- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kötülüktür. yani bir erkek bir kadına sevgi dışında bir şey vermemesi gerekiyor zaten. kadını sürekli mutlu etmelidir kadına iyi davranmalıdır
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Bomba yorumlar.
Kredi kartı verilmemeli.
Kumanymdayi ver istedigini izlesin 😀
Arabanın anahtarını aklından bile geçirmesin.
Sorun kadın şoförler sıkıştırıldığını düşünüyor. Şeridi ortalamış gidiyor haberleri yok.
Şiddet hakkında yorun eklenmiş.
Ben kavgadan nefret ederim. Relax sakın bir adamım.00 Yorumla
+1 yılVaz geçilmez biri olarak hal ve hareketler sergilemek olabilir kadın bunu yanlış anlıyor bazıları tabiki ergen olanlar ama diğer insalar olgun bilgili kültürlü ve sadık dürüst olabiliyor yani fazla değer degersizleştiriryor insanı belki bende öyleydi tecrübe her yaşta güzeldir bilerekte hata yapılmaz,,,
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Çok zor soru sormuşsun Arkadaşım. Kadın başımızın tacıdır. Onlar ailemizin direği gözümüzün nurudur. Ondan neyimize esirgerizki olsa olsa onu kıracak kötü sözleri söylemeyi esirgiyelim
21 Yorumla- +1 yıl
Bence bir erkeğin verebilecegi en güzel şey bu degilmidir zaten kötü sözden şiddetten uzak korkusuz bir hayat niye diyorlar " bir evde yüzü gülen mutlu bir kadın kendini rahat ifade edebilen çocuklar varsa o evde başarılı iyi yetiştirilmiş bir erkek vardır çünkü bir evde baba figürü çok önemlidir toplumun değer yargılarını iyi bir baba figürü taşıyan erkekler oluşturuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılŞüphe duymasına izin vermemeli yoksa vay haline...
33 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle şüphe ve birde en önemlidi bir kadına çocuğa korku dolu bir hayat şiddet kısacası zarar vermesin yeter gerisi birsekilde hallolur zaten
- +1 yıl
Aynen öyle...
- +1 yıl
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
u +1 yılYol. Yol verirse o kadın gider, geri dönüşü de olmaz
30 Yorumla
+1 yılArabasını vermemesi lazım çünkü Türkiye'de trafik kadınlara akmıyor... illa sıkıştırılıyoruz
Sonra araba mi niye çizdin20 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun kim ne yaparsa yapsın hiç bir erkek hiç bir kadına hayat kadını muamelesi yapamaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle çok haklısınız hatta bu işi yapan bir kadinida onu aşağılamak hakaret etmek vss de çok yanlıştır çünkü ne sıkıntılardan geçtiğini neler yaşadığını bilemezsiniz onu yargilsmak bize düşmez oda onun ekmek parası eğer tutunacak bir dal bulabilseydi bu şekilde yaşamayı oda hiç istemezdi
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ya bi kıza her şeyi söyleyebilirsin tartışırsınız kavga anında olursunuz buna eyvallah aynı şekilde kızlarda erkeklere söyleyebilir kimse şimdi kalkıp demesin şeref gurur diye eğer haklıysa bir kız ağzına etse yeridir ama dediğim gibi o kelime kullanılmaz hele o işi yapanı bile aşağılayamazsın hayatını bilmiyorsun nasıl o işi seçtiğini falan demem o ki her şeye okeyim ama hayat kadını muamelesi 1 kadına şiddet 2 aşırı karşıyım gerçek hayatta savunabildiğim kadarını savurumda
- Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılToplumun, ailesinin ve çocuğunun yanında şiddet göstergesi 🙄
Her kadın bir Anne, Bir Anne bin çocuk, Bin çocuk bir Dünya'dır 💙11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle bu konu aslında bizim toplumda kanayan bir yaramız ve bunun çok örneklerini de görüyoruz sevmiyor olabilirsin anlaşamıyor olabilirsin ama bu ne okadina nede çocuklarına bunu yaşatması kabul edilemeyecek bir şey bizim için onlar bırak erkek olmayı insan sıfatı bile taşımıyorlar insanda önce vicdan merhamet olucak gerisi zaten zamanla oluyor
Olağandışı ilgi. Çıta yükseldi mi iniyorsa sıkıntı.
