+1 yılİlk buluşmaymış son buluşmaymış yanımda biri varmış yokmuş fark etmiyor birisi gelip benden para isterse çıkarıp veriyorum bozuk varsa.
Anlıyorlar herhalde tipimden, hep de bulur yani beni birisi. 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Masum saf temiz nur yüzlüysen yandın 😂 Mendil satarlar ya bir tek o zaman alıyorum. Sonuçta dilenmiyor bir şey satıyor. Dilenen kimseye bir şey vermem, İstanbul'da mümkünatı yok. Metroda çocuklar dileniyor tam çıkıyorsun köprüde başka biri ilerliyosun 200 m ilerde bir başkası çok varlar. Ailecek dileniyorlar yayılmışlar koloni gibi meslekleri bu. Aç yoksul olduğu için dilense anlıcam ama öyle değil besbelli
- +1 yıl
😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılGelen küçük bi çocuk veya çalışamaz yaşlı birini gördüğümde veriyorum ama gucu kuvveti yerinde benim yasoma gelmis dileniyor ne para verecem yanimdakine de diyorum kibarlik yapip vermene gerek yok gitsin calissin diye
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılIlk bulusmada degılde baska zaman masaya cagırıp yemek yemıslgımız var karsı taraf hos karsılamamıs olsaydı sogurdum buyuk ıhtımalle hor gormemek gerekır dıye dusunuyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Boş çevirmek hor görmek demek değil bana göre. Kat kat zenginleri var güvenmiyor insan
+1 yılGerçekte vermem, o yüzden yine vermem az önce manipüleden konuştuk büyük sanattır belki ama dost arkadaş aşk ilişkilerinde yapılmaz.. Şimdi versem 5. bulışmada vermeyip yalancı olsam daha mı iyi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Para verir ne olacak yeter ki rahat bıraksın bize
20 Yorumla
+1 yılEli ayağı sağlamsa ve çocuk/genç/orta yaşlarda ise gönderirim masadan. Amacım alın teriyle kazanmaya teşvik.
10 Yorumla
+1 yılDilenci Altın Tasla bile dilense Sakın Kalbini Kırmayın Para Verecekseniz Verin Vermeyeceksen Üzme
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
- +1 yıl
Kimseyi Hor görmemek Lazım
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilime hava atmak icin verirdim yüzümde sahte gülücük ile
18 Yorumla- +1 yıl
ahahahhaa veriririm diyen erkekler tam olarak böyle 😂
- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
Hususi gitmiyorum. Akışa düştüğü an denk gelince yazıyorum.
- +1 yıl
ahahhaa o da kader kısmet 😂
+1 yılBuluştuğum kişiye dönüp "bende hiç yok yaa sen de var mı bir şeyler" deyip ona paslarım 😂
170 Yorumla- +1 yıl
ahahaha söyliyim kafadan elendin 😂😂 son buluşman olur 😂
- +1 yıl
Ne yapayım döveyim mu çocuğu 😂 ben şiddete karşıyım. Meseleleri konuşarak hallederim. Konuştum ve hallettim işte 🤭🤭😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 Allah versin desene kıza sen ver diyor 🤣
- +1 yıl
Sevabı o alsın diye. Onu düşündüğüm için 🥺 iyilik yaptık yaranamadık 🥺
- +1 yıl
yaa 😂😂 senin şu düşünceli hallerin göz yaşartıyor 🥺
- +1 yıl
