Sevgilim hep yanımda oldu ama onu sevmiyorum. Ailemle de aram açıldı, ne yapacağım?

• sevmiyorum ama ilk sevgilim olduğu için terk etmiyorum. En bastan bana teklif ederken bir yüzük alayım başlayalim işe demesinden dolayı nefret ediyorum içten içe.. annemle tanıştırdım bize geldiğinde sevdiğim komşum gördü, sana hiç yakışıyor canım, dünya güzelisin dedi.. zaten sevmiyordum iyice soğudum. Hediye alıyor, babam vefat etti. Anneme her işinde yardım ediyor. Taşındık evi taşıdı, kartonları buldu.. gittiğimiz yerde her şeyi abonelikleri halletti. Neyse ben sevemiyorum , çocuk kuran kursu hocası bu arada... kurstan izin alırken, babam öldü anneme yardım etmem lazım demiş, vermişler. Geçen de veli toplantısı olmuş, aynı köydeki okuduğu arkadaşının babası demiş ki sen gelmiyor musun çocukların toplantısı var demiş. Gidince de müdür sizin öldüğünüzde söylemişti demiş. Sonra yalan söyledi diye 1 ton kömürü kursa taşıtmislar. Bunu söyleyip senin için neler yaptım diyor, tamam ama sevmeyince olmuyor
Sevgilim hep yanımda oldu ama onu sevmiyorum. Ailemle de aram açıldı, ne yapacağım?