15 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın herşeyin fazlası zarar dir çünkü insanoğlu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür sevgide , değerde ilgide parada azar azar verilmeli değer gördükçe de yavaş yavaş arttırılmalıdır çünkü fazla değer insanın başını yere eğer diye boşuna söylemiyorlar
- +1 yıl
Bence sizin en büyük hatanız kadının gözüne giricem diye herşeyi önüne koymanizdan kaynaklanıyor ya azdan başla zamsnla bu çıtayı yükseltin örnek veriyorum bir kızla tanıştım bir kaç ay görüştün diyelim sen bu kıza doğum gününde ya da sevgililer gününde gidip BMW alırsan ya da iPhone telefon alırsan onu birdaha memnun edemezsin bir dahaki sefere yazlık ister birdakakine uçak ister çünkü srn verdikçe daha fazlasını ister ve buda seni bedenen hem ruhen yorar hediye mi alacaksın bütçeni aşma, yemeğe mi gidiceksin bütçeni aşma seni seven bir insan simitle mutlu olucaktir senin yanında durucaktir naparsin bir dahaki sefere bir tık daha iyi bir şey yapmaya almaya calirsin çünkü o değeri gördüğün için şunu asla unutma azla mutlu olmasını bilmeyen cokla hiç bilmez sana tavsiyem şu olur çok fazla gösterisi, şatafati çok seven kızlardan herzaman uzak dur çünkü sen onun isteklerini yerine getirmezsen ilk getirenle bırakır gider seni sen verdiğin çabayla kala kalırsın buda benden sana bir arkadas nasihati olsun 🙋 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Katılıyorum sana, genelde dişisine kur yapan arizona kertenkelesi moduna büründüğümüz zaman yaşıyoruz bunları. Kur yapmak için çıtayı arş-î âlâya yükseltiyoruz, elde edince çıtayı erişebilecek enerjiyi tüketmek istemiyoruz, haliyle en başından temel sıkıntılı. Teşekkür ederim nasihatin icin genç bayan 🙏❤️
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Fazla para ve ilgi. İkisini de fazla verince gidiyor. Tecrübe edilmiştir
17 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çünkü herşeyin fazlası zarardır insan ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür çünkü
- +1 yıl
Kesinlikle öyle çünkü herşeyin fazlası zarardır çok fedakarlık çok vefasızlık getirir
- +1 yıl
Kesinlikle bir kız çok gösterisi şatafati seviyorsa o tür insanlardan uzak dur çünkü bu seni hem bedenen hem ruhen çok yıpratır ömrün onun isteklerini karşılamakla onu memnun etmekle geçer eğer bunları da karşılayamazsan bunları yapicak birini ilk bulduğu anda bırakır gider seni bunu unutma herzaman çıtayı az tut değer gördükçe bu çıtayı yukseltirsin. Zaten bir tık daha iyisini yaparsın daha iyisini alırsın
- +1 yıl
Birde ara ara onu testlere sok mesela çok basit bir hediye al ya da basit biryere yemeğe götür ve gözlerinin içine bak ondan mutlu oluyormu memnun kalıyormu baktın ki bundan memnun olmuyor hiç boşa çabalama çünkü azla mutlu olmasını bilmeyen çokla hiç bilmez çünkü seni gerçekten seven insan bir simitle de mutlu olur yanında olur anladinmi kanaatkar olmayan bir insanı ne doyurabilirsin ne memnun edebilirsin şunu asla unutma insanoğlu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür...
- +1 yıl
😊😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Kendi kendine sıkıntısını çözmesi ya da sakinlesmesi icin "zaman".. kadınlarda bu pek çalışmıyor bence hersey kafasinda daha da dallanıp budaklanıyor
10 Yorumla
+1 yılerkekler kendinden çok fazla ödün veriyor. Vermemeli
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl24 Yorumla- +1 yıl
Puf😏
- +1 yıl
@Hüzzambeste?
