merhaba arkadaşlar flörtümle 3 aydır konuşuyoruz bir kaç kez buluştukta ama benden 8 yaş büyük 20 yasındayım o 28 olgun birisi ilişkide hani birisini kıskanırsın ya başka bir cinsten biriyle olursa onda o yok yani benimle devam etmek istiyor biliyorum güzel kardeşim değilim diyor ama beni ona aitmişim gibi hissettirmiyor ne yapmam lazım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mis gibi olgun çocuk. Daha ne. Sen bir eşya mısın ki kendine ait hissetsin. Mükemmel. Sakın kaçırma.
yorgun olsada bulusalım desem bulusuruz gelmışlıgıde var sadece benı kaybetme korkusu yasamıyormu dıye tereddute gırıyorum benleyken kımseyle olmadığını söyledi
Kaybetme korkusu yaşamıyor çünkü olgun kendine güvenen dirayetli ve duruşu olan biri. Şanslısın, uyum sağlamaya çalış 👍
ama insan sevdiğini benimsemez mi yani benimsinn değil sadece yanımda erkek görünce ne alaka falan demez mii
Sana inanıyorsa demez. Senin gelip gelip paylaşmanı bekler. Eğer aklında soru işareti olursa da bunun sürdürülebilir olmadığını düşünüp çeker gider.
oha evet sizden öğreniceğim çok şey var ustam lütfen bana mesaj atın
Ahahahahah gizlisin nasıl atayım deli 😂
ömür boyu takipçiniz olabilirim sizi takip ettim
Gördüm şimdi kabul ettim 😅
şu an dışarda el elede tutuşmuyoruz hatta bazen ayrı yollardan gidiyoruz hm aklında olduğunu biliyorum çünkü ben ona saatlerce yazmasamda o yazar bana deneyimsiz gözüyle bakıyor ama neden benimle anlamıyorum arzusu var ama bunu kontrol edebilen biri her gün bunun konusunu açan biri değil nedenini soruyorum safsın meraklısın diyor
Ama hayatım haklı. Deneyimsizsin. Bunu mesela kafana takman bile bunu gösteriyor. Sadece sen de biraz ona ayak uydur mesela elini tutma. Bazen bir kaç saniyeliğine koluna gir sadece. Ona biraz ucu açık sorular sor ve verdiği cevaplara hemen yorum yapma üzerine düşün kafanda planla daha büyük cevaplar ver. Zamanı biraz yavaşlat
hm bunu deniyceğimm canıms bana cok sosyal bırısın cok hosuma gidiyor dedi daha önceki sevgilisnden kızın sürekli planı olmasından dolayı ayrılmış yani kız tatildeyken tatil yapma peşindeymiş ben gezsem de sorumluluklarımı yapıyorum bunun farkında ama onun kendisine bağlayıp gitmesinden tereddüte giriyorum öyle bir travmam varda
Ben sana özelden yazamıyorum nedense yazsam konuşur çözeriz durumları 😁 deneyeceğim bir daha 😁
xper 3 değiliz diye site atıyor galiba
Üzücü. Oluruz oluruz sen kaybolma bir yere beraber üstesinden geleceğiz hayatım 💪
güçlüüü isterseniz instgramı vereyim @suntarotreader1
Çok yaş farkı var be dostum
ama öyle demeseydinn kafamız uyuşuyor o problem olmuyor
Sevmiyorum sence
kendını kullandırma
öyle mi diyorsun hmm o zaman hedefi tek o olurdu onda o yokki tamam beni arzuluyor ama bir çaba içerisine girmiyor zamana bırakıyor
sence nezamn o dogru zaman
herseyın rayına oturdugu zaman ve anıden olucak bırsey o
hata yapöada
aşk değil onunla aramızdakı onu görmeden yapabılıyorum ama beni benimsesin istiyorum sevişmesekte yapabılırız ama hayatında önemli olmak ıstıyorum onun ıcın
olma. itimali var tabı
evet her an cunku garip bir şekilde hoşuma gitmeye baslıyor ama istemiyorumda onu cok yanlış zamanda tanıdım baska bırıne asıkken hayatıma gırdı ve onun beni önemsiyormuş gibi davranıp gitme ihtimali bile üzer beni hiç yaşamamış olmayı dilerdim
musaıtmısın
xper 3 se yaz mesaja
degılım de fake ıstg vwya face falzn yokmu
face m yok maalesef
ıstg
telegram
maalesef
ıstg acabılırsın ıkı dakıkada fake bnı yanliş anlamanı ıstemem bnimde ablam kardssım var bn aileme yapılmasını istemediğim terbiyesizliği kimseye yapmam
ac ıkı dakka
accakmısın
suntarotreader1 herkese tarot bakılır
bune
ınstagram knka hem reklam yapayım dedım bonus
eskobar3459
eklr
yaz kanka
eee yazdım