Bana ilgisinin farkındayım ama aramızda bişey yok kendisine biraz umursamaz davranıyorum ama cok garip bir bakışma oldu hangi ara geldi bakamya bilmiyorum ama bana uzaktan hiç gözünü ayırmadan 15 saniye uzun uzun baktı ben gözümü cektm artık yani okadarda olmaz diye sonra döndüm tekrar ve hala orada ve hala bana bakıyor kafasından ne ğeçiyor böyle garip bir hissti ne düşünüyor bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belki boş boş bakıyor gözü dalmış olabilir 😀 bı mana olmayabilir
Bana bakıyordu 15 saniye uzaktan yani gördüm bende baktım sonucta nasıl mana yok
Bilemiyorum ki sen anlamlı baktı diyorsan öyledir tabi bakmanın süresi önemli değil derinliği önemli
O kafasının içinde iki posta atmıştır sende biraz alımlı ve çekici bir kadınsan
Evet öyleyim iki posta ne demek daha açık anlatsan bende anlıyim Şu erkek kafasını hissleri hiç anlamıyorum
Adam diyorum kafada senle sevilmiştir rahatlamıştır, onu hayal ederkende gözü dalmış sana
Yani cidden bu mümkün orada onun hayalini kuruyor yani? şaka gibi bana bakıp hayal mi ediyordu yani 🤢
Bu sadece tahmin yani nasıl giyinmiştin peki o da bir etken çünkü biraz açıksa kesin öyledir diye düşünüyorum
Açık degil kaplıydı pantolon üst sweater
O zaman senden baya hoşlanıyor ondan
uykusu gelmiştir
Of şu yorumlar zaten düzgün açık açık yazsanıs olmuyor dimi..
kardeşim diyorsun ki bir erkek 15 saniye bakıyosa ne düşünüyordur, ben sana soruyum senin gibi, bir kadın 1 dakika boyunca bakmayıp sonra bakıyorsa ne düşünür sen buna ne cevap verirdin? bunun cevabı olmaz çünkü ne onu tanıyoruz ne seni ne aranızdaki ilişkiyi. genelleme yapamayız, ben yapamam en azından
İşte bunlar hep seks.
Şakamısın gerçekten bunumu düşünüyor?
Güzel ve alımlı bir kadınsan...
Yani o kafasında bana bakarken bunumu düşünüyor? Iyide gözlefe bakarken orada öyle birde. Kadına öyle bakılrımı ya daha öncede belirti bana ilgisini falan flörtkeştik ama tek flört buluşma falan olmadı sonra ben bunun hayatında birisi olduğunu öğrendim ve umursamamaya başladım uzaklaştım bugünde böyle garip bişey oldu bende ona baktım cekmedim sonra cektim gözümü yani hiç cekinmiyor utanmadan öyle bakıyor sence ben bakmakla hatamı ettim ben şokla napcagımı bilemedim
Valla ne düşündü bilinmez
Belki gozlerin cok guzeldir.
Gözlerim güzel okey biliyor zaten ama orada öyle uzun bakması nebileyim ya
Cok guzelsen bakabilir normal bu.
Pompa
O nedemek? Daha acık yazsan kafam karıştı harbiden bu niye böyle baktı
Çok çılgın şeyler donuyordur
Yok artik
Sence kafasında ne gibi şeyler dönüyor sanki banada öyle geldi gözü dönmüş gibi bana baktı orada hani garip bir hissti bende baktım sence dogrumu yaptım bilmiyorum ama o cekmedi bende cekmedim nezaman geldigini bile görmedim bi öne baktım orada uzaktan bana bakıyor ama nasıl
burada soyleyemm ki jsnsjxj cok cilginca diyelim gecelim sjjwks
@ayla0302 ne yokmuş artık jsnjs
Ayip ya
@ayla0302 niye ayip olsun nsjsj bence ayip degil dogru djjsk
@ayla0302 neden şaşırdın ki
Kız söyle ya valla ihtiyacım car fikirlere
Benim dilim ermiyor iste jsnsj
Kardes ayip seyi diyiyor.
İyide bunu gözlere baka baka nasıl düşünürsünki bana erkek kafasını anlatsana yani orada tahrik ediçi bir olay yoktu uzaktan baktı öyle yani bakışla neyi düşünüyor onu anlamadım
Hayal ediyor dudaklarını boynunu hehshsj neysw ileri gitmim
Yani orada bakarken dalarken beni mi hayal ediyordu şaka gibi
@JassLett Siz erkeklerin kafasi nasil calisiyor Allah askina?
Bide şey bende ona baktım pişman oldum şimdi şoktan baktım ama sence ne düşünmüş olabilir?
@ayla0302 guzel calisiyor sen niye bu kadar tepkilisin yaa ne olmus yani acik acik bilmek istiyor herkesin anladigi ama anlatamadigi seyleri soylemek sucmu acik acik bu iste bundan otesi yok
@JassLett Bunu ben bile dusunmedim. Bunu tek sen mi yapiyorsun
@ayla0302 bunu ben degik bunu herkes yapiyor
Of ben sorularıma cvp istiyorum lütfen başka yerde tartışın @jasslett lütfen cevaplar mısın bu konularda pek bilgim yok
Cevaplamis ya iste hayal kurmustur diye.
@ayla0302 diğer sorularımda var onlarada
Güzel kardeşim 10 saniyelik bakısı 100 sayfalık romana dökmeye gerek yok verdik cevabıni sizde ayrı alemsiniz ya yatmak istiyordue ya da seviyordur bitti az akilli olun ya basitce bakiskari sende anlaya bilrsin iste coook buyuk bir anlamı yok sende seviyorsan karsilik ver sevmiyosan kafana takma bitti
@JassLett Belki de kiz cok guzeldir.
Peki şey bende baktım ona senfe o ne anlamıştır bu durumdan ben öyle kötü niyetle bakmadım o baktı bende gözümü cekmedim
@ayla0302 kizin cok guzel olmasiyla ilgili bir durum degil
@JassLett Cok guzel olunca biz kizlar bile uzun uzun bakiyoruz nasil alakali degil.
@ayla0302 cirkinler kisami bakıyor herkes hoslandigi kisiye bakiyor
İlgileniyor olabilir
Zükmek istiyor
bunu gözlere baka baka nasıl düşünürsünki bana erkek kafasını anlatsana yani orada tahrik ediçi bir olay yoktu uzaktan baktı öyle yani bakışla neyi düşünüyor onu anlamadım o konuya nasıl bakışmayla gelirsinki ya da nasıl düşünürsün
Öyle oluyo bakınca akıllarına seks geliyor dalıyorlar sonra 20 sn
Yani benimle olduğunumı düşünüyor o ara 🤢
Belki de bilinçli olarak uzun bakmıştır sana bile bile
Brnde ona baktım sence hatamı ettim acaba ne anladı
İlginin olduğunu anlamıştır
Hoşlanıyorsan bak nolcak
Hayır ya istemiyorum ki kahretsin napsamki benim öyle bişeyle alakam olmaz şimdi benimde bişeyler istedigimi düşünür dimi baktığım için
Tersler gibi baktıysan sorun yok
İstemiyosan bakma uzaklas
Tersler gibi bakmadım bende o aynı nasıl baktıysa baktım ama gülmeden
Ne amacla baktın
O baktı gördüm bş anda şok gibi sonra o vekmedi bakışını bende cekmedim inatlaşır gibi sonra baktım hani gitmiyo cektim bakışımı döndüm o yine bakıyordu bende baktım ama gülme şu bu olmadı ama bende kendimi anlamıyorum neden baktığımı