- +1 yıl
Kompleksi erkek cevabı. Birakin bu halleri kimseye iyi gelmiyor
- +1 yıl
@Hüzzambeste soruyu görünce aklıma bu geldi. Yoksa bu konuda muzdarip olduğumdan değil..
+1 yılOna emanet ettiğim ruhumu.. öldürerek bana teslim etmesi..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yıl1) Kredi kartı.
2) Sır.
3) Şüpheli davranış.
10 Yorumla Sanırım kalbi sonra geri alamıyor ya da daha başka sıkıntılara yol açıyor.
10 Yorumla
+1 yılVerilmesi gereken en önemli iki şeyi hatuna verdim. Kalbim ve ruhumu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüvensizlik hissi ve terk etme duygusunu kadına vermemesi gereken duygulardir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Umut vermesin olmayacak şeyleri olacakmış gibi konuşmasın. En sonunda inanmasaydın falan derler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medya şifreleri, kredi kartı ve arabasının anahtarı 🤪
20 Yorumla Eline koz vermemeli verirse sıçtı 🤣🤣🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 offf hemde nasıl
+1 yılEziyet vermemesi
14 Yorumla- +1 yıl
Eziyet vermemesi ne demek ya etmek degilmi o
- +1 yıl
@teflon-_-tava aynı şey değil mi gülüm bayanın yazdığı da kelimelere takılma ordaki anlatılmak istenen şeye odaklanın
- +1 yıl
@teflon-_-tava 👏 tebrikler
- +1 yıl
tamam
+1 yılDuygularıyla oynamasın ya üzücü
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle bu iki cins içinde geçerlidir bir insanın duygularıyla oynamakta kul hakkına girer ve kimse yaşattığın yaşamadan ölmezmiş
+1 yılOnuru.
Bir de 🍑, yazık oluyo. 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Tam tersini anlamışım. 😂
Bir erkek kadına her şeyini verebilir ama 🍑 vermesin yine. - +1 yıl
Bu zaten cinsel görüşü barındıran bir soru değil gülüm oyuzden sıkıntı yok herhalükarda yanlış cevap vermişsin
- +1 yıl
Biliyorum gülüm affet. 😂
- +1 yıl
Tm tm affettim gitti 🤗 ben seni affetmiycemde kimi affedicem dimi ama
- +1 yıl
Canını yerim. :D
- +1 yıl
Bende senin 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güven ve sevgi...
14 Yorumla- +1 yıl
Onları vermezsen o ilişki olmaz ki zaten nasıl olucak o iş hiç yan yana da gelmesinler ozaman
- +1 yıl
Neden biliyormusun herşeyin fazlası zarardır çok değer başını yere eğer diye boşuna söylemiyorlar çıtayı herzaman alçak tur sevgiyide , hediyeyi de, parayida azar azar ver değer gördükçe de bu çıtayı bir tık arttirirsin ilk başta herşeyin fazlasını verirsen birdahakine daha da fazlasını bekler bunu unutma azla mutlu olmasını bilmeyen çokla hiç olamaz bir ilişkin olduğunda onu mesela testlere sok basit bir hediye al ona ya da basit bir yemeğe götür gözlerinin içine bak ondan mutlu oluyormu , memnun kalıyormu bunu gözlemle baktın olmuyor suratı düştü yol ver gitsin çünkü çok gösterisi şatafati seven bir kız seni hem bedenen hem ruhen yıpratır seni seven insan herşeyle mutlu olan yanında duran insandır aksi halde ömrün onun isteklerini karşılamakla onu memnun etmekle geçer bunları karşilayamadigin zamanda bunları yapacak birini bulduğunda ilk fursatta seni bırakır gider sen cabaladığınla kala kalırsın insanoğlu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür çünkü bunu unutma
Guvenmiyorsa şeyini hadi ısırır koparirsa 😂
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂 sen yinede dikkatli ol derim bilmediğin sulara yeşil ördek gibi dalma 😂 onu sağlama al zira ona bir şey olursa senden geriye ne kalır ki 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. degerınden fazlasını vermesin ederi kadar versin
13 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda çok haklısın çünkü insanoğlu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür çünkü ilgi de sevgide parada vss azar azar verilmeli değer gördüğünu hissettikce arttirilmali
- +1 yıl
Ben bunu gayet iyi biliyorum gülüm tecrübe ederek öğrendik bunları ben hep bir şey yapınca , verince fedakarlık yapınca , herşeyi alttan alınca bir şey yapıyorum sandım meğer bunları yapınca kimse madalya takmiyormus tam tersi seni dahada degersizlestiriyormuş senin yaptığın çok şey aslında hiç bir şey oluyormuş bunları öğrendik ama geç öğrendik
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılVermeyi tercih ediyorum
13 Yorumla- +1 yıl
O vakit senin verişin kuvvetli denek ki 😂
- +1 yıl
Yapma yanariz
- +1 yıl
Bakk beğenini 10 yaptim teşekkür bekliyorum
+1 yılHayal kırıklığı yaşamasına izin vermemeli. Hayal kurdurup yarı yolda bırakmamalı...
