Sevgilimin beğenmediği daha doğrusu hoşuna gitmeyen birkaç kıyafetim var. Bugün de onlardan birisini giydim. Biraz açık ve kısa bir üst. Bugün onu mu giydin dedi bende evet dün demiştim ya dedim bir şey demedi. Suratını asti ve soğuk konuşmaya başladı. Genelde kıskanç birisi değil ama kıskanmasını da isterdim. Bu davranışı acaba kıskandı mi diye düşündürdü 🙄
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kiskanmis olabilir, yaninda da olmak istemis olabilir
Biraz göğüs dekolteli bir üsttü, kavgaliyken bile dekolteme takılıp kavgayı unutmuştu ama ben söyledim giyeceğim diye ve arkadaşımla da aynı giyindik
Hoş üstümde uzun kabanim vardı cikartmadim hiç ama o bunu bilmiyor 🤭
Bence buna cok takilmamalisin. Hatta tadini cikar. Ne guzel kisitlamiyor. Acik giyinen kiz arkadasim vardi. Ilk baslarda cok kiskanctim. Cok darladim onu. Bayaga tartismalar yasadik. Bir yerden sonra baktim olmuyor, biraktim. Yine kiskaniyordum ama onun acik giyinmesi hosuma da gitmeye baslamisti. Tabi bu belli bir surec icinde oldu. Kiz arkadasimda rahatladi oyle olunca.
Ben ilişkinin başından beri rahatım, aksine hiç kiskanmiyor olması beni rahatsız ediyor. Dar giyiyorum kısa giyiyorum açık giyiyorum ama dediği sadece bu çok kısa, bu çok açık, sadece benim yanımda giy ama asla kıskanç tavır sergilemiyor. Okuduğum bölüm neredeyse full erkek çevremde de erkek var ama ona bile bir şey demiyor sadece dediği benden çok erkek arkadaşın var falan oluyor. Kıskansın istiyorum ne yapmam lazım 🙄
Haha birsey yapamazsin bu durumda 😅 teshirciligi seviyor olabilir mi? Hic dusundun mu 😅
Kiskanacagim bir şey yapmıyorsun diyor. Etkinlikte bulunuyorum erkek kız karışık story atıyorum erkek denk gelip yanımda duruyor ona bile sadece ben yapsam ne derdin dedi başka bir şey demedi 🤦♀️ böyle olması beni rahatsız ediyor. Kıskanıp kiskanmadigini da anlamıyorum
Nasıl yani anlamadim demek istediğinizi
Yani acik giyinmen ve erkeklerin sana bakmasi onun hosuna gidiyo olabilir mi?
Yok sanmam zaten genelde açık giyinen birisi değilim ayda yılda denk gelince giyiyorum o yüzden de bir şey demiyor olabilir bilmiyorum ama kıskansın istiyorum 🥺
Bence hic isteme durduk yere kavga etmeye gerek yok 😂😂 acik giyindiginde erkeklerin bakmasindan rahstsiz oluyor musun 😅
Ben mi? Bakıp bakmadiklarina dikkat etmiyorum baksınlar diye ayrı bir çaba da sarf etmiyorum. Zaten parmağımda kocaman yüzük var bakan onu da görüyordur
Kiskandiramam mi yani ben şimdi bu çocuğu 🙄
Bakip bakmadiklarina dikkat etmeyebilirsin, caba da sarf etmeyebilirsin. Ama erkekler bakar genelde. Onlarin bakiyor oldugu dusuncesi hic hosuna gidiyor mu? Hayvan gibi bakmaktan bahsetmiyorum bu arada 😅
Her kadın beğenilmek ister ya da her canlı beğenilmek ister.
Ben şimdi nasıl kiskandirabilirim bu çocuğu taktik verir misin 😀😁
Öyle abartı olsun da demiyorum ama ufaktan şöyle bir şimşek caksin istiyorum
Erkek arkadaslarinla daha yakin olarak 😂 acik giyindiginde ne giyersin mesela, ne kadar acik olursun?
Açık olan yeri orterim ama sevgilimin yanında bilerek açarım ki dikkatini çeksin 😂 tayt giyiyorum üstüne uzun t shirt ve sweet giyerim mesela.
Mini etek falan?
