Aşk İlişkileri Sevgilim doğum günü hediyesi yüzük almış? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben takamam ki ama keşke yerine başka bir ley alsaymış. Yanlış mı düşünüyorum? O da düşünmüş şimdi ne diyim Güncellemeler+1 yıl Oh be dün sıcağı sıcağına açıkladım bugün hemen değiştirmiş kolyeyle. Teşekkür ederimm yazdıklarınız içinn💖 Sevgilim doğum günü hediyesi yüzük almış? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Takmıo olabilirsin başta tak ileride söylersin tatlı dille 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Kolye olarak tak zincir alıp 0 0 Yorumla
mühendis_denizli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Belkide inceden mesaj veriyor bi düşün derim ;) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimsenin zorlamasıyla yola gelmem ki ben. Öyle bir şey mi Yorumla mühendis_denizli +1 yıl Hayır evlenmek istiyor olabilir Yorumla
Helinokur07 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Tuhaf bir hediye yüzükten hediye mi olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi tuhaf geldi Yorumla
YüzbaşıFeroxid Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Niye takamayasınki aa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aile sıkı maalesef ve çok sevmiyore yüzük takmayı Yorumla YüzbaşıFeroxid +1 yıl Anlat ona Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Takmıo olabilirsin başta tak ileride söylersin tatlı dille
Kolye olarak tak zincir alıp
Belkide inceden mesaj veriyor bi düşün derim ;)
Kimsenin zorlamasıyla yola gelmem ki ben. Öyle bir şey mi
Hayır evlenmek istiyor olabilir
Tek taş mi bence haklısın
Tuhaf bir hediye yüzükten hediye mi olur
Dimi tuhaf geldi
Niye takamayasınki aa
Aile sıkı maalesef ve çok sevmiyore yüzük takmayı
Anlat ona