00 Yorumla
+1 yılSöz vermemeli çünkü sözleri tutamazsa sonu fena olur
00 Yorumla
+1 yılSadece onu bırakamayacak kadar sevmesin yeter hayat kurtarır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki bedeni sırrı birde telefonunu
111 Yorumla- +1 yıl
Telefonu , sırrı snladimda bedenini anlayamadım bedenini vetmek için can atan siz degilmisiniz ki
- +1 yıl
O alsın biz vermek isteyince sapik oluyoruz 🙊
- +1 yıl
😂😂 ilahi sen ne adamsın yaa benide güldürdün hee 😂
- +1 yıl
Yalan mı ama 😊😊
- +1 yıl
Yani doğru tabiki biz isteyince istekli oluruz siz isteyince ırz düşmanı olursunuz 🤣 aradaki fark bu
- +1 yıl
Evet ama olsun birbirimize muhtaç olmanın gururunu taşıyalım 😊😊
- +1 yıl
Kesinlikle 👍
- +1 yıl
Teşekkürler o halde rengarenk hanim
- +1 yıl
Görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Rica ederim sorular güzel diyelim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
+1 yılBalta 😅 Odunu falan o kırsın mesela 😬
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılTanımadan fazla değer vermemesi gerekir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkek bir kadının ellerine bütün iplerini vermemeli. Verdiği takdirde hayatı zindan olur
00 Yorumla
+1 yılGüvensizlik...
10 YorumlaKredi kartı ya da banka kartı
10 YorumlaDert vermesinde başka ne isterse verebilir.
10 Yorumla
+1 yılBanka kartı bence sjsjjs
10 Yorumla
+1 yılÇok fedakarlık diyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güvensizlik ve zarar vermesin yeter.
10 Yorumla
+1 yılAklıma bisey geliyor ama
12 Yorumla- +1 yıl
Aman diyim 😂 ortalık zaten karışık 😂
- +1 yıl
Sıkıntı yok temizlik bizim işimiz 🥰
🔗🔗
11 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl yorum laa 🤣 elbisen yırtila emii 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılDizginleri
15 Yorumla- +1 yıl
At mi laa bu 😂 dizginleri ele veresin 😂 senin elbisen yırtıla emiii 🤣
- +1 yıl
Öyle demeyin ne kadınlar var Allah düşmanima vermesin sherlock holmess gibi nereden geliyorsun ne BK yedingene ne işler karistiriyorsun bura gel bura git şunu yapma bunu yap kukla misali
- +1 yıl
Var var biliyorum bazen hiç saygıyı hakwtmeyen kadınlarımız da var çevremizde de bizzat örnekleri var zaten oyuzden hep derim rabbim en güzelini değil en hayırlısını nasip etsin insallah 🙏
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılLimitsiz kredi kartı
14 Yorumla- +1 yıl
