Aşk İlişkileri Hoşlandığınız kişiyi rehberinize nasıl kaydedersiniz/kaydettiniz? ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 77 Yapay Zekaya Sor Ayrobi kocası Güncellemeler+1 yıl @bgyontar 🌸💚 Hoşlandığınız kişiyi rehberinize nasıl kaydedersiniz/kaydettiniz? Cevapla Rehber Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Hoşlandığım kişi olursa bir gün ben sevgilim diye kaydederim ve kalp emojisi koyardım birde 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Kaydetmedim sevdiğim aşık olduğum kişiye hiç böyle bir şey yapmadım 1 4 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Peki kaydetseydin Yorumla FiqHShott +1 yıl Neden kaydedeyim beni reddeden kişiyi Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Bilmiyodum 😞 Yorumla FiqHShott +1 yıl Sorun değil 😄😊 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İsmi-Bey 😂 bu şekil yani risk alamam hoşuma gidiyor açıkçası bu şekil daha hoş yaa asil gibi ne bilim 😂 2 2 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Taaaaatlışşş 😍😄 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yiiaaa 🥹🤭 Yorumla
nbrddjekwkwjnwjq Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Bana sahte gibi geldi anneannesi boyle. Bi telefon kullanicsk ve aorobik yapicak bi kadin defil bence 1 1 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Sene bilmem kaç Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Adıyla. Adı benim için çok özel ve en değerli hitap şekli. Ona ne desem bir başka güzel kelimenin hatrı kalır. 1 1 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Ne kadar ince 😌 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aramızda hitap ettiğimiz şekilde kaydederdim ya da beni çakma romeom diye kaydetsin ben de onu juliet diye 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Önce bi hoşlanayım, sonra düşünürüm. 1 2 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Tabii ki önce emeeek sonra yemek 😋 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Tabi 😄 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Manita 1 🖤Manita 2 💙 Bu şekilde kaydettım 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben yıllardır istisnasız herkesi isim ve soyismi ile kaydediyorum 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. İsmiyle 🙄 Aşkişko filan diyecek halim yok 😂 1 0 Yorumla
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İsmiyle kaydetirim hoslanti sonuçta bu flört veya sevgililik degil 1 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Ad soyad genelde.. sevgilim ise " Loveee " ya da ismi + sahiplenme eki 1 0 Yorumla
DaİsY959695 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl “Sevdiğim çocuk💞💞💖💖💖❤️❤️❤️❤️🔥" Olarak Kaydettim 1 1 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Heart attack 😍 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Şu anda tanışma aşamasında olduğum için isim hanım diye kayıtlı. Flörtleşip sevgili olursak, isim aşkım diye kayıtlı olacak. 0 0 Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Hitap ettiğim veya ona yakiştirdiğim lakabla kaydederim 0 0 Yorumla
Aleovera8 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl sevgili değilken ismiyle kayıtlıydı. Sevgili olunca beyaz kalp 🤍 emojisiyle kaydettim 1 0 Yorumla
Nazdemirben Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. İsim soyisim adam olana çok bile😂😂 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Direkt adıyla kaydedirim 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl İsminin sonuna 'm' harfi koyardım sanırım 1 0 Yorumla
1beyfendiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Google çok eski ama öyle 1 2 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Anlamadım google diye mi kaydedersiniz? 🤔 Yorumla 1beyfendiniz +1 yıl Aynen aradığım herşeyi onda bulurum Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. O bende kalsın.Soru için teşekkür ederim. 0 1 Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl şu an için biri yok.Gerçi olsada söylemem. Yorumla
ElvannnCan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Benimki 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Adıyla kaydederim. 1 0 Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Bende kalsın😄 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Adıyla 1 0 Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Adı ve soyadiyla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Hoşlandığım kişi olursa bir gün ben sevgilim diye kaydederim ve kalp emojisi koyardım birde
Kaydetmedim sevdiğim aşık olduğum kişiye hiç böyle bir şey yapmadım
Peki kaydetseydin
Neden kaydedeyim beni reddeden kişiyi
Bilmiyodum 😞
Sorun değil 😄😊
İsmi-Bey 😂 bu şekil yani risk alamam hoşuma gidiyor açıkçası bu şekil daha hoş yaa asil gibi ne bilim 😂
Taaaaatlışşş 😍😄
Yiiaaa 🥹🤭
Bana sahte gibi geldi anneannesi boyle. Bi telefon kullanicsk ve aorobik yapicak bi kadin defil bence
Sene bilmem kaç
Adıyla. Adı benim için çok özel ve en değerli hitap şekli. Ona ne desem bir başka güzel kelimenin hatrı kalır.
Ne kadar ince 😌
Aramızda hitap ettiğimiz şekilde kaydederdim ya da beni çakma romeom diye kaydetsin ben de onu juliet diye
Önce bi hoşlanayım, sonra düşünürüm.
Tabii ki önce emeeek sonra yemek 😋
Tabi 😄
Ad soyad yeter
Manita 1 🖤
Manita 2 💙
Bu şekilde kaydettım
Ben yıllardır istisnasız herkesi isim ve soyismi ile kaydediyorum
İsmiyle 🙄 Aşkişko filan diyecek halim yok 😂
İsmiyle kaydetirim hoslanti sonuçta bu flört veya sevgililik degil
Ad soyad genelde..
sevgilim ise " Loveee " ya da ismi + sahiplenme eki
“Sevdiğim çocuk💞💞💖💖💖❤️❤️❤️❤️🔥" Olarak Kaydettim
Heart attack 😍
Şu anda tanışma aşamasında olduğum için isim hanım diye kayıtlı. Flörtleşip sevgili olursak, isim aşkım diye kayıtlı olacak.
Hitap ettiğim veya ona yakiştirdiğim lakabla kaydederim
sevgili değilken ismiyle kayıtlıydı. Sevgili olunca beyaz kalp 🤍 emojisiyle kaydettim
İsim soyisim adam olana çok bile😂😂
Muhtemelen ismiyle 🙃
Direkt adıyla kaydedirim
Yanıyor façası
Olabilir shshsh
İsminin sonuna 'm' harfi koyardım sanırım
Hoşlandığım bir kişi yok
Kimseden hoşlanmıyorum.
Kalbimin tacı yazmıştım birine
Google çok eski ama öyle
Anlamadım google diye mi kaydedersiniz? 🤔
Aynen aradığım herşeyi onda bulurum