapmadım, sesimi bile yüseltmedim ama hiç sevmediler, adım attırmadan atmıyordu, herşeyi talimatla yapıyordu, lafta en çok o seviyordu bensiz yapamıyordu hayatındayken yokmuşum gibiydi, doğruları görmüyordu, sadece onun dediğinden ibaretti konular ben onun için 20 saatlik yola gittim, ailesine katlandım, parası yoktur diye üstüne bide o yarım saat yolu görmeye de gittim, ben eve geldim beni görmeye gelmedi ve hakli olarak bisey istedim yapmadı, ben olsam yapardım ama ciddi anlamda çok doldum, üzüldüm, üni hayatım toksik geçti sevdiğim için hep affettim, hata onda olduğu halde hatasını gösteren yine ben oldum, çabaladım onun yerine de düşündüm, çözüm odaklı değildi hep halı altına atalım diyordu ama kırılan taraf olarak ata ata doldum, konuyu gündeme getiriyordum çözelim diye aynı konular deyip kenara çekiliyordu, üzülmem, kırılmam onun için normalleşmişti, ailesi ve benim aramdaki teraziyi kuramıyordu hep destek oldum şöyle olsun böyle daha iyisi için , hep güzel konuşalım diyordu üzülsem de sus, kırılmam da sus, farkına varmıyordu bile hep güzel, hoş olmalıymışım hissettiklerimi dile getirmemem lazımmış ve bi hafta onun gibi oldum davrandım ilişki bitti arayıp sormadı, ulaşmaya çalışmadı sadece geçen gün yazmış özledim diye ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım?

Sevgilime verdiğim değeri alamak?