Beni olduğum gibi kabul etmememesi normal mi?

Selam arkadaşlar, ben 20 yaşındayım ve 3 yıllık bir ilişkim var. İlişkimde kendimi bildim bileli yaşadığım en temel sorun beni olduğum gibi asla kabul etmeyişi. Ben onun kişisel kararlarına ve görünüşüne saygı duyarken o benimkisi hakkında aynı şeyleri düşünmüyor tam tersi devamlı iğneleyici söylemlerde bulunuyor ve yüzüme vuruyor, bunun en temelli sebebi benim marjinal bir tarzım oluşu. Güzel sanatlar okuduğum gibi karakterimi dışıma da yansıtan bir insanım piercinglerim ve dövmelerim, giyim tarzım vs. Kendimi bildim bileli aynıyım fakat erkek arkadaşımın beni değiştirme çabası haklımı sizce? Her buluştuğumuzda arabaya her bindiğimdeki ilk sözü piercinglerime bakıp iprençler demesi oluyor veya her yeni dövmemde iğneleyici bakışlara veya laf sokmalarına maruz kalıyorum. Giyim konusuna girmiyorum bile öyle diyeyim. Nerede ne giymesi gerektiğini bilen birisiyim fakat yine de “ben gevşek değilim” gibi kaflar alıyorum. Ben ruhumu bedenime yansıtmayı seven biriyim kendim de dövme yapıyorum zaten ve benim güzellik algım bu kendimi böyle güzel buluyorum ve hissediyorum yıllardır da fikrim hiç değişmedi fakat sevgilimin beni değiştirme çabaları halen devam ediyor ve beni hala olduğum gibi kabullenmiyor sizce normal mi? Haklı mı?

Beni olduğum gibi kabul etmememesi normal mi?