Face ve instagram eklemiştim geri çekeyim mi takipi?
Yeni bir kızla tanıştım ama utangaçım, sizce utangaçlığımı nasıl yenerim?
Face ve instagram eklemiştim geri çekeyim mi takipi?
İnsanları yaşıyla değerlendirmeyi sevmem ancak bu yaşınıza kadar bence utangaçlarınızı yenmiş olmanız lazımdı. Bu zamana kadar olmadıysa bundan sonra da olacağını çok fazla zannetmiyorum belki birazcık daha eksilebilir ama tamamen ortadan kalkmaz maalesef
Bu durumu eksiltmenin yollarından bir tanesi o kişiyle iletişim halinde kalmak aktif bir şekilde tabii ki ne kadar çok iletişim halinde kalırsanız o kadar samimiyet kurulur ve zamanla kendinizi rahatlamış hissedersiniz daha samimi sıcak bir ortam oluşur ve çekinmezsiniz
Bence zaman içinde yenebilirsin abi. kendini çok kasma yani başta herkes biraz utangaç olur zaten. ama konuştukça zaten o utangaçlık geçecektir. yani yaş kaç olursa olsun utangaçlık normaldir bunu unutma. yani bir kişi yıllar geçse de utangaç kalabilir. zaten kızlar ile konuşurken de normaldir utangaç olmak. bence bunun için bol bol kitap oku kız ile konuşurken işe yarar. ve utangaçlığı yenmen için üzerine gitmen lazım bu konunun. kız ile iletişim kur sosyal medya olabilir veya telefon ya da yüz yüze. zaten konuştukça samimi olursunuz ve utangaçlık kalmaz o zaman. ve akışına bırak her şeyi..
Sağ ol kardeşim..
İletişim eksikliğin var bunu aşmak için cesur davranman gerekiyor en önemlisi kendine güvenmen lazım bunun nasihat ile veya başka bir yolla olacağını zannetmiyorum yapman gereken şey kendine inanıp, güvenip tanışmak için adım atman gerekiyor. Ayrıca birinden hayır cevabı almaktan da korkma bu dünyanın sonu değil en azından sen duygularını dile getirmiş olursun.
Korkularının üzerine giderek ancak yenebilirsin.. Utanma duygusu oluştuğunda şunu düşünmek iyi gelecektir, "ben utanılacak bir şey mi yapıyorum".. Çok normal ve sıradan şeylere bizler fazla anlam yüklüyor ve utanabiliyoruz..
Cevap
2Cevap
Yenmeye çalışmayarak yenebilirsin. Utangaç olduğunu devamlı düşünmen ve bunu belli etmemek için ćabalaman seni doğal halinden uzaklaştirip ortamı daha çok kasar. Utaniyorsan da utan içinden ne geliyorsa onu yaşa, doğal hallerin seni daha çekici yapar
çok teşekkür ederim benimde içimden böyle biri olmak geçiyordu.. sağ ol 😊
İnsanlarla iletişim kurmaktan utanma. Bunu yenmek için daha çok sosyalleşmen ve ortamlara girmen gerekiyor. Zamanla zaten açılırsın. Kıza karşı da utangaç olursan başlamadan biter bu iş. Kendinden emin ol her zaman.
Arka plan fotoğrafını çok beğendim benimle paylaşabilir misin
@EfeSeymen16 https://www.hizliresim.com/hh00roz
Cansın
@pikauv <33
Utangaçlığı yenebilmek için, yavaş yavaş kendinizi sosyal ortamlarda daha fazla yer almaya zorlamalısınız ve diğer insanlarla iletişim kurma becerinizi geliştirmelisiniz. Bunu yapmak için öncelikle kendinize güveninizi arttırın ve kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda başlayın. Ayrıca, utangaçlığınızın nedeniyle yüzleşmek ve bunu aşmak için bir terapistle görüşebilirsiniz.
Yavaş yavaş konuşmaya başladıkla o utangaçlığını yenersin
Onunla konuşurken utangaç olamamalisin ozguvenli ve kendinden emin olmalisin her zaman daha çekici ve kendince bi tarzın olmalı gözünde yer alabilmen için..
Rica ederimm
Yaza yaza bulusa bukuşa
O gun musait misin de sonra direkt söyle
Abi ne alaka.. tabiki sen diceksin yoksa özgüvensiz duşünur senin için. Kadinlar güçlü sahiplenen eekekten hoslanır
aynı benim flört
kız çok muu güzel
layık görememe psikolojisi de olabilir
sen nasılsın ona göre
tip olarak
işte bundan kaynaklanıyor gördün mü
altında yatan neden bu
ama bunları görme sen zaten yavaş yavaş aliscan
yav üzülme aboo
kız seni soruyorsa sen de onu seviyorsan ztn bunların önemi yok
benimki de utangaç ama ben onu bu konuda rahatlatıyorum, psikoloji okumamın da payı var bana git gide rahat davranıyor
kişisel gelişim ve roman
Zamanla
yenmezsin
Halay çekerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?