Aşk İlişkileri Bu fotoğrafta alyans var mı? (fotoğraf kalitesiz) ? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kalite çok kötü fakat sadece parmağın oraya bakmanız yeterli Bu fotoğrafta alyans var mı? (fotoğraf kalitesiz) ? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Net bir şekilde yüzük var.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Di mi parlaklık var gibi geldi bana da. Yorumla İdentityKa +1 yıl Fotoğraf ile oynadığın zaman orada ki farklılık net bir şekilde göze çarpıyor.. Yorumla Soran +1 yıl Aa, siz yaptınız mı? Peki ben o farklılığı hangi ayar ile oynarsam görebilirim Yorumla İdentityKa +1 yıl Photoshop ile fotoğraf üzerinde oynayınca farklılık belli oluyor.. Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır, çok teşekkür ederim Yorumla
Gizlibiruye22 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Var ve parmağını sıkmış gibi görünüyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi ben yanlış görmüyorum yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Konu ne 😄 Yok gibi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Konu önemsiz 😂 ama bakın 3. Parmağın orada bir parlaklık var, yanlış mı görüyorum? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın eli mi bu? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli olup olmadığından sanane o zaman ksksj Yorumla Soran +1 yıl İlgilendiriyor ki soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli olduğunu düşünüyorsan uzak dur ne alaka Yorumla Soran +1 yıl İlişki anlamında önemli değil Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Var gibi 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,5b cevap paylaştı. Var gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Net bir şekilde yüzük var..
Di mi parlaklık var gibi geldi bana da.
Fotoğraf ile oynadığın zaman orada ki farklılık net bir şekilde göze çarpıyor..
Aa, siz yaptınız mı? Peki ben o farklılığı hangi ayar ile oynarsam görebilirim
Photoshop ile fotoğraf üzerinde oynayınca farklılık belli oluyor..
Tamamdır, çok teşekkür ederim
Var ve parmağını sıkmış gibi görünüyor.
Değil mi ben yanlış görmüyorum yani
Konu ne 😄 Yok gibi
Konu önemsiz 😂 ama bakın 3. Parmağın orada bir parlaklık var, yanlış mı görüyorum?
Kadın eli mi bu?
Hayır
Evli olup olmadığından sanane o zaman ksksj
İlgilendiriyor ki soruyorum
Evli olduğunu düşünüyorsan uzak dur ne alaka
İlişki anlamında önemli değil
Var gibi
Var gibi