Ben sana bir şey diyim mi aklı başında bir kadına değil limitsiz kart milyarlarida versen ona göre harcama yaoar yarınını düşünür aklı başında bir kadın değilse zaten har vurur harman savurur çünkü aile , geçim kadını değildir niye demişler " kadın var taştan aş eder kadın var pişmiş aşı taş eder " alacağın kadın çok önemlidir dersen ki süslensin püslensin sokak sokak gezsin ona göre kadın alırsın detsenki aile kadını olsun hem vana yuva hem çocuklarıma anne olsun dersen ona göre bir kadın seçersin
- +1 yıl
Şükür ben iyi bir kadınla evliyim
- +1 yıl
Rabbim mutlulugunu huzurunu daim eylesin inşallah 🙏
- +1 yıl
Amin güzel insan
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇiçek :))
16 Yorumla- +1 yıl
Çünkü kadınlar zaten bir çiçektir dimi 🤣
- +1 yıl
Evet 😎
- +1 yıl
Olsun siz yinede arada bir çiçek alın bu kadının. Ruhunu okşar pahalı bir şey olmasına gerek yok bir gül de alsan bir papatyada alsan bu her kadının hoşuna gider ve kendini değerli hisseder
- +1 yıl
Onun yerine yemek yiyelim 😎
- +1 yıl
Sende Aynı babam gibi konuştun hee 😂 babam böyle çiçeğe böceğe para harcanmasına hep karşıdır bizede çok kızardı çiçeğe para verene kadar bir kızarmış tavuk alın yiyin derdi 😂 o aklıma geldi şimdi 😂
- +1 yıl
Erkeklerin kalbine giden yol mideden geçer 😎
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi.
15 Yorumla- +1 yıl
Buda olmazki bana göre doğanın akışına aykırı olur onu sevme buna güvenme nasıl olucak ozaman sevgisiz üşür yürekler bilesin
- +1 yıl
Gerek yok. Kurt kışı geçirir ama yedigi ayazi unutmaz
- +1 yıl
Tm haklısın bir şey demiyorum verdiğin sevgininde , güveninde , paranın da vss herşeyin fazlası zarar dir çünkü insanoğlu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür herşeyi azar azar değer gördükçe verirsen bu tür sıkıntılar yaşamazsın
- +1 yıl
Teşekkür Sokrates
- +1 yıl
🙋🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılİpleri eline vermeyeceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyalan yalan yalan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCep telefonu
14 Yorumla- +1 yıl
Niye acaba 😂😂
Cevap sahibi+1 yılTelefonla sakladığım o kadar çok şey var ki görürse benim kafamı kırar
- +1 yıl
😂😂 orası kesin
Cevap sahibi+1 yılSaklamak için Öner'in tavsiyen nedir bana tüyo verebilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKredi karti 😂
118 Yorumla- +1 yıl
Sen aklı başında bir kadınla birlikte olursan değil kredi kartını milyarlarl da versen sıkıntı yaşamazsın eğer aklı başında aile ve geçim karısı değilse zaten ondan ne kadın olur ne anne olur oyuzden derler " kadın var taştan aş eder kadın var pişmiş aşı taş eder" diye seçtiğin kadın da bu konuda çok önemlidir ...
