Erkek arkadaşıma her şeyi nasıl anlatacağımı bilmiyorum ne yapabilirim? Ön yargılı olmayın lütfen?

Psikolojim ciddi anlamda bozulmuştu nasıl davrandığımı bilmiyordum ciddi bir hastalığım vardı önümü göremiyordum hemde deprem olaylarından çok etkilenip sevdiklerimi kaybetme korkusu yaşıyordum erkek arkadaşımla da o sıralar benim değişen davranışlarım yüzünden sürekli tartışıyorduk ona hiçbir şey söylememiştim neden bilmiyorum oda karakterimden dolayı böyle olduğumu düşünüyordu kaç kez şans verdi bana belki değişir diye ama olmadığını gördü benden çok soğudu uzaklaştı belki içinde de kafasında da beni bitirdi ilk kez engelledi bu saatten sonra hiçbir şey anlatma değişmeyecek dedi daha ne anlatacağımı bilmiyordu bende ayrı kaldığımız zamanda tedaviye terapiye başladım kendimi düzelttim karşısına çıkmaya hazırım ama ne yapacağımı bilmiyorum çünkü benim karakterimden dolayı olduğunu düşünüp benle konuşmak istemiyor hiçbir şey değişmeyecek diye düşünüyor ne yapabilirim

Erkek arkadaşıma her şeyi nasıl anlatacağımı bilmiyorum ne yapabilirim? Ön yargılı olmayın lütfen?