Bence daha gencecik yaşta hayatını karartmamalı kimse 😅 gençliğini yaşamalı
Neden bu kadar acele eder. Abisi evlenir evlenmez. Kendisinin de evlenmek istemesi bu yaşta.
Ve üstelik bu erkekler neden paraya tapan kadınlarla evleniyor?
Bence daha gencecik yaşta hayatını karartmamalı kimse 😅 gençliğini yaşamalı
Neden bu kadar acele eder. Abisi evlenir evlenmez. Kendisinin de evlenmek istemesi bu yaşta.
Ve üstelik bu erkekler neden paraya tapan kadınlarla evleniyor?
Bir erkeğin evlenme kararı alması tamamen kişisel bir tercih ve tercihleri doğrudan etkileyen faktörler değişebilir. Bazı erkekler, genç yaşta evlenmeyi tercih ederler çünkü ailelerinden gelen geleneksel beklentiler veya kişisel inançları vardır. Ancak, evlilik kararı kişinin kendisi tarafından verilmelidir ve bu kararın aceleci bir şekilde alınmaması ve iyi düşünülmesi önerilir.
Ayrıca, bir erkeğin neden "paraya tapan" bir kadınla evlendiği hakkında genel bir yargı yapmak zordur. Her insanın kendi kişisel tercihleri ve öncelikleri vardır ve bazıları için para önemli bir faktördür. Ancak, bir ilişkide sadece maddi unsurların önemli olduğunu düşünmek yanlıştır ve sağlıklı bir ilişkinin birçok farklı faktöre dayanması gerekir.
Doğru kişiyi bulduysa neden yanlış olsun ki? Hem "hayatı yaşamak" dediğimiz şey nedir ki? Tek başına çapkınlık yapmak mı? :) Evli insanlar da pek tabi hayatlarını doyasıya yaşayabilirler. Bir insanın kişiliği sıkıcıysa bekâr evli farketmez hep sıkılır
Evlenmeyen erkekler çapkınlık yaparak mı geziyor?
Evli insanlar hayatını yaşayama diye bir şey yok doğru da ekonomik sebepler ortada, ülkenin hali ortada...
Tabiki hayır, sorunun sorulus biçimine bakarak hayatlarını yaşasınlar kısmına istinaden yazdım. Yani konu ekonomik zorluklar ise evli de olsa bekâr da hayatını yaşayamaz, konu ekonomik değilse insan kafa dengi biriyle evlenirse de pek güzel hayatını yaşayabilir
vaybe erkek olarak boyle dusunmen kizlar bile capkinlik yapan erkekleri normal karsiliyor oysaki capkinlik sapiklik demek
@ruhhalim2828 kime yaptın bu yorumu acaba?
Aynen çok kapalı yazmışsın ayrıca hangi yazı seni böyle yazmaya sevk etti onu da yazarsan belki konu sahibi kendi mesajına açıklık getirir :) ben sadece insanların hayatlarında aldığı, alacağı kararları bizlerin mantıklı/mantıksız diye eleştirmesine karşıyım evlilik mantığa aykırı bir şey değil ve kimsenin "hayatını yaşamasına" engel de değil, hayatımı yaşayamadım diyen varsa hangi açıdan evli olup çapkınlık yapamadığın için mi diye sorarım sadece :)
O kadar erken evlenmek bana çok saçma geliyor.
Bu benim fikrim kendi fikrimi beyan ediyorum bir erkek erken yaşta evlenirse olgunca hareket etmez bence hem kadın hem erkek erken yaşta evlenmemeli
Kesinlikle çok haklısınız.
Teşekkür ediyorum
Cevap
12Cevap
Bir erkeğin evlilik düşünmesi mantıksız yani eninde sonunda bitecwk bir şwy nafaka vs derdi var ne gerek var
Eninde sonunda değilde. Daha olgunlaşmadan evlenmek mantıksız.
Evliliğe gerek yok 60 yaşında falan evlensem daha mantıklı gençliğimizi yaşamak şart
Kesinlikle öyle
Paraya tapan bir kadın haaytımda ancak sevgili ve et parçası olarak kalır. evleneceğim kadının beni sevmesi ve bu sevgiden emin olmam gerekiyor başka türlü zor
Ama çok seviyor ölüp bitiyor o kadın için. Yani aşk mı bilmiyorum ama dışardan bakan biri kadının direkt para hastası olduğunu anlayabiliyor. Kolunda kalın kalın dirseğine kadar altınla gezmek bence çok kötü bi görüntü her ikisi açısından da
Ben öyle bir kadına ceyrek altın bile vermem. aşk değil bu kesin bir cıkar vardır. veya enayinin teki. öyle kadınlar kullanılmayı hakediyor. görgüsüzlük başka bir şey değil benden uzak olsn
Kesinlikle çok haklısınız zaten ben çevremde evlenen çiftlere bakıyorum analiz ediyorum çoğusu Tencere-kapak ilişkisi
Tencere kapak ilişkisi cok saçma insan huylarını ortak özelliklerini sever ama ruhuna dokunmak onu anlamak hissetmek gözlerine baktıgında kalbinin alev alev yanması gerekiyor aşkı sevgiyi değeri iliklerine kadar hissedemiyorsan öyle ilişkiyi neyse yalnızlığımla mutluyum şimdilik böyle bir kadın karsıma cıkana kadar. 😏
Hiçkimsenin 18-19 yaşında evlenmesi mantıklı değil. Belki çok mutlu olacak, ama belki bir hisseye tüm paranı yatırırsan köşeyi de dönebilirsin. Ama mantık böyle bir şey değil, dolayısısıyla her ikisi de mantıksız.