Emniyetten aradılar zaten. Yarın gel göz yaşartıcı bomba olarak başla dediler :/ bombaların maliyeti yüksekmiş :/
- +1 yıl
espriye gell söyle lütfen beni tutuklasınlar 🥺🥺
- +1 yıl
Neden turuklayacaklar seni. Ne suç işledin itiraf et bana 😡
- +1 yıl
Senin esprilerini duymak yaşaklansın bana tutuklanayım mahrum kalayım bence hak etmiyorum 😂😂
- +1 yıl
Şimdi sen "hak etmiyorum" derken senin esprilerine layık değilim mi demek istedin yoksa daha iyilerine layığım mı demeye getirdin 🤔
- +1 yıl
Ben A diyeyim sen B anla 😂😂
- +1 yıl
yok yok B diyeyim A anla 🤔😂
- +1 yıl
Peh sen ne anlarsın 😪😂
- +1 yıl
Kalbim çıt pıt 🥺🥺
- +1 yıl
Seninki çıt pıt oldu. Benimki "ben artık çalışmıyorum" deyip işi bıraktı söylediklerin yüzünden 😔 Bunlar son sözlerim olabilir. Onu çalışmaya ikna edemiyorum 😔
- +1 yıl
Söyle iş başı yapsın yoksa aç kalır 😂 ekonomi kötü 😂
- +1 yıl
Beni dinlemiyor. Sana tripli. Ona kebap ısmarlama sözü vermezsen çalışmayacakmış 😱
- +1 yıl
Ben ne dedi? 😱 B diyorum A anla dedim ne varki bunda 🙄 Sen beni boykot etmek için yer aramışsın kalbim iflas etti 🥺🥺
- +1 yıl
Anlayan birim beyin. Hisseden birim işi boykot ediyor. Beynim durmadı kalbim durdu totitotiiiiii 😭
Ölüyorum anlasana. Kop artık şu kebaptan. Ver şunun sözünü 😭😭 - +1 yıl
ahahahahah bihtere kadar dayandı iş durum ciddi demekki 😂😂 veririm ama yalandan 😂
- +1 yıl
Onu uzun süre oyalama yetmez bu. Kolay kanacak bir kalp değil benimki 🥴 gerçek sözü almana kadar mücadele edecektir 🥴
- +1 yıl
eee şey neyin sözü olay neydi kii 🫢🫣
- +1 yıl
3 değil 33 maymunu da oynasan kurtulamazsın diyor :/
Yahu arada ben kaldım. Ne istiyorsa ver de barışın :/ hayatım söz konusu 🥺 - +1 yıl
Napıp ediyosun hep beni borçlu çıkarıyorsun bunu nasıl başarıyosun acaba 😂 10 kuruşumuda böyle aldıydın zaten 🥺10 kuruşu sana kaç hafta ödemedim kebabı kaç yılda öderim sen düşün 🤣🤣
- +1 yıl
Ama ben alırım buna emin olabilirsin 😂 10 kuruşun peşini bırakmayan ben kebabın peşini bırakır mıyım hiç 😂😂
- +1 yıl
ahaahah bunu bildiğimden dolayı o topa girmiyorum ya zaten bak hemen unutucam ee şey konu neydi 🤔😂
- +1 yıl
Konu ölüm kalım meselesi 😂
Beni son yolculuğuma mı uğurlayacaksın yoksa lahmacun mu dürüp yedireceksin 😂 konumuz bu 😂 - +1 yıl
konumuz senin beni hep borca sokman 🥺 niyeyse hep ben borçlanıyorum 🥺 böyle dostluk görmedim 🙄
- +1 yıl
😂 😂 Demek hep sen kendini affettirmeni gerekecek şeyler yapıyorsun 🤔😂
- +1 yıl
Neeeee 🥺😱 Ben kötü biriyim yani🥺 yani ben hep affedilcek şeyler yapıyorum🥺 ben yanlışım yani 🥺 tamam tamam ben anladım anlayacağımı 🙄 kalbim ex oldu 🥺
- +1 yıl
Beni böyle kandırabilir misin sence 😂 İyi denemeydi ama olmadı 😂
- +1 yıl
Kalbim ex olmuş diyorum deneme diyosun 🥺 inanamıyorum bana yalancı dedin 😱 bakalım nasıl affettireceksin kendini 🥺🥺🥺
- +1 yıl
Tamam hadi üzülerek kebap borcunu siliyorum 🥺 affet beni. Biz dargın kalamayız. Gözüme uyku girmez benim yaa 😭
Üzülen değil hep gülen emojiler attığımız zamanlara dönelim 🥺 - +1 yıl
