şu an çok kiloluyum 93 kiloyum
48kilo dan ilaçlardan 93 oldum :) dikkat ediyorum ve muhtemelen 🤔 kura gideceğim ve kendim de dikkat ⚠️ ediyorum ama aklımda çok fena birisi var..
sizce şu an ondan hoşlanmaya hakkım var mı (:
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şu an çok kiloluyum 93 kiloyum
48kilo dan ilaçlardan 93 oldum :) dikkat ediyorum ve muhtemelen 🤔 kura gideceğim ve kendim de dikkat ⚠️ ediyorum ama aklımda çok fena birisi var..
sizce şu an ondan hoşlanmaya hakkım var mı (:
Bence kilo verirsin Haftada 3-4 kez yarım saat düzenli egzersiz yapın. Egzersiz veya spor yapmaya vakit bulamıyorsanız gündelik işlerinizi daha aktif hale getirin. Örneğin, asansör yerine merdiven kullanın, gideceğiniz yer yakında ise yürüyerek gidin, ya da araçta iseniz bir durak önce inin, mümkünse araba yerine bisiklet kullanın, bahçe işleriyle uğraşın, çocuklarınızın aktivitelerine eşlik edin. Bölgesel olarak problem çözmeye yönelik çeşitli hareketler de mevcut. Göbek ve karın bölgesi için ters crunch, destekli crunch egzersizleri, oryantal dans; basen ve kalça bölgesi için bisiklet egzersizi, kalça kaldırma hareketi, plank, leg drops, dumbbell squat, chair pose, flutter kicks egzersizleri yapabilirsiniz.
Cevap
5Cevap
Gözümü korkuttun ben de 48 dim ama vitamin ilaclarından kilo alıyorum galiba
Herkesin herşeye hakkı var tabiki
bence denemeden bilemezsin
Psikolojik sorunun var mı
nedne olmasın
Var kilolu daha güzel zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?