Sevdiğiniz/eşiniz sizi nasıl etkiledi, kandırdı ya da ikna etti?
Sevdiceği olmayanlar da etkilendikleri kişinin nasıl etkilediğini söyleyebilir.. İllaki biri etkilemiştir.. :))

Sevdiğiniz/eşiniz sizi nasıl etkiledi, kandırdı ya da ikna etti?
Sevdiceği olmayanlar da etkilendikleri kişinin nasıl etkilediğini söyleyebilir.. İllaki biri etkilemiştir.. :))

Soruyu değiştirip nasıl etkilenirim'i cevaplayayım çünkü "işte o" diyebileceğim bir durum olmadı.
Dini inançlarını karakterine yansıtmış hatta bütünleştirmiş, sorumluluk sahibi, güler yüzlü, insanlarla iletişimi iyi olan, seviyeli ve mesleğini eline almış bir insan beni etkiler ve ikna da eder.
Sigara da içmiyorsa ben tamamım.🤭
Meslekten kastım illa diplomalı, kravatlı olması değil. Ailesinin maişetini temin edebilecek bir meslek. Maddi durum ve tip benim için çok çok sonra gelir.
ALLAH hayırlısını versin.
Cidden sizi etkileyen biri olmadı mı bu zamana kadar?
Enteresan. Hislerin gelmesi de bir etkilenmedir aslında.
Vovv :) inşallah
Hiç unutmuyorum. Yurtta eşyalarımı topluyorum, biraz uykusuz ve yorgunum. Tamamiyle memleketime döneceğim çünkü. O sırada kendisi bana bir mizahi resim atmıştı. O durumun içinde iken öylesine gülmüştüm ki... Tam beni anlatıyordu desem yeridir. Görseli de ekleyeceğim hatta aşağıya. O gün işte, o attığı görsel tuzu biberi oldu. Ondan öncesinde de hiç yardım istemediğim halde uzun uzun yardımcı olabilmek adına bana ulaşmıştı, sabahın köründe bir de. Kendisini bana uzun uzun açıklaması, vaktini bana harcaması, beni güldürmesi derkenn... Görseli attığı aynı gün konuşmaya başlamıştık artık. O şekilde...😄

:)) gülesiniz varmış
Sevdiğim değil ama tam hoşlanma aşamasında olduğum biriydi. Güzel sözlerle etkilendim başta. Çok değil Bikaç ay sonra C.. sllik konusu açması ile engeli bastım. 18'imde oldu bu tecrübe olarak görüyorum 18im bitmek üzere Daha da kimseden etkilenmem kolay kolay.
İyi bir karakter koymuşsunuz ortaya tebrikler..
Daha gençsiniz, karşınıza size değer veren insan çıkar inşallah..
İnşallah, çok teşekkür ederim. Allah herkesi kendisi gibi insanlarla karşılaştırsın 🙏😊
Amin :))
Ağırbaşlılığı, İslam dinini yaşayış tarzı, yaşamaya çalışıyor olması etkilemişti.
Maalesef nasip değilmiş. Bilemezdim en zor günlerimde bırakıp gidecekti.
İşte insan bilemiyor insanın içindekini..
Maalesef.
Cevap
1Cevap
Sahur programıydı :)) inşallah yenge hanım iftar yemeği yapmıştır 😄
Adam artık ne kadar çektiyse, diline vurmuş. :D
Eski nişanlım, beni ben olduğum için kabul etmiş, hiçbir zaman ne karaterime ne görüntüme ne de hayat görüşüme saygısızlık yapmıştı.
Neden eskide kaldı?
Sorumluluk sahibi değildi, çalışma-ayrı ev tutma konusunda eksikti. Bundan ötürü bitti
Haklı bir sebep 👍
Haklı olmanın insanı mutlu etmediği nadir olaylardan maalesef. Ama vicdanım rahat en azından
Bazı kararlar mutlu etmez elbette.. Nefiste var sonuçta.. Ama vicdanın rahatlığı kadar büyük bir rahatlık da yok.. :)) Hayırlısı olsun
Amin :)
Hatırlamıyorum unutmuşum
Eşini mi sevdiceğini mi? :))
Geçmiş silinmiş 😬
Muazzam bir özellik :))
Bu özelliği verene şükürler olsun 😌
Öyle kolay kanmam kimseye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?