- +1 yıl
Kafamı kaldirdigimda dedigin hatundan ya da hatunlardan goremiyorum ve simdiki nesil ilede cok zor bu dedigin ben ona dayanarak bu cevabi verdim 😅
- +1 yıl
O senin elinde olan bir şey ederi kadar değer verirsen sevgi , para ilgi vss bu sıkıntıları yaşamazsın
- +1 yıl
Hep kötü örneklere takılma ne nanebiyatci kadınlar da var sadece sayıları yok denecek kadar az
- +1 yıl
Ozaman senin gibilerin cogalmasi dilegim hala devam ediyor 😂 ben anlamiyorum bazen bu insanlari
- +1 yıl
Benim gibisini bulman biraz zor çünkü devir farklı bizim zamanımızda ki yetiştirilme tarzı örf ve adetleri yok şu an biz Anadolu çocuğuyuz o şekilde yetiştirildik aza kanaat etmeyi ufak şeylerle mutlu olmasini öğrendik oyuzden ben nesli tükenmekte olan bir insanım 😂 devletin beni hemen koruma altına alması gerekiyor çünkü tarihi eser niteliği taşıyan bir kadınım ben 😂😂
- +1 yıl
Benim disi verisyonumsun sen guzellik 😂Devleti bilmem ama ben alicagim seni korumaya 😂
- +1 yıl
Al beni 😂 şaka bir yana gerçekten bulamazsın ben Burdaki bayanlarin genç kızların sorularına yorumlarına çok denk geliyorum sanki ben başka bir dünyada yaşıyorum onlar bambaşka çünkü biz gariban bir ailede büyüdüğümüz için çocukluktan itibaren hep çalıştık hem okuduk hem çalışmak zorunda kaldık. Dolaplarımiz kıyafetle dolu değildi 3 5 çift ayakkabmiz olmadı hep bir mücadele ile geçti hayatımız bugünlere öyle geldik oyuzden paranın kolay kazanılmadığını , gösterişin cahillikten başka bir şey olmadığını öğrendik az olsun helalinden olsun mantığıyla yaşıyoruz şimdiki nesil bunun bilincinde olmadıgi için hep mutsuz işte çünkü kanaatkar değil , mutluluğu parada arıyorlar ya da zengin kocada asıl mutluluk nedir biliyormusun kendi döktüğün alinteridir sade yaşamaktır gösterişten uzak durmaktır Starbucks ta 30 40 TL ye kahve içmek bir lüks değil enayiliktir bana göre ya da borç harç para bulup ya da kredi çekip iPhone telefon aip milyarlar vermek akıl işi değil gösteriş budalalığıdır çevrene bak adamın ya da kadının go. tu. ne giyecek fonu yoktur ama elinde iPhone telefon vardır Starbucks larda cirit atarlar bizim toplum gösterisi marifet sandığı sürece mutsuzluk kaçınılmaz olur çünkü ayağına yorganına göre uzat demişler fazlasına gerek yok çünkü modanın teknolojinin gezmenin sonu yok yetişiyim derken yıprandığınla üzüldüğünle kalırsın beklentilerini ne kadar düşürürsen okadar kafan rahat olur , huzurlu olursun sakin bir hayatın olur buda gece mutlu uyumana sebeb olur
- +1 yıl
Aklıma ne geldi biliyormusun 😂 küçükken biz evcilik oynardık ben hep duvar olurdum 😂😂
- +1 yıl
Gevmiste yasananlari unutamamak azla yetinmek eskiden hersey dha guzeldi tabiki ama simdi dedigin gibi herkes daha ne kadr acabilirim sagimi solumu drrdinde yakinda ciplak gezecek herkes
- +1 yıl
En tehlikeliside o ama duvar olmaz 😂😂
- +1 yıl
Olmak
- +1 yıl
😂😂 düşün yani ozaman belliymiş benim nekadar evcimen bir insan olduğum 😂 duvar olmadan da ev olmaz ama 😂
- +1 yıl
Evet evet ozamanlar belliymis hanim hanimcik oldugun 😂 ara duvar degil ana duvar ol ozaman 😂
- +1 yıl
😂😂 o nasıl oluyor
- +1 yıl
Bence bana çatı olmak ta yakışırdı 😂
- +1 yıl
Yani evin tasiyici ana duvari ol demek. istedim 😂 duvar olurum dedin ya duvar nerde oluyordun evcilik oynarken oyuzden ana duvar ol dedim 😂
- +1 yıl
Sana hersey yakisir bence sen piremsesligine devam et 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Limitsiz kredi kartı
10 YorumlaEderinden fazla değer 😎
00 Yorumla
+1 yılAklıma kötü şeyler geliyor 😳
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGözyaşı damlası
00 Yorumla
+1 yılTutmadiği Sözü vermesın!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. bence şüphe...
00 Yorumla
+1 yılsevgisini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılGereksız umut
10 Yorumla
+1 yılSırr ola bilir
10 Yorumla
+1 yılsır tabi ki dşdööd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Umut
10 Yorumla
+1 yılPARA
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?