bana yaş fındık yolla da gözümden yıldızlar fırlasın 🤩🤩 😂
- +1 yıl
Bana bunu benim doğum günümde hatırlat. Şimdi yaş fındık olmaz. O zaman olgunlaşır fındıklar. Yollarım yersin 😂
- +1 yıl
yiiiaaaa Akacıkkk 🥳😍 ama doğum gününde bir de 😂 tüm fındıklar durmuş bir tek doğum gününde olgunlaşacaklar 😂 doğum gününde hediye almak yerine hediye veren insan krall krallll 😂😂
- +1 yıl
Ben böyle bir mübarek günde doğdum işte 😂
Hediyeden kurtuluşun yok. Bana layık muhteşem bir şey ayarlarsın 😎 - +1 yıl
Hiçbir hediye sana layyık olacak kadar mükemel değil maalesef 🥺 sana layık bir şey bulamadığım için alamıyorum 🥺
- +1 yıl
Bulamadıysan kendin yaparsın 🤔 senin kıymetli zamanınla oluşmuş bir hediyeye sahip olabilmek bir lütuftur dimi 🤔
- +1 yıl
vayyy 😂 ık mık desem kendimi nakavt etmiş olurum, iyi yakaladın 😂
- +1 yıl
Ekmeğimin yani şey 😶 hediyemin peşindeyim ben. Ve kovaladığım şeyi yakalarım 😂 benden kaçmaz 😂
- +1 yıl
djsajdja ona iknayım biliyorum asla bırakmazsın 😂
- +1 yıl
Şimdiden düşünmeye başla ne yapacağını 🤭 Ağustosa az kaldı. 😎
- +1 yıl
naptı etti beni yine borca soktu yaa 🤔😂😂 bak yine yaptın bunu nasıl oldu anlamadım bile 🤣
- +1 yıl
Sanatımı icra ediyorum şurada. Benden ders al. 😂 Sen de benim gibi usta bir sanatçı olabilirsin 😎
- +1 yıl
Ağlayıp sızladım yalandan ikna olup sildin vazgeçtin sonra nasıl oldu da ben yine borçlandım 🤔 Helal olsun bu alemde teksin yapıyosun bu sanatı 😂😂
- +1 yıl
Kurs açıyorum bu konuda. Eğitimlere katılmak istersen mobil bankacılık uygulama giriş bilgilerini mesaj yoluyla iletip eğitimi almak istediğin tarihi belirt 😂
- +1 yıl
yaaa😂 teşekkür ederim benim dolandırıcım var duyarsa çok üzülür 😂 onu aldatamam 🥺
- +1 yıl
Sen söylemezsen nerden bilecek :/ hem ilişkinize heyecan katılmış olur. Adrenalin dolu günler sizi bekliyor 😈 acaba ona yakalanmadan kendini bana dolandırabilecek misin yoksa bir açık verip her şeyi berbat mı edeceksin 😈
Denemeye ne dersin 😈 - +1 yıl
Ben çok sadık bir mağdurum. Dolandırıcıma ihanet edemem çok ayıp😂
- +1 yıl
Kalmadı senin gibileri. Sana sahip olduğu için çok şanslı. Kıskandım onu 😔
- +1 yıl
😂😂benden enayisi şamda kayısı 😂
- +1 yıl
Ay öyle dedin daha bir ilgimi çektin 😇 senin dolandırıcınla arana fitne fesat karıştırıp ayıracağım sizi. Sonra seni üzgünken teselli edip dolandıracapım ve sen farkında olmadan tüm banka hesaplarını önüme sermiş olacaksın. Adına krediler çekip seni borç batağına iterken ben günümü gün edip hayatın tadını çıkartacağım 😇 İkimiz de çok mutlu olacağız 😇😇
- +1 yıl
yaaa sen ne kadar düşüncelisin yaa ben yorulmıyım diye planlarda yapmış 😂 beni dolandırıcıdan kurtarıp daha büyük dolandırmaya çalışan biricik Akamız iyi ki varsın 😂😂
- +1 yıl
Yaa sen de iyi ki varsın 😇 sen olmasaydın kimi dolandırırdım ben 😇 Allah sana uzun ömür ve bol kazançlar versin 😇 bol bol dolandırırım bı sayede 😈
- +1 yıl
ahahah amin diyesim bile gelmedi bi düşündüm 😂😂
- +1 yıl
