Hayır, böyle birisi yok. Ben seviyorsam karşı tarafında sevmeme gibi bir ihtimali yok, en azından ben hiç karşılaşmadım. ( boş ego kasmıyorum yanlış anlaşılmasın )
Hayır beni sevmesini istediğim kimse yok. aslında ben kişi için değil de aşk duygusu için konuşabilirim yani aşkı yaşamak isterdim. ama özellikle şu kişi ile yaşayım diye bir derdim yok. zaten bir kişiye takılı kalıp saplantılı aşık olacak birisi değilim. biri beni severse bende onu severim beni sevmez ise o zaman da sevmem hiç bir şekilde. bu yüzden de şua özel birisi yok. beni sevmesini istediğim sadece duygular var. duygular ile haram hiç iyi değil. genelde pozitif değil olumsuz duyguları çekiyorum ben hayatta. olumlu duyguları da çeksem zaten daha yolunda giderdi her şey ama şu an gitmiyor
Ben aşktan soğudum ya anlatabiliyor muyum yani eskiden sevdiğim kişiyi tavlamak için uğraşırdım şimdi sevdiğim kişiye bakınca sadece bir erkek, dümdüz erkek, hatta kahrı çekilmez bir varlık olarak görüyorum ben insanlara güvenmiyorum teşekkürler.
Aslında var. Kafamın uyuştuğu bir insan, eğer hislerimiz karşılıklı olursa çok daha iyi olabiliriz diye düşünüyorum. Sevmese de zorla sevdirecek değilim.
Olsa ne yazar? Hiç bir kızdan “senden hoşlanıyorum veya seni sevdim şimdiye dek vs vs” gibi şeyler duymadım daha önce, ki dese de pek hoşuma gitmez çünkü inandırıcı gelmez kulağıma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Hayır, böyle birisi yok. Ben seviyorsam karşı tarafında sevmeme gibi bir ihtimali yok, en azından ben hiç karşılaşmadım. ( boş ego kasmıyorum yanlış anlaşılmasın )
Biri veya birileri beni sevsin gibi bir çabam isteğim yok. Sevenler yetiyor.
Sevmesi gereken seviyor gerek yok
Hayır beni sevmesini istediğim kimse yok. aslında ben kişi için değil de aşk duygusu için konuşabilirim yani aşkı yaşamak isterdim. ama özellikle şu kişi ile yaşayım diye bir derdim yok. zaten bir kişiye takılı kalıp saplantılı aşık olacak birisi değilim. biri beni severse bende onu severim beni sevmez ise o zaman da sevmem hiç bir şekilde. bu yüzden de şua özel birisi yok. beni sevmesini istediğim sadece duygular var. duygular ile haram hiç iyi değil. genelde pozitif değil olumsuz duyguları çekiyorum ben hayatta. olumlu duyguları da çeksem zaten daha yolunda giderdi her şey ama şu an gitmiyor
Ben aşktan soğudum ya anlatabiliyor muyum yani eskiden sevdiğim kişiyi tavlamak için uğraşırdım şimdi sevdiğim kişiye bakınca sadece bir erkek, dümdüz erkek, hatta kahrı çekilmez bir varlık olarak görüyorum ben insanlara güvenmiyorum teşekkürler.
Aslında var. Kafamın uyuştuğu bir insan, eğer hislerimiz karşılıklı olursa çok daha iyi olabiliriz diye düşünüyorum. Sevmese de zorla sevdirecek değilim.
Evet var fakat daha mesaj atmadi bana bekliyorum🙂🙂herhalde sevmicek 2 gün daha beklicem sonra beklemicem. duymuştur beni mutlaka 47 saati kaldii
Sevmesini en istediğim kişi tarafından seviliyorum 🥰
Yok bee hevesimizi aldık istemeyle olmuyormuş bu işler..
Hayır beni kimse sevmedi sevmez sevmeyecek de zaten
Sevmesini istediğim biri var.
Ee ne duruyon sen direk sölesene kendisine sevsin senii delüü neden cekiniyonkii🙂🙂 belki o da seni bekliyordur
Haberi var
Kedimiyiz lan biz 🙄 @alacabulaca sen sevmeyeceksen başka birini etiketleyeceğim haberin olsun 🤨🤨
Etiketle
@Alacabulaca etiketle dediğin için etiket yapmayacağım
Beklentim 0
Cortex olabilir belki. :D
Ahh corti üzümlü kekim 🥺
Corti sen varken bana bakmaz ama baştan kaybettik 😂
Ben varken de sana yürüyordu ahhaahs😂
Bana 1 sana 10 😂 bana yâr olmaz o shhff
Üzgünüm şşöwğsp🤪
Değilsin yalancı sjdjdnr😂
Tamam beeee şsğsğdldl
😂😂😂 taaam beee bulaşmayalım jsjd
Yok hayır. Sevilmeseydim evet diyebilirdim buna.
İsmi, cismi yok. Samimi olsun yeter diyerek bekliyorum.
Sevmesini istediğim ve binlerce kez şükürler olsun ki coooookk seven biri var ❤️
Olsa ne yazar? Hiç bir kızdan “senden hoşlanıyorum veya seni sevdim şimdiye dek vs vs” gibi şeyler duymadım daha önce, ki dese de pek hoşuma gitmez çünkü inandırıcı gelmez kulağıma.
@Bir_sızıntı_kalbim tabiki de ❤️🌹
🥰🫶🏻
Evet Var @eco16 Kardeşim Beni Sevsin Yeter
Ben herkes beni sevsin isterim ama ask anlamindaysa suanda gecen seneki hoslandigim cocuk beni sevsin isterim
Sevmesini istediğim kişi seviyor zaten.
sevmesini istediğim seviyor zaten
herkes beni sevsin isterim :)
Olsun birisi Artuk
Hayır, isteyen sevmek için sebep aramaz.
Öyle biri yok
Valla yok beni sevenler anca üzer
Hayır özellikle beklediğim birisi yok
Herkes sevilmek ister ben de tabi
Maalseff yok
Biri var evet 🥰
Var ama beni sevmez, beyfendi * meşgul Şu an
Hayalimdeki bir gün karşıma çıkacak o kız..
Seven sever zorla mı sevdireyim
Isterdim ama imkansiz
@Barış_LonelyForever çok istiyorum ama utanıyorum o yüzden gizlendim.🙈
Var ya da var dı.
kesinlikle evet var da işte :(
Evet var
Evett
Allah sevsin yeter
Vardı artık yok
Evet hemde çok 🥺
Kalmadi
Hayır yok