Çoğu zaman dert yanarız anlaşılamıyoruz diye. Sizce bunun bir klavuzu yazılabilir mi?
Klavuza bir madde yazılsa siz ne yazarsınız bakalım?

Çoğu zaman dert yanarız anlaşılamıyoruz diye. Sizce bunun bir klavuzu yazılabilir mi?
Klavuza bir madde yazılsa siz ne yazarsınız bakalım?

Ben genel olarak şunları yazardım aslında
Denge ve dikkat olmalı demişsin sanki 😊
Erkekler her an cinselliğe hazırdır.. Kadınları ise o kıvama ancak duygusal zekasını kullanabilen bir erkek getirebilir.. Erkeklere giden yol mideden değil yataktan geçer.. Kadınin ise gardıni düşüren şey.. romantizmdir. Erkekler ayrılığı kafaya koymuşsa.. ilgisini geri çekerek kadıni ayrılması için zorlar. Erkeklerde göze hitap etmek gerekir.. Kadında ise kulağa. Erkekler için erotizm önemliyken Kadınlar için romantizm ön plandadir. Erkekler istedikleri zaman değil ancak kendilerini mecbur hissettikleri zaman evlilik kararı alır Kadınlar daha çok beyinlerinin yaratıcı estetik duygusal bölümünü kullanırken Erkekler ise beyinlerinin sistematik.. mantıksal bölümünü kullanır Duygusal zekasını keşfedip kullanabilen.. farkındalığı yüksek erkekler cok nadir türlerden olup.. nesli tükenme tehlikesi altındadir.. bu yüzden koruma altına almak gerekir.. .
😊 maalesef ihtisas yaptik
En önemli şey kesinlikle 👍
Kadını anlamak için... "ne hissediyor" diye düşün ve sadece samimi davranki anlayabılesın..
Erkeği anlamak için... "neyi hedefliyor" ona odaklan.. duygularını kontrol ederek düsün ve Erkeğin yeteneklerıne odaklanki anlayabılesın
Eig için teşekkürler 🎉
teşekkürler biBot :)
Hamam böcegini takip edeceksin. Hamam böcegi hızla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdüğün zaman kadınları da anladın demektir.
Cevap
4Cevap
Karşı cinsle iletişim sırasında yapılması gerekenler.
Kural 1:Kadınları anlamak teorik olarak mümkün değildir.
Kural 2: Kadınlara haksız olduğu anlatılamaz.
Kural 3: Yav he he cümlesiyle olası bir fırtına bertaraf edilir.
O da doğru :D
Kadin erkek diye bir ayrim sadece cinsellikte vardir yoksa her iki cinsiyette insandir ve tum insanlar gibi birbirinden farkli dusunce ve davranislar icindedir
Anlamaya çalışmayın "-mış" gibi yapın. 😂
Her erkek direksiyonun başında olduğunu bilmek ister.
İstiyebilir tabiki ama en mülayim erkek bile bir pohpohlanma ister
İnsan kendini bile anlayamıyorken başkasına kılavuz nasıl hazırlasın.
Erkeklerin düz beyinli olduğunu kadınlar kadar derin düşünmediklerini ve ilişki içersinde erkek davranışlarının çok sorgulanmaması gerektiğini yazardım
Anlayamazsınız
Ve son😃
Ben yazmam üşenirim..
Sayfalar sürebilir ama
Kadınları yazmam o kadar mürekkep ile uğraşamam
Kimseyi anlatamıyorum ben artık kısa ve net
Herkes üzerine düşeni yapsın, kılavuzu gerek kalmaz yazardım.
Akışına birak , uğraşma
Anlayamazsınız diye yqzıp bırakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?