Farketmez ben işimi sağlama aldım. Uzun ömür ve bol kazançla seni dolandırırarak zengin olacakken kısa ömürlü bir yaşam sürmen halinde ise mirasını bana bırakacağın için rahata ereceğim. Kurtuluşun yok totitoti. Avucumun içindesin 😂
- +1 yıl
bak yine naptı etti başardı 😂
- +1 yıl
AKaKesKinKa farkı 🤭🤭😂😂😎😎
- +1 yıl
Esprilerimin nesi var 🙄 neyini beğenmiyorsun 🙄
Bayat konu arası taze trip yapmaya geldim 😡 - +1 yıl
Geç onu 😂 doğum gününde fındık yollayacakmışsın🤩😍 neler neler unutmuşum ben😂 geçen kuymak ve hamsi şimdi fındık 🤩 daha neleri unuttum kim bilir😪
- +1 yıl
Hatırlatıyorum işte 🥴 cidden acaba daha neler var 🥴 onları da ilerleyen sorularda göreceğiz artık 😂😂
- +1 yıl
Ava giderken avlanan nunuum🤗😇😍 fındıklarımı hazırla 🤩😂😂
- +1 yıl
Ağustos gelsin hele 😂 bir küçük kutunun içine en dıştaki yeşil kabuklarından çıkarıp koyar gönderirim 😂 yaş halde kutuya koyacağım için senin eline geçene kadar siyahlar kabukları. Rutubetli gibi görünebilir. Ama kabuğu kırınca içi sağlamdır 😂
Aslında en iyisi gelip burada dalından koparıp yemen 🤔 gel 1 hafta fındık topla. Toplarken yiyebildiğin kadar yemek serbest 😂😂 - +1 yıl
Küçük mü🙄 ne kadar küçük 🥺çok küçük değildir dimi😂😂😂
İyi bantla ama yolda bana gelene kadar azalmasın zaten kğçük olan kutu 🥺😂 - +1 yıl
2.5 litrelik fanta alıp içerim. İçine de fındıkları tek tek sokar kapağı kapatır yollarım 😂😂
Portakal aromalı gazlı fındık olur 😂😂 - +1 yıl
Ahahaha çok komik 🙄 istemiyorum bişi 😪
- +1 yıl
Teklif yaparım ama ısrar etmem 😔
- +1 yıl
Teşekkür ederim düşünmen yeter🙄
- +1 yıl
Nunum ne derse o 😇😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dilenciye para vermem ama gerçekten zor durumda olan fakir birine veririm fakire yardımcı olmak Sevap dir
10 Yorumla
+1 yılGenelde çingen oluyor çoğu açsan yemek ısmarlayayım ama para vermem derim
10 Yorumla
+1 yılParamı çıkarıp arkamı dönerek veririm parayı.. 😄
14 Yorumla- +1 yıl
niye arkanı dönerek 🤔
- +1 yıl
Öyle yaparlar ya hep.. Nazar değmesin diye galiba.. 😄
- +1 yıl
Bunu bilmeyen ben 🙄 nazara inanırım başıma gelirse söylerim öyle verir 😂
- +1 yıl
Aydınlatmayı severim.. 💥😄
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Allah versin der gönderirim
20 Yorumla
+1 yılVericez mecburen kıza rezil olmayalım 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Vermeyin, ben vermediği için takdir ettim içimden rol kesmediği için 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYol al demişliğim var 😂
117 Yorumla- +1 yıl
dersin sen 😂erkeklerin vereceği tepki bu ama kız var ya karşılarında kız ne düşünür diye kalıyorlar 😂😂
- +1 yıl
Hee dogru kız var diye maymuna dönen cok erkek var 😂 kotu be
- +1 yıl
Maymundan soğudum bak 🥺
Hiç ses etmemiştim öylece beklemiştim napacak diye 😂Kibarca yolladıydı. Ben çıkarıp verir sandım vermeyince takdir ettim 😂 - +1 yıl
En dogrusunu yapmıs. Coluk cocuga yemek ısmarlar , top alırım dilenciye kuruş vermem.
