İlk buluşmada flörtünün senden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarsın?
İlk buluşmada flörtünün senden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarsın?
Eğer benden hoşlandıysa bunu zaten hal ve hareketlerinden belli etmesi lazım. yani benimle sürekli ilgilenir çok mutlu olur yüzü hep güler. ve hemen 2. buluşma için plan yapmaya başlar. yani aslında gözlerinden bile anlayabilirsiniz genelde olarak bir kadın hoşlanmadığı zaman zaten çok soğuk olur ya da lafları geçiştirerek konuşur sizi dinlemez ya da hiç ilgilenmez.
Az çok hal ve hareketlerinden zaten kendisini belli eder. Konuşma boyunca tüm dikkatini sana veriyorsa ve herhangi bir sıkılma emaresi göstermiyorsa demek ki senden hoşlanmış demektir. Ayrıca burada önemli olan göz teması. Sık sık kaçamak da olsa göz teması kuruyorsa her şey yolunda gidiyor demektir.
İlk başlarda belki her iki tarafta gergin olabilir ama sonrasında eğlenebiliyorlarsa, konuşmalarımız devamlı ise, fiziksel olarak yakın duruyorsak, eve gider gitmez hemen mesaj atıyorsa🙂, ikinci bir buluşma istıyorsa, seni özlediğini söylediyse, güçlü göz teması ve dakikaların uzaması…
Buluşma anı ve o geçen sürede bununla kafa patlatmam. Buluşma bittikten ve herkes dağıldıktan sonraki süreç önemlidir. Asıl orada anlaşılır hoşlanıp hoşlanmadığı. Yani konuşmaya hevesliyse ve istekliyse vesaire.
Cevap
9Cevap
Sen parmaklarını onun için mi yaktııınnnn😍
Bu mevzulardan hiç anlamam ki. Yorumları okuyup öğreneyim bari.
Hakkında hayırlısı olsun😇
Yok bee kendim için yaktım 😃😃 ama sorunun da benle alakası yok ne yazık ki 🥲
😃😃
İlk buluşmada dudaklara yapışırım o zaman anlayıp anlamadıgını anlarım 🙄
Hızlı koşan at çabuk yorulur derler
Hayat hızlı geçiyor hızlı olmak lazım
Hayırlı işler o zaman
Sohbet bir şekilde sende kesilse onun tarafindan devam ettiriliyor ve ileriye yönelik planlar o masada konuşuluyor sa ayrildiktan sonrasindaki ilk aksiyonda 15 dk icinde mesaj geliyorsa tamamlanmıştır
Çok zor değil mi ya böyle ilişki yaşamak.. flört et flortmuyuz acaba şimdi sevgili moduna geç seviyor mu acaba yok şu yok bu çok yorulmuyor musunuz ya
Hal ve hareketleri, bakışları, kurduğu cümleler bile.. Bir sekilde fark ediyorum.
Bazen gözler çok şey anlatır, bir bakış ömre bedel olabilir
Söylemediği sürece anlamam, samimiyeti yanlış anlamada olabilir:(
Anyaaamazsın diyorum daha da bisey demiyorum 😂😂
Ben de bişey demicem şu an 😃
Ben anladım seni deme deme 😂😂
buluşma bittikten sonra gelen mesajın süresi önemli hemen mesaj atıyorsa o iş tamam
Beden dilinden, sesinden, bakışlarından.
bakışlar ele verir.
Anlayamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?