Aşk İlişkileri Erkekte kalıp sizin için önemli mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 58 kilo bir erkekle çıkar mıydınız yoksa kalıp önemli mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Gncll Erkekte kalıp sizin için önemli mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Önemli zayıf erkek sevmem 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki 1.83 boyunda bir erkek örneğin sana çekici gelmesi için kilosu kaç olmalı? Yorumla justimagineit_ +1 yıl Sevgilim dışındaki erkekler ile ilgilenmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Sevgilinin boyu ve kilosu kaç diye düzelteyim o zaman? Yorumla Soran +1 yıl Zayıf oda sanırım? Yorumla
Yardımcıolunnn11 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Valla benim manitin boyu 186 kilo 64 kuru dal gibi ama çok seviyorum. Bence önemli değil 1 0 Yorumla
sude77j Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Çıkmam 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Soran +1 yıl Peki sence bir erkek kaç kilo olmalı boyu 1.80 + diyelim? Yorumla
HayalperestinSesi Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Karakter önemli 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 58 kiloda ki bir erkekle çıkar mıydın? Yorumla HayalperestinSesi +1 yıl Karakteri iyiyse evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önemli zayıf erkek sevmem
Peki 1.83 boyunda bir erkek örneğin sana çekici gelmesi için kilosu kaç olmalı?
Sevgilim dışındaki erkekler ile ilgilenmiyorum.
Sevgilinin boyu ve kilosu kaç diye düzelteyim o zaman?
Zayıf oda sanırım?
Valla benim manitin boyu 186 kilo 64 kuru dal gibi ama çok seviyorum. Bence önemli değil
58 de çok zayif dayoglu
Çıkmam
Neden?
Peki sence bir erkek kaç kilo olmalı boyu 1.80 + diyelim?
Karakter önemli
58 kiloda ki bir erkekle çıkar mıydın?
Karakteri iyiyse evet
Zargana erkek itici