Erkek arkadaşımdan ilgi ve hediye beklentisine girmem saçma mı?

Acil fikrinize ihtiyacım var arkadaşlar. 3 yıllık ilişkim var, ilişkimiz süresi içinde en çok hediyeyi alan taraf da bendim sebepsiz hediyeler alıp verirdim mutlu etmek için belki de bu duyguyu yaşama fikrini sevdiğimden yaşatıyordum bilmiyorum fakat şu son bir iki aydır bazı şeyler ağır gelmeye başladı. İlişkimizi asla kıyaslamam fakat yakın arkadaşım ve onun sevgilisiyle aynı ortamdaydık ve kızın elini attığı her şeyi alıyordu ona, biraz kötü hissettim doğrusu. Maddiyat ve ilgi bağımlısı birisi değilim fakat hayatımda hiç böyle ilgi görmedim, erkek arkadaşımla beraberken istediğim her şeyi kendim aldım ve kendi kahvemi kendim ödedim hep 3 yıllık ilişki süresi içinde ilk çiçeğimi benim dile getirmemle bir iki ay önce aldı bana hayatımda aldığım ilk çiçekti ve yine ben dile getirmiştim beni kırdığını ve hayatımda hiç çiçek almadığımı, dediğim gibi ilgi maddiyat ve hediye bağımlısı birisi asla değilim hediyenin maddi değeri de asla umrumda olmaz sadece biraz oldun düşünülmek ve bir raddeden sonra biraz olsun ilgilenildiğini hissetmek istiyor sizce nerede hata yapıyorum?

Erkek arkadaşımdan ilgi ve hediye beklentisine girmem saçma mı?