Yanlış bence de ya daha kendi ayaklarımın üzerinde duramıyorum daha nasıl evleneyim.
Kesinlikle. Kendilerinin ekonomileri iyi babadan dolayı ama bence ekonominin iyi olması evliliğe götüren temel bi neden değil. Yani bu bahsettiğim tür erkeklerin eşleri de kollarında satır satır ve boynunda zincir zincir altınla gezen tipler. Bana çok sahte geliyor.
Bence de psikolojim evliliğe hazır değil gençliğimi yaşamalıyım ben.
nasip kismet boşuna ayrılıklar yasnamıyor cogu acele ettıgı içindir kardes herkes boyunun ölcusunu alıyor sonra pişmanlık duyuyorlar
Herhangi bir insan evladının o yaşta evlenmesi normal ve mantıklı asla değil.
Eskiden o yaşta evlenmek normaldi de şimdi o olgunlukta değil kimse
18 19 yaşında erkeğin de kadının da evlenmesi yanlış
Evlenmek istemiş evlenmiş kendine güveniyorsa çok da mantıklı
Olabilir ama Bence genç yaşta evlilik pişmanlıktır daha yeni çocukluktan çıkılmış yani. Her ikisde 18 yaşında. 16 yaşındaykende evlenmek istiyordu
Bu biraz şahsi bir mesele sana bana göre yanlış olabilir ama adam öyle düşünmüyor demekki
O yaşta bacak arasına girmek Tanrım Ah evlenebilseydim.
o yasta evlenen kiz neden mantikli geliyor genc hayatini karartmasin demiyorlar kadin kadian evde kalmsi evlen derse böyle dusman olursa oo diycek cok sey var neyse ekrek gelince genc kadin onyasta koca kiz evlensin
O yaşta evlenen kızda mantıklı değil zaten. O yaşta evlenen kızların çoğu da zengin koca bulup elinden kaybetmek istemedikleri için çabucak evleniyorlar. Ben erkek tarafının ailesinden olduğum için böyle sordum.
30 yaşını bi vursun allah aşkına ergen ergen evlenilir mi ya de gidin ne olursunuz
Tabiki mantıklı değil zaten kendisi de 1 yıla kalmaz pişman olur
Ben iki cinsiyet için de mantıklı bulmuyorum
Bırakın evlensin görsün anasının a..
Senin beynine ben
Ben ne alaka 😅
Bütün insanları aynı kefeye koyman mesela hani o dediklerini yapanlar da koyun olmasınlar da bıçağın altına yatmasınlar o zaman
Çoğu öyle ama yalan yok. Her evlilikde görüyorum ister çevrem olsun şster uzaktan kadın parası için seviyor. Erkek buna rağmen evleniyor
Yavrum sen milletin yaşantısına neden takılıyorsun boş ver sen sen kendi hayatına bak bu dünyada 8 milyar insan varsa 8 milyar da ayrı yaşantı var onlar öyle yaptılar diye sen niye etkileniyorsun
Umurumda değil zenginin hayatı umrumda değil malı mülkü olanların hayatı umrumda değil yakıp yıkıp geçen insanların hayatı cahil bir toplum ne beklenir ki cehaleti de okulla yenebileceğini sanan bir toplum boş ver kim ne yaparsa yapsın da sen ne yaşayacaksın ona bak
Çok haklısınız. Teşekkür ederim görüşünüz için
Rica ederim
Mantıksız. Önce işini kurup düzenini oturtmalı
İşleri var. Babadan dolayı iş konusunda sıkıntıları yok ama evleneceği kişi ve kendisi 18. Bana garip geliyor
Garip bence de. Bu kadar acele etmenin ne anlamı var?
Abisi evlenir evlenmez kendisi de evlenme yarışına girdi hemen. Kızı aileye tanıttı falan. Bende anlam veremedim
Daha 1 sene olmadan huzursuzluk olur o evlilikte. Henüz gençler ve gelişmeye devam ediyorlar. Evlilik büyük bir sorumluluk.
Aynı fikirdeyim. Teşekkür ederim yorumunuz için
Mantıksız tabi aceleye ne gerek var
Hayır hiç mantıklı değil
Biraz erken
Kendine güveni varsa evlensin
Kadın büyükse olabilir
Yaşıtlar
Hayırr
Çocuk daha ya
Kesinlikle mantıklı değil
Neden olacak bir an önce pompa yapmak için
Hayır nafaka var
Çocuk yaşta ne evliliği ya çok erken
Erken paket olmuş
Azmıştır 🤣🤣
mantıksız
Mantıksız 😁
Hayır değil
Hayır be
Leyla sen gerçekten çok iyi bir anne olabilirsin 🥺 yüreğin mükemmel senin kıyamam sana iftarda boğazımdan yemek bile geçmiyor şimdi çok özür dilerim
@Bordo_Bereli0001 Leyla kim
Mantıklı
Çok mantıksız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?