Flört ettiğiniz kişi sevgilisi olduğunu söylemese, o kişiye aldatıldığını söyler miydiniz?

Benim bi sevgilim vardı. Sevgiliyken benim sınıf arkadaşıma yürümüş kız yüz vermemiş. Ama sonra başka biriyle daha konuşmaya başlamış ve benden ayrıldı, arkadaş kalalım dedik ama sevgili olduğumuzdan sonra hiç bir şey değişmedi. Konu cinsel içerikli olmaya kadar vardı. Hatta ileri derece Birlikte olmayı bile teklif etti kabul etmedim. Ona defalarca sordum hayatında biri var mı diye yok dedi. Ben de zaten hâlâ sevdiğim için sorun görmedim. Sonra doğum gününde sevgilisin attığı doğum günü storysini paylaştı. Bunu gören şaşkına döndüm ve kıza konuşmalarımızı attı. Kız sildi onu ams çocuk hâlâ bana iftira atıyor yalan söylüyor. Tarihleri degiştirmiş diyor, arkadaşıma verdim o konuşmaları arkadaşım yaptı diyor. Kızın kafasını karıştırıyor. Kızı annesiyle arkadaşlarıyla falan tanıştırmış mobilya falan bakmaya başlamışlar. Doğru olanı yaptığımı düşünüyorum ama bazen acaba mı diyorum. Sizce yanlış mı yapmışım?
Flört ettiğiniz kişi sevgilisi olduğunu söylemese, o kişiye aldatıldığını söyler miydiniz?