Sen de az psikopat değilsin heee 😂 - +1 yıl
yav ben neden pisiko oldum şimdi 😂😂
- +1 yıl
Çünkü olabiliyorsun 😎😂
- +1 yıl
yaaa bak 😂 tanımak o tanımak ölçme ve değerlendirme gibi 🤣🤣
- +1 yıl
Ölçme değerlendirme ne kız ar-ge çalışması gibi 😂
- +1 yıl
jajdjadj başka nolacağdı 😂😂duygusal ar-ge bu 😂😂
- +1 yıl
Bak bak nasıl keyiflendi kadın şiveye baglayıp random sıktı 😂
- +1 yıl
😂😂 random en sevdiğim yaa ama çoğu sevmiyor 🥺ben randomcuyum "😂" şu tipi atmak zor geliyor
- +1 yıl
Random ama düzenli random 😂 kafiyeli random mu olur ya 😂
- +1 yıl
yaaa nasıl olcağdı 🤔çok iyi random atarım 😎 djasjdsjadj herkes bayılır bir kere ilk defa randomumu beğenmedi biri 🙄
- +1 yıl
Beğenmedim demedim ki kız 😂 asırı duzenli baksana 😂
- +1 yıl
özellikle yapmıyorum ki 🤔 ya da yapıyorum bunu obsesyonlar anlar sen ne anlarsın 😂😂
- +1 yıl
Böyle de düşünceli işte 😂
- +1 yıl
her zaman 😎
+1 yıl😀 İlişkinin adağı olur
121 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha süperdi bu 😂 geri çevirmiştik demekki ondan olmadı 😂
- +1 yıl
Beddua almışsınız demek 🤣🤣
- +1 yıl
yaaa 😂😂
- +1 yıl
Bidahakine boş geçme 😀 fakir bedduası çok tutar
- +1 yıl
Yok be beddua etmiş ama o bana dua gibi geldi kurtuldum bence 😂
- +1 yıl
🤣🤣 O zaman bidahaki denemeye dilenci kirala
- +1 yıl
yaa 🤣🤣🤣 parayla beddua harika 😂
- +1 yıl
Süper Fikirler hep benden çıkar 🤣 sen bidaha flört yaptığında bana ulaş bak ne Fikirler çıkıyor
- +1 yıl
😂😂 not alıyorum aklımdasın
- +1 yıl
Al al 🤣 ben hemen ayırırım seni birden soğursun
- +1 yıl
Ayrılmaya ne var ya o kolay 😂
- +1 yıl
Kız kısmı duygusal oluyor bağlanıyor hemen 🤣
- +1 yıl
Kız kısmı 😂öyle dedin çok duygulandım🥺
- +1 yıl
🤣🤣 Bir kutu peçete al derimde çok pahallı sakın ağlama ağlamak lüks
- +1 yıl
😂 koluma siliyorum ben yaa sorun olmuyor 🤣
- +1 yıl
Iyy sümüktw akar şimdi beni kızlardan soğuttun artık ölene kadar erkeklere bakarım 🤣🤣
- +1 yıl
doğru yolu bulacağını biliyordum 🤣🤣
- +1 yıl
Tövbe de kız 🤣 ıyyy düşündüm hemen vazgeçtim
- +1 yıl
Çabuk döndün 😂😂 bu ne hız 😂
- +1 yıl
🤣 Olacakları düşün bakalım sen bile dönersin
- +1 yıl
hayal dünyam dondu ulaşılamıyor 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGelen çocuk degilse şutlarım
10 Yorumla Yaşandı. Vermedim para
10 Yorumla
+1 yılAtarım bi deste para
13 Yorumla- +1 yıl
deste 😂
- +1 yıl
Ne olacaktı 🤣🤣
- +1 yıl
düzine 😂 deste nedir😏 cimri diyecekler arkandan 😂
İlk buluşma hep kanser
11 Yorumla- +1 yıl
sorma valla ya
+1 yılElimde olanı veririm kabalık etmem
10 Yorumla
+1 yılher gördüğümde sadaka veriyorum zaten..
10 Yorumla
+1 yılVermem
10 Yorumla
+1 yılGeldi yemek ısmarladım 😂
10 Yorumla
+1 yılMekanın gedikli dilencilerinden değilse veririm
10 Yorumla
+1 yıl10 lira verip gönderirim.
10 YorumlaVerirdim bir yeşillik
10 YorumlaMekan farketmez elini boş cevirmm
10 Yorumla
+1 yılveririm bir şeyler.