Aşk İlişkileri Zengin biriyle tanıştım, parasıyla övündüğü için ben de zenginim dedim. Şimdi sevgiliyiz, ciddi adım atmayı düşünüyor. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İşlerin bu duruma geleceğini tahmin edemezdim zengin olmadığım gibi maddi durumum çok kötü herkes ciddi adım bekliyor erteliyorum Güncellemeler+1 yıl Parasını hiç harcamadım yoksa o da fakir zengin taklidi mi yapıyor? Güncellemeler+1 yıl Ailesi arkadaşları herkes zengin biliyor söylersem onlarla bir daha görüşemem Zengin biriyle tanıştım, parasıyla övündüğü için ben de zenginim dedim. Şimdi sevgiliyiz, ciddi adım atmayı düşünüyor. Ne yapmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Parasıyla övünen genelde sonradan görme veya fakir oluyor ama sen bilirsin jahhz hiç sevmem öyle insan. Direkt uzaklaşmak ya. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Boşuna yırtmıyoruz kendimizi değil mi olduğunuzun gibi görünün diye doğal olun dürüst olun diye.. 0 0 Yorumla
melfkızı Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Adını feriha koydum izle çabuk adımları orada görüp ilerlersin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Parasıyla övünen genelde sonradan görme veya fakir oluyor ama sen bilirsin jahhz hiç sevmem öyle insan. Direkt uzaklaşmak ya.
Boşuna yırtmıyoruz kendimizi değil mi olduğunuzun gibi görünün diye doğal olun dürüst olun diye..
Adını feriha koydum izle çabuk adımları orada görüp ilerlersin.
Adını feriha koydum geldi aklıma
Kaç bölümdür söylememişti
Şansa bak
Gerceği söyle