Geziye gittiğimiz de veya yaz aylarında giyiyorum genelde spor giyinen biriyimdir
Mesela erkek arkadaslarinla story atarken erkek arkadaslarindan birinin eli senin bir yerine temas edebilir. Bacagina, beline falan olabilir
Ben ona müsade etmem ki 😂 herkesle bir mesafem vardır 😁 fitness salonunda çalıştığım zaman bile kiskanmiyordu şu anki iş yerimde de tek kadın antrenör benim gene kiskanmiyor 🤦♀️ insan gelir bakar görmek ister arabadan inip içeri gelmiyor bile
O zaman insanoglu bu konuda caresiz maalesef 😅 sizin iliskiniz boyle devam eder 😅 cinsellik yasiyor musunuz hic
Evet ve 2.5 yıldır birlikteyiz ben onu kıskanıyorum ama o beni kiskanmiyor onun kıskanması gerekirken hem de. Çünkü onun çevresi full erkek zaten askeriyede çalışıyor benim de çevrem full erkek ama o beni kiskanmiyor🤦♀️
Dedigim gibi o zaman hosuna gidiyor bu durum. Bazi erkeklerde vardir bu durum. Bende de oluyor cok sık
Neyi hoşuna gidecek Allah aşkına
güzel kardeşim genişliğin kaçıncı seviyesi diye sorarlar adama
Erkeklerin oldugu bir yerde olman. Baska aciklamasi yok ki
Öyle olsa halı sahaya gitmeme izin verirdi ne işin var demezdi herhalde o kadar erkeğin içinde
Hali sahaya mi gitmek istedin 😂
İzlemeye 😂 ayrıca okulda yarışmalar oluyordu hocalar götürüyordu bizi de izlemek için kaslı kaslı erkekler de vardır şimdi ne güzel falan diyordu bana
Hem ayrıca oynamak için gitmek isteyemez miyim 😂 sonuçta amatör kulüpte oynamisligim var 😂
Oynamak icin ayri, ama erkeklerle oynamakta olmaz 😂 senin sevgilin kiskanc degil. Bunu maalesef aklina kazi 😅
Kıskansın istiyorum ama zamanında kardeşini bile kiskaniyormus beni niye kiskanmiyor 🥺 askeri okuldan sonra duygularını mi aldırdı bu çocuk 🥺
Peki suna ne dersin? Mesela tayt senin icin acik giyinmek olabilir, ama onun icin olmayabilir. Mesela o tenini gosteren seylerin acik oldugunu dusunuyordur. Bir de boyle dusun. Yanliz sen sporcuysan da tayt giydiginde fena durur kalcalarin ha 😂
Zaten taytlar da ona göre içimi gösteriyor o yüzden giymemi istemiyor ama ben giyiyorum
Tenini belli ediyor mu tayt
Ona göre evet bana göre hayır
Taytini konu ettiyse kiskanmis demektir iste daha ne istiyosun
Kıskandığını hissetmek istiyorum
Aklinda tam olarak ne var mesela. Nasil hissettirmesini bekliyosun
Bilmiyorum ama bu şekilde de hissetmiyorum 😁
Ben anneme kucukken karnim acikti ama ne yemek istedigimi bilmiyorum derdim. O da bana zikkimin kokunu ye derdi 😂😂 sanirim biraz senin durumun bu 😂😂
😅😅 kıskandığını belli etmeden mi kıskanıyor sizce?
Kiskanclik varsa belli olur. Yoksa yoktur. Net.
🥺🥺
🥸🥸
İllaki bir şekilde belli eder
Nasıl mesela? Kiskanacagi durum olduğunda bir şey demiyor bile susuyor 🤦♀️
Gözlerine bak
Telefondan anlayamıyorum ki 😂
Hahahah
Tel üzerinden sanal olarak belli olmaz o
Kıskansın istiyorum açık giyindigim zaman çok açık bu diyor tamam ama kiskandigini hissetmiyorum 🤦♀️ çalıştığım salonda tek kız benim ona bile bir şey demiyor o senin işin diyor 🤦♀️ okulda da çoğunluk erkek ve çevremde de erkek çok sadece benden çok erkek arkadaşın var diyor🤦♀️ ne bilim kıskandığını hissetmek istiyorum her kadın bence dozunda kıskanılmaktan hoşlanır 🥺
Ya kıyafeti o zaman gördü normalde aynı yerde yaşıyoruz ama giydigimde onunla görüşmedim
Giyim tarzını nasıl normalde
Spor, tayt sweet
Giyim tarzını bıkıyor ve sebebiyle kabul ettiyse o yüzden kıskanmaz ki
Belkide kıskanç biri değildir:)
Arada arkadaşlarımla görüşeceğim zaman biraz daha özenli giyiniyorum ve giydiğim şeyleri de söylüyorum. Dün de söylemiştim yarın bunu giyicem diye unuttu herhalde story de gördü onu mu giydin diyor evet dedim suratı düştü bir şey demedi
İşte kıskanmış:))
Nasıl kıskanmış